Ajutor identificare dispozitiv Megane III
![]() ![]() ![]() |
Ajutor identificare dispozitiv Megane III
neneadorel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 25 March 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2012 Nu lucram precum Dorel, dar pot bea ca un purcel...
|
|||
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
la mobil daca nu platesti factura ce se intampla ?
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca e sistem cu SIM, pui sim de RO si vezi ofertele providerilor locali.
Daca e sistem fara SIM (cum era Zapp pe vremuri), aia e, poti sa-l arunci. Sau, in caz fericit, sa gasesti un provider local care sa poata opera dispozitivul tau. |
--------------------
.
.
.
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
nu mere cu sim romanesc , sistemul asta nu este operational in ro , similare dar nu redundante ,
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Se poate reprograma , dar trebuie sa incerce la firmele de specialitate.
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca sa stii si tu ... nici o firma de specialitate din RO nu te primeste cu jucaria ta ... aia fiecare le au pe ale lor configurate si functionale cu solutia folosita de ei ...
Le primesti in custodie atat timp cat platesti abonamentul lunar/anual la ei .. This post has been edited by cj98czh: 11 Apr 2016, 08:40 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta am spus si eu la primul post pe topicul asta , DAR orice firma poate poate sa se uite la dispozitiv si contra-cost sa vada ce se poate face.
Deocamdata astea sunt doar discutii, colegul nu a fost nicaieri si nu a spus nici un raspuns din partea unei firme de specialitate din RO. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 18:15 |