Meganul meu dragalas, Mici problemute
![]() ![]() |
Meganul meu dragalas, Mici problemute
florianmro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
privilege 2008
- b 90 wcs
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cureaua o rezolvi dand cu silicon la tub din carfur, bagi juma de tub pe ea si aluneca lejer din nou.
Panglica se rezolva cu 100 de lei, aeroterma e noua 250 de lei si se schimba usor daca ai mai facut asta ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
florianmro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 July 11 ![]() |
La curea ma gandesc ca s-a slabit vreun arc ceva ,daca dau cu silicon pe curea o sa ma umplu pe haine de la el . La aeroterma exista un indrumar de demontare , am vazut ca nu e tocmai simplu , dar in prima faza as incerca sa gresez lagarele . Cat priveste volanul nu am gasit nicaieri cum.se desface , poate m-as incumeta sa desfac daca as vedea
|
--------------------
renault
megane 2
privilege 2008
- b 90 wcs
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Pui silicon ,sau o speli cu detergent si o pui la uscat, intinsa in masina. Tu alegi.
This post has been edited by jas2: 14 Mar 2016, 19:44 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Varianta fara murdarit haine: sprei de mobila. Nu se face ca noua, dar va rula mai bine.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:56 |