check injection + martor de noxe, Nu se accelereaza
![]() ![]() ![]() |
check injection + martor de noxe, Nu se accelereaza
Vlad007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 1 February 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|||
Addicted43 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 August 12 ![]() |
Exhaust gas recirculatio ( EGR ) probabil este murdar
|
--------------------
Renalt
Megane
2007 , Facelift
|
|
Vlad007 |
![]()
|
Maine am sa ma ocup de curatarea lui si am sa incerc sa schimb si sinzorul de presiune .
This post has been edited by Vlad007: 3 Mar 2016, 20:04 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Vlad007 |
![]()
|
Buna ziua ! Am curatat egr , am schimbat senzorul de presiune si nici o imbunatatire .Am fost cu ea la electricean i-a schimbat upc si iar nimic......
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Vlad007 |
![]()
|
Buna seara , am schimbat partea electrica de la egr ,cel vechi nu mai actiona ,am fost sa verific injectoarele si pompa si toate sunt in stare foarte buna,cablajul a fost verificat fir cu fir si nimic.De la ce credeti ca ar mai putea fi ? Multumesc.
This post has been edited by Vlad007: 18 Apr 2016, 19:34 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
meggeo81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 29 April 11 ![]() |
scoate bateria , scoate suportul bateriei si verifica filonul de cabluri de acolo. poate...
oricum ai o masa imperfecta si care din intimplare se pare ca e comuna. e doar o varianta, la descrierile tale |
--------------------
reno
megane s
2008
- DB-67-GEO
|
|
Vlad007 |
![]()
|
Ca sa elimin orice dubiu am schimbat si calculatorul masinii si nici o schimbare .Mi se spune ca ar putea fi senzorul de presiune turbina ,va rog imi puteti spune unde se afla ?Nu stiu ce sa mai fac...
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Vlad007 |
![]()
|
Am vrut sa mai cer o parere si am pus calculatorul din nou pe ea , dupa ce am plecat nu se mai tureaza aproape deloc in sarcina nici macar pana la 2100 si scoate si mult fum negru,oare sa fi facut ceva din calculator ? Mufa de la egr daca o scot nici o schimbare ,iar codurile de eroare sunt:
DF012 - Senzor tensiune alimentare 2 - Voltaje too low -Permanent DF209 -Egr valve position sensor -Short circuit to gound or open circuit -Permanent DF025 -Pre -postheating unit diagnostic line -No status -Permanent |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Du-te la service Reno calificat sa-ti gaseasca scurtul din instalatia electrica ca asa zice testerul ca ai ca problema. Posibil ai fire topite/defecte/rupte, etc.
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:42 |