Temperatura apa
![]() ![]() ![]() |
Temperatura apa
Cristiannm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 14 February 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2005
- TR 10 KRY
|
|||
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
Da, e normal... asa sta si la mine.
Sa te ingrijorezi daca urca mai mult de jumatate si nu mai coboara deloc! ![]() This post has been edited by devilgenius: 22 Mar 2016, 21:30 |
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
Cristiannm |
![]()
|
Multumesc foarte mult pentru raspuns, m-am gandit sa nu fie la mine ceva probleme sau sa am nenorocul sa cumpar un termostat gata defect, asa m am gandit si eu ca e ceva normal unde sta inaintea statea fix la 4 linii acum putin mai jos de a 4 dar urca si unde statea inainte dar ramane blocat exact ca in pozele atasate cu foarte putin insesizabil mai jos de a 4 linie m am gandit cand l am schimbat poate nu am facut eu ceva cum trebuie dar am facut aerisirea tot si caldura am in masina de stau in tricou.
De urcat nu a urcat niciodata mai mult de 4 linii jumate.... PS: Mai am si eu cateva intrebari daca tot am deschis acest topic la cat e normal sa schimb filtrul de motorina data trecuta l am schimbat la 20.000Km asa mi-au recomandat cei de la renault dar in carte am vazut ca scrie ca trebuie schimbat la 15.000Km pana la urma la cati km sa il schimb? This post has been edited by Cristiannm: 22 Mar 2016, 21:40 |
--------------------
Renault
Symbol
2005
- TR 10 KRY
|
|
aerro10 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 15 January 13 ![]() |
QUOTE(Cristiannm @ 22 Mar 2016, 22:32) Multumesc foarte mult pentru raspuns, m-am gandit sa nu fie la mine ceva probleme sau sa am nenorocul sa cumpar un termostat gata defect, asa m am gandit si eu ca e ceva normal unde sta inaintea statea fix la 4 linii acum putin mai jos de a 4 dar urca si unde statea inainte dar ramane blocat exact ca in pozele atasate cu foarte putin insesizabil mai jos de a 4 linie m am gandit cand l am schimbat poate nu am facut eu ceva cum trebuie dar am facut aerisirea tot si caldura am in masina de stau in tricou. De urcat nu a urcat niciodata mai mult de 4 linii jumate.... PS: Mai am si eu cateva intrebari daca tot am deschis acest topic la cat e normal sa schimb filtrul de motorina data trecuta l am schimbat la 20.000Km asa mi-au recomandat cei de la renault dar in carte am vazut ca scrie ca trebuie schimbat la 15.000Km pana la urma la cati km sa il schimb? Filtrul de motorina se schimba la 20000 de kilometri! |
--------------------
Renault
Symbol 1,5 dci Authentique
2006
|
|
Cristiannm |
![]()
|
Multumesc pentru informatie, asa o sa il schimb mereu de acum la 20.000 de Kilometri.
Filtrul de aer si cel de polen la cati km este recomandata schimbarea acestora ? This post has been edited by Cristiannm: 23 Mar 2016, 19:54 |
--------------------
Renault
Symbol
2005
- TR 10 KRY
|
|
plopii |
![]()
|
![]() Ionescu Cezar Group: Members Posts: 112 Joined: 19 August 14 From: Plopii Slavitesti ![]() |
Eu am benzinar de 1.4 8v si desi se recomanda schimbul de ulei la 15.000, eu il schimb la 10.000 si schimb si filtrele de ulei, aer, polen (habitat).
La cat praf e pe sosele, e binevenit un schimb mai des de filtre; la cel de aer respira si motorul altfel, la cel de polen respiri si tu altfel.... |
--------------------
Renault
Clio (Symbol) 1.4 8v 75 CP
2003 Expression
- TR-05-PSU
|
|
Cristiannm |
![]()
|
Multumesc pentru raspuns.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005
- TR 10 KRY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:40 |