Ce ma nemultumeste la Kadjar?, ce ar fi putut sa fie (mai bine)
![]() ![]() ![]() |
Ce ma nemultumeste la Kadjar?, ce ar fi putut sa fie (mai bine)
Mihnea2012 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 6 June 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Arkana FHEV
145 Equilibre ex. Renault Kadjar
Life 1.5 dci 110 cp
|
|||
motanel_pufos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 31 May 18 ![]() |
QUOTE - unghiul de atac destul de mic; adica, la ce te-a deranjat asta? stiu ce fata de Duster de exemplu e la jumate dar totusi are garda mare. Unde risti sa dai cu burta de pamant? Eu sunt pe cale sa achizitionez o masina si oscilez intre Kadjar si Duster. La Kadjar imi place ca e mult mai confortabil, ca si cum te-ai da jos din Logan si te urci in Megane. dar e mai lunga si probabil si costurile cu piesele mai mari, inca oscilez intre modelul 1,7 dci 4x4 si 1.5 edc La Duster 2 e mai spartan, mai ieftin... dar in afara de motor parca tot confortul din Logan am. Nu stiu ce sa zic... Probabil voi iesi mai ieftin cu Dusterul, dar mai trebuie sa bag bani in el, chiar si in unul full, antifonarea probabil e sub Kadjar modelul cu Bose, nu are subwoofer, e mai putin puternica, desi, Kadjarul e mai grea, probabil 150 cai cu 1.7 tone e cam cat 115 cai cu 1,4 tone raportul. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:36 |