De la ce nivel incolo se accepta insultele?
![]() ![]() ![]() |
De la ce nivel incolo se accepta insultele?
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 14 Jun 2016, 18:54) Hmm... link? Nu de alta, dar acum vreo 60 de ani cineva s-a gandit ca criminalii sunt si ei "programati genetic", avand un asa-zis "cromozom al crimei" - o aberatie care a fost destul de greu reprimata, lumea imaginandu-si ca o sa poata izola criminalii dupa semnatura genetica. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.206 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tony-s @ 14 Jun 2016, 20:20) Asta cu drepturile poponarilor e ca aia cu drepturile fumatorilor......nicaieri in constitutie nu exista obligativitatea de a promova poponarii sau alte comportamente deviante..... familia normala e cu totul altceva si firesc e protejata si incurajata de constitutie - dintr-o relatie intre un barbat si o femeie deobicei se naste un copil sau copii adica viitorul natiunii....intre 2 poponari se nasc doar comportamente deviante care n-ar trebui incurajate de societate. In rest au exact aceleasi drepturi ca toata lumea: de proprietate,la munca....bine nu ca s-ar omori poponarii cu munca. Nicaieri in constitutie nu se inyterzice dreptul de a avea o familie Si aprop de munca, vrei sa dau inc-odat alista aia? ce-i drept ai anu muncira cu sapa, ci cu minte nu erau strungari ci creatori... Da' nah, nu gidim noi muncim.... specific fsn pds |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 14 Jun 2016, 21:55) Cum?? Îmi ceri link? Păi e de notorietate (au fost și aici afirmații) că homo sunt determinați genetic. Deci, un comportament sexual deviant care e determinat genetic. Deci, n-au nici o vină, deci au drepturi. (Chestia cu "consensualul" e vrăjeală, după părerea mea). Pe cale de consecință, de ce alte tipuri de aberații n-ar fi, la fel, determinate genetic? (Sanchi, normal). Și atunci se va emite concluzia de mai sus. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
da' mult mai ANALizați toate aspectele legate de subiectul ăsta...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.206 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Si alte deviatii pot fi/sint inascute mai mult decit educate
diferenta este fie de existenta sau inexistenta conseualitatii si a discernamintului ambilor parteneri capra de exemplu nu are discernamint si nu-si poate exprima consensul minorii nu au discernamint dar pot exprima un asa zis consens pe de alta parte n-as pe crede ca un violator de capre este mai periculos ca un pedofil. dezgustator da, periculos nu. |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(miki @ 14 Jun 2016, 21:57) Una e familia, in sensul dreptului de la romani incoace, de institutie a familiei, cum ziceau comunistii - caramida de baza a societatii, si alta e vreo conventie civila de convietuire. Institutia familiei este protejata si are anumite drepturi suplimentare acordate de orice stat pentru un scop clar si fundamental societatii: supravietuirea clanului/gintei/statului prin procreere si "producerea" de urmasi. Ori nu se poate vorbi de o "familie" in intelesul institutiei de drept la baietii si fetele astea (lumea uita ca nu sunt doar baieti). De o conventie civila insa da, acolo e altceva. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 14 Jun 2016, 22:41) Pai normal ca trebuie analizat Ura, discriminarea impotriva unui grup paote duce la tragedii ca cea din Orlando Ala-i terorist as acum eu sint popa ortodox. E doar un homofob dereglat, posibil un homosexual care in urma educatiei nu s-a putut adapta la natura sa genetica |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hsbp...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 14 Jun 2016, 22:44) Una e familia, in sensul dreptului de la romani incoace, de institutie a familiei, cum ziceau comunistii - caramida de baza a societatii, si alta e vreo conventie civila de convietuire. Institutia familiei este protejata si are anumite drepturi suplimentare acordate de orice stat pentru un scop clar si fundamental societatii: supravietuirea clanului/gintei/statului prin procreere si "producerea" de urmasi. Ori nu se poate vorbi de o "familie" in intelesul institutiei de drept la baietii si fetele astea (lumea uita ca nu sunt doar baieti). De o conventie civila insa da, acolo e altceva. Familie, conventie ... numele nu conteaza Ar trebui sa aibe fix aceleasi drepturi ca ceilalti.... inclusiv la o uniune consfiintita prin act civil Ca sa nu mai spun ca lumea a evoluat nitel de la romani incoace,... ![]() LE. Aprop de inmultire. Cum este mai bine pt un copil care a ajuns in situatia de a fi adoptabil: sa ramina institutionalizat - adica 100% pe banii statului? Sa creasca intr-o familie cu 2 mame? sa creasca intr-o familie cu 2 tati? <span class='edit'>14 Jun 2016, 22:49:</span> QUOTE(DragosP @ 14 Jun 2016, 22:46) traducere? This post has been edited by miki: 14 Jun 2016, 21:52 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
DragosP |
![]()
|
Da, aberația a fost ridicată la rang de normalitate.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
S-a schimbat o lae!
Si-o trageau aia prin toate gaurile si era perfect legal si normal, nu deranja pe nimeni Insa familia recunoscuta de dreptul lor avea o componenta precisa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
miki |
![]()
|
Nu cumva un patrician casatorit sau nu putea infia pe cine voia el?
Fiu / fiica natural sau nenatural? Nu facea ala imfiatul nu face parte din fanilie ? |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
klaus |
![]()
|
si asta crea o "familie" in sensul legii?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(miki @ 14 Jun 2016, 22:48) [...] LE. Aprop de inmultire. Cum este mai bine pt un copil care a ajuns in situatia de a fi adoptabil: sa ramina institutionalizat - adica 100% pe banii statului? Sa creasca intr-o familie cu 2 mame? sa creasca intr-o familie cu 2 tati? Nu sunt homofob, e treaba fiecaruia cu cine isi face placerile si/sau convietuieste. Cand vine vorba de copii insa lucrurile se schimba dramatic. Mintea unui copil se formeaza intr-un anumit mediu in care puterea exemplului este cea mai puternica arma a educatiei si formarii conceptului de normalitate. Atata timp cat la el in casa e normal ca 2 tati sau 2 mame sa se sarute, cine poate garanta ca nu va cauta sa sarute si el persoana de acelasi gen? Doar asa fac si parintii lui acasa. Bineinteles ca poate nu simte nimic si atunci poate sa o ia pe cealalta cale, dar sunt extrem de multi oameni care respecta niste concepte doar pentru ca asa au vazut sau auzit de la altii (vezi religia). Legat de dezvoltarea sa psihica, stim cu totii cum sunt copiii de dornici sa fie intelegatori si cu mintea deschisa. Nici vorba de misto-uri la adresa celor 2 tati. Un copil pus mult timp in fata batjocurii celorlalti poate ajunge sa se prezinte la scoala cu un pistol ceva si apoi cazurile din USA se vor regasi si pe alte meleaguri. Apoi cazuri de depresie, sinucideri si mai stiu eu ce reactii extreme pot sa apara. Pe de alta parte, nici sa fie institutionalizati nu e o solutie optima, dar intre 2 rele trebuie ales raul cel mai mic dpdv al dezvoltarii copilului. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(miki @ 14 Jun 2016, 22:45) E doar un homofob dereglat, posibil un homosexual care in urma educatiei nu s-a putut adapta la natura sa genetica QUOTE(DragosP @ 14 Jun 2016, 22:46) QUOTE(miki @ 14 Jun 2016, 22:48) LE. Aprop de inmultire. Cum este mai bine pt un copil care a ajuns in situatia de a fi adoptabil: sa ramina institutionalizat - adica 100% pe banii statului? Sa creasca intr-o familie cu 2 mame? sa creasca intr-o familie cu 2 tati? Lumea, acu' ceva vreme, tuna și fulgera împotriva orei de religie care, vezi Doamne!, îndoctrinează grav mintea sărmanilor copii. Oră de religie care e O SINGURĂ ORĂ pe săptămână.QUOTE Adică ce repede ai tras tu concluziile... Mai ales aia cu genetica consensuală. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(miki @ 14 Jun 2016, 22:48) Pe vremea romanilor nu era nimic scandalos sa ai relatii cu persoane de acelasi fel, cred ca aia au fost cei mai toleranti la capitolul asta ... fiecare cum vrea si cum crede ... personal mi se rupe ca unul se iubeste cu altul de acelasi sex .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DragosP |
![]()
|
Problema nu e ce ți se rupe ție ci ce se încearcă de fapt: redefinirea, cu acte-n regulă a anormalului ca fiind normal.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Adevarul este ca astea-s numai subiecte de administrative.....
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(miki @ 14 Jun 2016, 20:57) Nicaieri in constitutie nu se inyterzice dreptul de a avea o familie Si aprop de munca, vrei sa dau inc-odat alista aia? ce-i drept ai anu muncira cu sapa, ci cu minte nu erau strungari ci creatori... Da' nah, nu gidim noi muncim.... specific fsn pds Daca un poponar a spart enigma asta nu înseamnă ca toti poponarii sunt inteligenți sau muncitori....majoritatea poponarilor îngroașă rândurile infractorilor - trafic si consum de droguri,prostituție,pedofilie,agresiuni.....practic in comunitățile gay nu prea exista infracțiune nebifata. Repet nu-s convins ca toți enumerați mai inainte erau poponari - faptul ca unii dintre ei nu s-au căsătorit niciodata sau n-au avut o relație cunoscuta cu o femeie nu-i face automat gay -așa cum susține propaganda agresiva pro-gay de după anii 90. This post has been edited by tony-s: 15 Jun 2016, 08:21 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 15 Jun 2016, 09:00) Problema nu e ce ți se rupe ție ci ce se încearcă de fapt: redefinirea, cu acte-n regulă a anormalului ca fiind normal. Istoria este ciclica, au mai fost anormalurile astea normale si acceptate ... este greu de definit normalitatea, in general ea este data de majoritate ... fiecare este liber sa isi aleaga propriul drum in viata .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(psychoo @ 15 Jun 2016, 08:06) Mintea unui copil se formeaza intr-un anumit mediu in care puterea exemplului este cea mai puternica arma a educatiei si formarii conceptului de normalitate. Si atunci ce facem cu acele cupluri hetero care "distrug" mintile copiilor? Le institutionalizam copiii? Au avut norvegienii sange in instalatie sa faca asta si s-a vitriolat absurdistanul. Double-standard much? Incetati sa faceti pe lupii moralisti, de parca gay-ii nu ar face nimic altceva decat sex, iar hetero ar fi niste multi ai moralitatii. Sau credeti ca aia nu ar fi in stare sa educe? tony, parca ti-am spus ca ador sa vorbesc cu tine ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu cunosc nici un gay si nici nu-mi doresc,asta nu înseamnă ca n-am văzut poponari autentici - de obicei ii poti identifica fara probleme - se observa imediat caracteristicile feminine si faptul ca epatează si încearcă sa iasă in evidenta prin felul cum merg,gesticuleaza,se comporta in general....mi se pare jignitor felul cum epateaza si eu ii consider niste defecte ale naturii care n-ar trebui promovate in nici un fel
This post has been edited by tony-s: 15 Jun 2016, 09:34 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
tony-s |
![]()
|
Rata de infractiuni raportata la numarul populatiei in cazul comunitatilor normale e mult mai mica decat in cazul comunitatilor gay....cam toti pedofilii-s gay,multe dintre agresiunile sexuale sunt comise de defecti din astia si-n rest nu prea exista gay nedrogat...se drogheaza si violeze multi si dintre cei normali insa procentul raportat la ceilalti e mult mai mic decat in cazul comunitatilor gay.
This post has been edited by tony-s: 15 Jun 2016, 09:44 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
spune institutul de statistica aplicata de la tine din vezica?
|
--------------------
White Star
Titanic
|
tony-s |
![]()
|
E observatia mea formata de-a lungul timpului - in general infractiunile de natura sexuala sunt comise de defecti din astia....corecta sau nu am dreptul la o opinie. De altfel si logica ar spune ca un defect al naturii e predispus sa comita infractiuni mai ales de natura sexuala....evident asta nu inseamna ca cei normali nu comit infractiuni insa dpmdv procentul raportat la toata populatia normala e mult mai mic decat in cazul comunitatilor gay.
This post has been edited by tony-s: 15 Jun 2016, 09:51 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Han Solo |
![]()
|
cum ti-ai format observatia, din moment ce nu cunosti niciun gay?
calculul ratei de infractiuni nu e opinie. e o realitate obiectiva. poti sa discuti metodologii, esantionari, etc. ce zici, molecula de apa are un atom de oxigen? ma gandesc ca poate nu esti de acord. |
--------------------
White Star
Titanic
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Cauta-l putin pe Dahmer. O sa afli ca a crescut intr-o familie "normala" dar ca unele scapari ale parintilor l-au facut sa se simta alienat. A ajuns faimos in state.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:03 |