aripa infundata
![]() ![]() ![]() |
aripa infundata
Columb2007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2001 1.6 16V
|
|||
Lumynos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 22 June 07 From: BH ![]() |
M intereseaza si pe mine subiectul, mai ales ca la mine nu este asa de tare infundata (doar cativa centimetri). Am gasit-o asa in parcare, pe bulevard. Cred ca a fost un jeep, ca era frecata deasupra rotii din spate.
|
--------------------
renault
megane II 1.5 dci
2003
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Folositi cu incredere sectiunea service autorizat Renault, daca doriti reparatie la un concesionar.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Columb2007 |
![]()
|
tocmai ca nu vreau sa ma duc la un concesionar, aia mi-ar da aripa jos, ar indrepta cu ciocanu si chit si ar vopsi.
eu caut o metoda mai rapida si poate mai eficienta. |
--------------------
Renault
Megane
2001 1.6 16V
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu stiu sa existe asa ceva!
Tabla sa se reaseze fara vreo cuta si vopseaua sa ramana intacta! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Incredibil dar se poate, depinde de indoitura !
Daca tabla este sifonata sau vopseaua crapata nu se poate insa mici infundaturi, bump-uri de grindina sau alte lovituri se pot rezolva 100% fara vopsire. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Columb2007 |
![]()
|
tabla la mine n-are nimic, nu e sifonata, nu e vopseaua sarita, doar infundata.
nici macar zgariata nu e, poate superficial un pic lacul 15 Nov 2007, 16:39: am rezolvat-o in proportie de 95% m-am dus la un service, s-a bagat omu sub masina si a impins prin spate cu o parghie. a sarit tabla la loc imediat, nu e foarte groasa. vopseaua n-a sarit, e intacta. zic ca 95% pt ca se mai cunoaste urma unde a fost infundata daca stii dupa ce sa te uiti, dar eu sunt super multumit. This post has been edited by Columb2007: 15 Nov 2007, 15:39 |
--------------------
Renault
Megane
2001 1.6 16V
|
|
DrAg0nX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 8 November 09 From: Ploiesti / Bucuresti ![]() |
salutare. oare eu am o sansa cu infundatura din poza? tabla nu are vreo cuta si nici vopseaua nu e sarita deloc. am gasit-o asa de dimineata
![]() ![]() This post has been edited by DrAg0nX: 5 Apr 2016, 17:20 Attached thumbnail(s) 12970200_1092968484058599_839675572_o.jpg ( Size: 87.06k ) Number of downloads: 125 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se poate repara fara interventie mecanica brutala.....sau retus vopsea!
Depinde de service/meserias daca are scula de tragere cu ventuza lipita.....cu adeziv topit. Functie de priceperea meseriasului poata sa iasa aproape perfect.....dar dureaza cam 1-3 H. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
DrAg0nX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 8 November 09 From: Ploiesti / Bucuresti ![]() |
Mersi mult. am intrebat si ieri la un service si mi-au spus acelasi lucru, ca se face relativ usor.. doar ca nu am avut timp si nici sa o las acolo nu puteam... Sper sa o fac maine si revin cu rezultatul
![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
94NUT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 16 January 14 ![]() |
Pana mergi la service incearca sa o incalzesti cu un feon(sa nu crape vopseaua) si cu o ventuza de desfundat tevi tragi de ea. Ar trebui sa sara inapoi
|
--------------------
Renault
Megane
1.4 8v 55kw RT 2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(94NUT @ 7 Apr 2016, 08:13) cu o ventuza de desfundat tevi tragi de ea. Ar trebui sa sara inapoi Pare mai mare in diametru fata de ventuza de desfundat scurgere.....si este riscul sa o faci si mai mare daca nu ai ventuza potrivita ca diametru. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:07 |