Curatare piele cu Leatherique Prestine Clean, A folosit cineva ?
![]() ![]() ![]() |
Curatare piele cu Leatherique Prestine Clean, A folosit cineva ?
bigigi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
2006
- BV 07 UDL
|
|||
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Da, am folosit eu Leatherique. Setul complet, nu doar Prestine Clean. Rezultatele sunt remarcabile. La mine tapiteria e neagra, deci nu se vedea cine stie ce jeg, dar dupa tratament (facut conform instructiunilor din pachet), tapiteria a capatat un aspect mai putin lucios, au disparut semnele de murdarie din adanciturile formate pe piele, si pielea a devenit si mai moale si mai fina la atingere. Am fost super incantat de cum a iesit. Costa destul de mult setul, dar iti ajunge pentru cativa ani, si eu sunt de parere ca merita banii.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(AndreiMR @ 16 Mar 2016, 10:52) Da, am folosit eu Leatherique. Setul complet, nu doar Prestine Clean. Rezultatele sunt remarcabile. La mine tapiteria e neagra, deci nu se vedea cine stie ce jeg, dar dupa tratament (facut conform instructiunilor din pachet), tapiteria a capatat un aspect mai putin lucios, au disparut semnele de murdarie din adanciturile formate pe piele, si pielea a devenit si mai moale si mai fina la atingere. Am fost super incantat de cum a iesit. Costa destul de mult setul, dar iti ajunge pentru cativa ani, si eu sunt de parere ca merita banii. Multumesc pentru raspuns, dupa tot ce am citit am inteles ca de de fapt Renault n-are nicio masina dotata cu piele naturala ,numai piele ecologica,ca si Citroen-ul de altfel. Acum conform instructiunile Leatherique nu sunt temperaturi potrivite pentru faza reconditionarii si de aceea vreau sa va intreb daca Prestine Clean isi face singur treaba de curatare la suprafata.Tapiteria mea este fara zgarieturi,crapaturi numai cu 2-3 cute dar este murdara. Vroiam sa-mi cumpar un litru si sa-mi ajunga. Multumesc. This post has been edited by bigigi: 16 Mar 2016, 19:34 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
2006
- BV 07 UDL
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pielea de pe fetele scaunelor e piele naturala, cel putin la Laguna si Megane. Vinilin e pe laterale si spatele lor. Dar tot ce intra in contact cu corpul e din piele 100%. Altfel nici n-ar mirosi a piele in masina.
16 Mar 2016, 20:19: Din brosura Reno Laguna: * Cuir d'origine bovine. Les sièges sont entièrement revêtus de cuir pour les faces avant de l'assise, du dossier, des appuis-tête et des renforts latéraux. Les autres parties sont en textile enduit. Volant et pommeau en croûte de cuir. This post has been edited by mars: 16 Mar 2016, 20:19 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:18 |