dezactivare senzori presiune roti clio 4
![]() ![]() ![]() |
dezactivare senzori presiune roti clio 4
clioestate |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 October 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 4 estate
2015 dinamique
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(clioestate @ 3 Oct 2015, 14:35) doresc sa dezactivez aceasta functie. la reprezentanta nu m-au putut ajuta ca e interzis prin lege. Cauta pe cineva care are tester CLIP.......si ti-o face. Despre care lege era vorba?....proprie a reprezentantului poate! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
clioestate |
![]()
|
multumesc. o sa incerc sa vad ce pot gasi. daca totusi stie cineva un nume se service raman deschis la sugestii
|
--------------------
renault
clio 4 estate
2015 dinamique
|
|
Grigo0605 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 23 April 15 ![]() |
De curiozitate... De ce vrei să scoți funcția?
Unii si-ar dori să știe presiunea fără să se murdărească pe maini... This post has been edited by Grigo0605: 3 Oct 2015, 16:26 |
--------------------
.
.
. Volkswagen Jetta / 2016 / 1.2 TSI / 77 kw 105 cp
Renault Clio 2 / 2003 / 1.5 dci / 48 kw 65 cp |
|
clioestate |
![]()
|
salut. pentru ca am jante de aliaj cu roti de iarna si nu doresc sa dau 1000 ron cat ar ajunge senzorii pentru ele. am inteles ca se cam aprind becurile in bord cand nu mai vede senzorii si de aceea incerc sa ii desfintez. (stiu ca e pacat doar pentru 2-3 luni pe an cand e iarna sa pierd aceasta functie, dar nu am face).
daca stie cineva o metoda de a face bordul sa nu mai fie aprins (resetare parametrii) ar fi ideal (as putea reseta mereu cand plec la drum si nu i-as mai dezactiva) toate cele bune |
--------------------
renault
clio 4 estate
2015 dinamique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Adica preferi sa renunti la securitatea ta si a celor care se suie cu tine in masina fie din zgarcenie, ca deh, bani de masina noua au fost, pentru întreținere corespunzătoare nu, fie de dragul unui bec din bord?!
Fac pariu ca atunci când ai ales clio te-a bucurat ca are 5 stele NCAP... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Grigo0605 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 23 April 15 ![]() |
Dacă aș fi în locul tău nu aș renunța la acei senzori doar pentru alte jante...
Senzorii respectivi presupun ca nu sunt doar așa de informare, ajuta și alte sisteme în funcționarea bună a mașinii iarna/ vară, esp, asr, etc. Cumpăra un set de jante cu tot cu senzori. Cum a spus și R19/16v, e vorbă de securitatea ta. Oricum, fiecare face ce vrea cu mașina lui, eu ti-am transmis părerea mea. Succes! |
--------------------
.
.
. Volkswagen Jetta / 2016 / 1.2 TSI / 77 kw 105 cp
Renault Clio 2 / 2003 / 1.5 dci / 48 kw 65 cp |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Merge si fara senzori, nu tot ce e pe masina este si util. Ex. start-stop. Dar vrei sa ii dezactivezi/activezi in fiecare an?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
nu inteleg, daca scoti anvelopa dupa janta strici senzorul sau cum?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
clioestate |
![]()
|
Multumesc tuturor pentru sugesti. Bani sa dau pe senzori e exclus. Masina e in rate si deja sunt la limita. O sa ii las asa su ptr 2 luni de iarna o sa merg cu ei cu eroare. Daca avem si noi salarii ca in franta nu si se parea mult 50 euro senzoru. O seara buna tuturor
|
--------------------
renault
clio 4 estate
2015 dinamique
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
A scris baiatul mai sus ca are jante de aliaj cu cauciucuri noi, e clar ca nu vrea doar sa mute cauciucurile pe jantele de pe masina. Mai da-l incolo ca domne lipsa securitate, avem toti clio 2,3 si symbol care nu au astfel de senzori si ii atragem atentia altuia care beneficiaza de el.
@clioestate, o sa ai probabil un led aprins in bord, nu? Peste 2-3 luni nu o sa il mai ai aprins. This post has been edited by alexgeogabriel: 3 Oct 2015, 18:16 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
clau79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 September 13 From: Bucuresti ![]() |
Ii gasesti si mai ieftin, http://olx.ro/i2/oferta/senzori-presiune-r...oi-ID34kxb.html. Eu as vrea sa activez functia, dar nu stiu daca se poate.
|
--------------------
DACIA/RENAULT
SANDERO 1.6MPI/CLIO ESTATE 0.9 TCe
2009 Laureate/2013 Expression
- B04KZH/B53JNW
|
|
rs09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 22 November 09 ![]() |
Optiunea cea mai buna e sa cumperi un set de jante de otel si ai cauciucurile de iarna permanent montate. Mergi cu eroarea iarna si nu ai problema sa strici senzorii sau jantele de aluminiu
This post has been edited by rs09: 19 Oct 2015, 23:53 |
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
amazz0n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 April 15 ![]() |
Stie cineva si niste jante de tabla pe R16 pentru Clio4? Nu stiu daca am postat unde trebuie, insa nu am gasit pe aici niciun topic unde as fi putut posta o asa cerere.
Off-topic: cine vrea info despre Clio 4 1.5 dci 75 CP, versiunea de echipare Dynamique feel free! Il am din ianuarie 2015 si deja pot sa spun ca m-am acomodat destul de bine cu masina pentru a-mi da cu parerea avizat despre ea. Intre timp am 15.000 de KM, din care 4500 pe un drum Romania-Hu-Slo-It-Franta si retur. |
--------------------
Renault
Clio 4
2015 Clio 4 Junk b23akj
|
|
razvantudurache |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 17 March 16 ![]() |
Salut,am si eu o masina noua si la masurare senzori de presiune imi tot spune ca inca invata.Am ajuns la aprox 2000 km si tot nu imi arata ce si cum.Trebuie facut ceva sau poate nu e activat ca nu inteleg.
|
--------------------
Renault Clio 4
Clio4
2015/Clio 4 Zen
- NT01350
|
|
plopii |
![]() ![]()
|
![]() Ionescu Cezar Group: Members Posts: 112 Joined: 19 August 14 From: Plopii Slavitesti ![]() |
....pentru mine cu Clio II Symbol e o onoare ca cineva cu clio IV ma baga in seama...sa inteleg ca userii cu Clio II sunt ma inteligenti ?
...doar exista sectiune cu Clio IV.... ...sau poate ne e lene sa citim subcapitolele forumului... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio (Symbol) 1.4 8v 75 CP
2003 Expression
- TR-05-PSU
|
|
kretzu77 |
![]()
|
![]() n00b Group: Members Posts: 310 Joined: 14 August 06 ![]() |
As vrea si eu o statistica din care sa iasa cu cat s-au imputinat accedentele rutiere sau numarul de raniti din accidente rutiere de cat "s-a bagat legea" cu senzorii de presiune.
|
--------------------
Toyota
Corolla E15/Prius 3
2008 1.4D-4D/2012 Hybrid Ne nastem pe rand si murim pe sarite!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:29 |