Achizitie masina
![]() ![]() ![]() |
Achizitie masina
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 23 Mar 2016, 15:52) Așa e, trebuie să respecți ordinea comenzilor, nu le poți da oricum. Dar cu timpul le înveți pe cele cu care lucrezi mai des și înveți în ce ordine să le dai. Iar pînă atunci, îi ceri indicații cînd te împotmolești. În rest, nu știu ce să zic, pe mine m-a înțeles de fiecare dată. Și nu doar Sync 2-ul, ci și voice controlul de pe Mondeo (non-Sync) îmi merge perfect. Nu știu, poate că-i place accentul meu... ![]() Sau poate că se mai uită și la om. ![]() ![]() Din cauza chestiei cu respectarea comenzilor am renuntat sa folosesc, cu foarte mici exceptii pentru ca la celel mai multe operatii imi lua mai mult sa dau comanda decat sa fac eu manual ceea ce voiam. Cred ca m-am exprimat eronat cu intelegerea, cred ca 1 din 3 comenzi trebuie repetata. Cel mai comic este la navigatie sa zici nume de localitati/strazi ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Dupa vizita la mai multe reprentante unde cred ca am vazut toate modelele, am ramas de ales intre 2 modele: Ford Focus si Opel Astra K.
Haideti sa le iau pe rand: Toyota- Auris nu se incadra in buget desii ca finisaje si tinuta de drum este superba, Corolla se incadreaza in buget dar doar cu o echiparea de baza unde au un discount substantial care duce pretul masinii la aprox 11.700 Euro. Renault- Zen-ul este prea chel, Intensul prea scump si fara motoare pe benzina. Skoda- Rapid-ul ar fi hatchback dar este urat si scump. Vw si Seat - frumoase dar scumpe in draci. Peugeot - 308 de test deja troncanea, masina este frumoasa se incadreaza in buget chiar cu motor pe motorina dar zic pas. Hyundai si Kia - i30 si Ceed-ul mi-au placut ca tinuta de drum, finisajele si materialele din interior nu m-au convins, si ambele au un pret destul de mare pentru ce ofera. Un mare bonus ar fii garantia de 7 ani, respectiv 5 ani. Fiat si Citroen ies din discutie din motive evidente. Sa revenim la Astra si la Focus. Focusul are o tinuta de drum superioara Astrei datorita suspensiei si mai are parbrizul incalzit si cam atat ar avea in plus. Astra in schimb are distributia pe lant, motor cu cilindree mai mare si cu 4 pistoane in loc de 3 cum este la Ford, senzori de parcare fata/spate, interfata Android Auto sau Apple Car Play, lumini de zi cu led, lumini ambientale si nu in ultimu rand este mai spatioasa. D[attachmentid=1628030249] iferenta de pret intre cele 2 modele: Astra costa cu rabla : 13824 si Ford: 14275. Ce parere aveti? Focus: http://imgur.com/Eqh58XZ This post has been edited by mihai_dorin: 12 Apr 2016, 22:30 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu as lua opel.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Datorita pretului sau dotarilor? Fiindca la Ford eu zic ca mai e de negociat la Opel cam asta ar fi pretul final.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Datorita designului interior/exterior, Plus motorul decent.
Baftă. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Mersi !
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
La ford ar trebui ca la ~banii aia sa ai titanium cu pachet titanium.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Am un prieten care are un C'eed de vreo 5 ani si vreo 60000 km, doar bielete antiruliu schimbate si revizii facute la timp, cam asta e toata investitia.Foarte fiabile, generatia noua arata destul de bine, pret decent.
Opel are aceleasi probleme ca si acum 15 ani, multa electronica proasta, o consola centrala foarte aglomerata si greu de utilizat.Calculatoare montate direct pe motor care pica in 4-5 ani, motoare pe benzina anemice si gurmande, foarte confortabile pe drum. |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Opel as lua si eu.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
QUOTE(meganus_bicorpus @ 13 Apr 2016, 07:01) Opel are aceleasi probleme ca si acum 15 ani, multa electronica proasta, o consola centrala foarte aglomerata si greu de utilizat.Calculatoare montate direct pe motor care pica in 4-5 ani, motoare pe benzina anemice si gurmande, foarte confortabile pe drum. vezi ca el vorbeste de noul astra. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Am in neam un Opel Astra J 1,4 90CP, fara turbo...e cea mai jalnica masina cu care am mers, nici cu a 3-a nu poti sa faci o depasire cum trebuie!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Noul Astra e cu vreo 150 de kg mai usor decat precedentul, are un bord nou cu ecran tactil mare si butoane foarte putine, e mult mai spatios in interior...e cu totul altceva fata de precedentul
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Pana la urma am ramas la Astra, sper sa fie cea mai buna alegere.
![]() Pret final: 13.440 This post has been edited by mihai_dorin: 22 Apr 2016, 08:31 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
E foarte buna alegerea, si pretul e unul decent pentru ce ofera masina. Ar fi fost faine si farurile Matrix LED, dar banuiesc ca sunt destul de scumpe...in rest are cam tot ce e necesar pentru confort si siguranta
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Farurile Matrix sunt optiune pe echiparea urmatoare si costa aprox 1200 de euro. Mi se pare destul de mult.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Foarte ok alegerea, dar rosie?!
Care e termenul de livrare? |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
Normal, crezi ca a ales el?
Așteptare ușoară colegu |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Voiam albastru inchis dar nu au, iar din restul culorilor doar negru imi place si ala e pacatos la zgarieturi. Termen de livrare 2 luni dar personal ma astept la 3 luni.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Da ce-are rosu?
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
mihai_dorin |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Rosu imbatraneste urat. Arata bine cat e relativ noua.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Se rezolva cu polish
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
Avani |
![]()
|
E greu de intretinut, mai ales daca ai de vopsit usoare zgarieturi, e greu de gasit nuanta corecta de rosu.
In schimb, rosu se potriveste foarte bine pe ferrari si pe alfa. ferrari-official-web.jpg 00019230__Alfa_Romeo_Brera_Alfa_Romeo_Gaspa.jpg This post has been edited by Avani: 22 Apr 2016, 09:47 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Aveam de ales intre negru si rosu, mai putin pretentios e rosu decat negru.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
rosu imbatraneste f bine, pe langa negru si toate derivatele de la negru la gri.
iar daca e rosu nemetalizta, perlat, kkt, nuanta se nimereste f usor. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Avani |
![]()
|
E alegerea ta si e foarte bine, stii cum e aia cu gusturile.
Dintre toate culorile posibile, masina noua, elegenta cat de cat, negru i-ar fi stat cel mai bine ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Stiu ca arata bine pe negru, dar se vede orice fir de praf si cea mai mica zgarietura.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Avani |
![]()
|
Da, asta asa e, nu e deloc comod sa intretii o culoare inchisa, mai ales in Bucuresti. Cu megane-ul, la o zi dupa spalare, vedeai cum troneaza peste tot praful pe ea. Si discutam de un bleumarin.
Mai ales daca mai parchezi si sub copaci, cacareze de porumbei, toate se vad cel mai bine pe negru. Dar na, ce frumos e pe negru e1.jpg ( Size: 121.86k ) Number of downloads: 211 This post has been edited by Avani: 22 Apr 2016, 10:08 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:05 |