Megane IV, Preturi pentru Romania
![]() ![]() ![]() |
Megane IV, Preturi pentru Romania
blanarucristi |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Intens 1.5 dci 110 CP Blue Cosmos
|
|||
goguspan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 7 November 13 ![]() |
Salutare, imi spune si mie cineva ce fel de ulei Elf merge la 1.2 tce ? Multumesc anticipat.
|
--------------------
Dacia, Renault
logan, Megane
1.2 TCE Intens 2018, Laureate plus 2006
|
|
vvede |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta s-a pus in noiembrie 2017 in 0.9 TCe.
Deci, banuiesc ca si in 1.2 se pune la fel This post has been edited by vvede: 4 Oct 2018, 12:37 Attached thumbnail(s) WhatsApp_Image_2018_10_04_at_13.34.20.jpeg ( Size: 178.29k ) Number of downloads: 751 |
--------------------
Renault
Clio
0.9TCe Expression Mazda 6 2.0, Attraction
Ex: Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82CP | Opel Astra H 1.6 Twinport 105CP |
|
blanarucristi |
![]()
|
Cum se pot modifica doar luminile din interior (culoarea)? Nu am gasit pe nicaieri...(fara sa schimb tipul kilometrajului sau multisense)
Sunt in rodaj si vreau sa am un kilometraj in care sa imi arate turatiile, iar la kilometrajul asta imi aduce automat o culoare galbena pai. As fi vrut ceva albastru ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
|
|
gerula2006 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 3 April 14 ![]() |
Din R-link. Lumini ambianta parcă.... Sigur se modifica. Poți modifica și intensitatea.
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1.5 EDC
- B
2017
|
|
blanarucristi |
![]()
|
O sa mai caut, poate las lenea si citesc manualul.
Ce protectie de caroserie ati folosit sau ce recomandati la o masina noua? Ma gandeam la o ceruire integrala fara polish, nu ma pricep prea bine. Eventual poate aveti si vreo recomandare la un service din Bucuresti pentru asa ceva...? |
--------------------
Renault
Megane IV
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.531 Joined: 18 May 17 ![]() |
Nu poti avea o culoare pe usi si consola si alta in bord si tableta. Culorile disponibile sunt rosu, galben,verde,albastru,violet. Le poti modifica si la fiecare stil in parte in multisense . Apesi butonul multisense, alegi modul : comfort,perso, etc si il personalizezi. Eu am pus sa imi arate in bord bargrafurile cu cuplu si cp.
Butoneaza-l , in cateva ore iti vei da seama cam de 80% din setari. Culoarea se schimba in functie de modul in care te afli, de aceea e mai simplu sa personalizezi modurile decat sa cauti prin meniu culoarea ambientala ! |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
blanarucristi |
![]()
|
Esti destept. A mers
![]() Voi la ce intensitate va tineti led-urile? Eu le-as tine la maxim da mi-e sa nu se uzeze prea repede. Am vazut acolo ca are led-uri si la plansa bord da erau dezactivate. Le-am activat dar nu am vazut nicio lumina aprinsa in plus. Care sunt alea oare? |
--------------------
Renault
Megane IV
|
|
andr01d21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 21 April 16 ![]() |
Mi-am comandat pe 5 octombrie un Megane intens 1.3 tce si coana de la reprezentanta a tinut-o sus si tare ca nu poate sa imi puna pachetul Drive Safely pe ea decat daca o comand in 2019. A reusit cineva sa comande o configuratie asemanatoare? Ca si termen de livrare, mi-au zis oral ca ar fi 12-19 noiembrie
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2018
|
|
myreno4me |
![]()
|
QUOTE(blanarucristi @ 6 Oct 2018, 17:25) Esti destept. A mers ![]() Voi la ce intensitate va tineti led-urile? Eu le-as tine la maxim da mi-e sa nu se uzeze prea repede. Am vazut acolo ca are led-uri si la plansa bord da erau dezactivate. Le-am activat dar nu am vazut nicio lumina aprinsa in plus. Care sunt alea oare? Asta nu am priceput-o cu ledurile la plansa de bord, ma faci sa deschid manualul sau sa cobor la masina. Setarea este una singura pentru toate becurile colorate ! Eu le tin undeva la 70% intensitate. QUOTE(andr01d21 @ 6 Oct 2018, 18:39) Mi-am comandat pe 5 octombrie un Megane intens 1.3 tce si coana de la reprezentanta a tinut-o sus si tare ca nu poate sa imi puna pachetul Drive Safely pe ea decat daca o comand in 2019. A reusit cineva sa comande o configuratie asemanatoare? Ca si termen de livrare, mi-au zis oral ca ar fi 12-19 noiembrie Ce contine drive sately ala mai exact ? This post has been edited by myreno4me: 6 Oct 2018, 18:49 |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
blanarucristi |
![]()
|
Deci, in meniul ala de care spuneai tu, ai 3 pozitii pentru care poti stinge/aprinde LED-urile. Fata, spate, si plansa bord. Eh, care sunt LED-urile in plansa de bord ca mie nu mi s-a aprins nimic in plus dupa activare (by default era oprit).
|
--------------------
Renault
Megane IV
|
|
mnm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 21 April 18 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andr01d21 @ 6 Oct 2018, 19:39) Mi-am comandat pe 5 octombrie un Megane intens 1.3 tce si coana de la reprezentanta a tinut-o sus si tare ca nu poate sa imi puna pachetul Drive Safely pe ea decat daca o comand in 2019. A reusit cineva sa comande o configuratie asemanatoare? Ca si termen de livrare, mi-au zis oral ca ar fi 12-19 noiembrie Probabil masina este in stoc, buna de livrare la Ciorogarla sau alta locatie europeana dar fara pachet optional Drive Safely ! Ati inteles ? |
--------------------
Renault
Megane 2 sedan
2005 1,6l 16V Privilege Megane 4 ZEN ENERGY TCE 132, 2018
Ex: Dacia 500, Supernova 1,4l, Sandero 1,6l MPI M2 Sedan |
|
myreno4me |
![]()
|
QUOTE(blanarucristi @ 6 Oct 2018, 19:18) Deci, in meniul ala de care spuneai tu, ai 3 pozitii pentru care poti stinge/aprinde LED-urile. Fata, spate, si plansa bord. Eh, care sunt LED-urile in plansa de bord ca mie nu mi s-a aprins nimic in plus dupa activare (by default era oprit). Sa-mi trag palme ! Ia vezi luminile de pe consola centrala, adica tunelul ala cu cotiera dintre cele doua scaune fata, nu face nimic ? |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
andr01d21 |
![]()
|
QUOTE(myreno4me @ 6 Oct 2018, 18:47) Asta nu am priceput-o cu ledurile la plansa de bord, ma faci sa deschid manualul sau sa cobor la masina. Setarea este una singura pentru toate becurile colorate ! Eu le tin undeva la 70% intensitate. Ce contine drive sately ala mai exact ? Franeaza singura si pastreaza distanta fata de masina din fata |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2018
|
|
blanarucristi |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane IV
|
|
andr01d21 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2018
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Simuleaza o vizita la alt dealer si pune intrebarea. Stocuri de 1.3 tce nu cred ca exista pe nicaieri.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
mnm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 21 April 18 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andr01d21 @ 6 Oct 2018, 21:01) Din experienta personala la M2 as fi zis pas la ambele optiuni… chiar daca mi le-ar fi dat bonus ! Sa fie intr-un ceas bun ! QUOTE(papa_mulo @ 6 Oct 2018, 21:15) Simuleaza o vizita la alt dealer si pune intrebarea. Stocuri de 1.3 tce nu cred ca exista pe nicaieri. Posibil sa aveti dreptate. Am inteles ca deja este comandata. |
--------------------
Renault
Megane 2 sedan
|
Flatron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 551 Joined: 10 September 15 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane GT
2018 205CP
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
R-link-ul este acealasi si pe Talisman unde intalnim aceasta optiune de iluminare a plansei de bord...
@mnm fara sa supar pe nimeni dar nu mai bine faci tu un topic de genul Megane II vs Megane IV? In fiecare postare faci aceasta comparatie. |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
blanarucristi |
![]()
|
Bai fratilor, de ce la navigatie oricat as da eu sa fie voce feminina mi-l baga pe moldoveanul ala? De ce nu pastreaza setarea pe care i-o pun eu? Ma enerveaza vocea aia puternic....stie cineva de ce?
By the way, si duzele de la stergatoare se pot regla? Bat haotic astea...Cand am ridicat masina chiar nu m-am gandit la aspectul asta... This post has been edited by blanarucristi: 7 Oct 2018, 14:48 |
--------------------
Renault
Megane IV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cred ca ar fi bine sa pui aceste intrebari pe topicul de pareri despre M4. Aici deja e un off-topic generalizat, nu mai are legatura cu preturile.
(si da, stergatoarele si spalatorul sunt un dezastru, mai slabe ca la Logan) |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Salut,
Mai exista pe stoc in Romania cateva megane GT, inmatriculate, noi. Din pacate, preturile cerute sunt mai mari decat cele ofertate initial, cat timp masina se putea comanda. Asadar o sa spun pas si ma reorientez. Poate sunt totusi persoane interesate, le va prinde bine aceasta informatie. |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
mnm |
![]()
|
QUOTE(Aco @ 8 Oct 2018, 18:07) Salut, Mai exista pe stoc in Romania cateva megane GT, inmatriculate, noi.-----... Poate sunt totusi persoane interesate, le va prinde bine aceasta informatie. Alea nu sunt noi daca sunt inmatriculate indiferent ca arata 2 km la bord. Alea sunt SH si asteapta fazanii ! This post has been edited by mnm: 8 Oct 2018, 18:01 |
--------------------
Renault
Megane 2 sedan
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
Au fost înscrise pt a nu avea ulterior probleme datorita noilor norme de poluare...ca are nr de înmatriculare nu i o pb...teoretic este sh însă, practic este o masina nerulata...nu vad dc nu ar putea fi achiziționată de un eventual doritor...
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Acele masini sunt din stocul RCR fabricate inainte de 1 Septembrie 2018 si au norma de poluare / consumul declarat dupa vechile norme.
De la 1 Septembrie 2018 NU se mai pot inmatricula masini noi decat daca respecta noile norme WLTP. Pentru a NU trimite masinile din stoc la "dezmembrat" si din cauza faptului ca stocul e destul de mare iar unele modele cum este GT-ul nu se mai fabrica( nu au fost omologate dupa standardul WLTP), cei de la RCR au decis inmatricularea tuturor masinilor aflate pe stocul RCR ( inclusiv cele aflate in curtile dealerilor ). Masinile sunt NOI cu garantie oferita de producator incepand cu vanzare catre clientul final( puteti intreba la orice dealer ). Nu sunt SH si nici nu asteapta fazanii. GT-urile au ajuns o "marfa" foarte cautata cel putin in vestul Europei avand in vedere ca un RS este cu 7-8-9-10.000 Euro mai scump iar atat timp cat exista cerere e normal sa tina la pret. Poate peste cateva luni sa aiba iar reduceri generoase...poate! This post has been edited by Gill_ro: 8 Oct 2018, 19:34 |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Poate, dar in cateva luni ne luam cu totii alte masini.
Masinile sunt fabricate in iulie 2018, iar povestea cu fazanii e pentru cine o crede. Oferta e pentru cei care au pierdut trenul dar sunt dispusi sa plateasca "suplimentul de bilet". Poate nu mi-am ales nici eu momentul prielnic sa ma interesez, tinand cont ca acum au vanzari din plin ajutati de programul rabla. |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
Ahille |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 18 November 17 ![]() |
Duzele de la spălător parbriz se pot ridica / coborî cu un vârf de ac de cusut.
This post has been edited by Ahille: 9 Oct 2018, 22:17 |
--------------------
Renault
Megane IV
2017, dci 110CP, Intens
|
|
blanarucristi |
![]()
|
Pai si alea se potrivesc si la Megane?
|
--------------------
Renault
Megane IV
|
|
clio4edc12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 6 August 14 ![]() |
QUOTE(Aco @ 8 Oct 2018, 17:07) Salut, Mai exista pe stoc in Romania cateva megane GT, inmatriculate, noi. Din pacate, preturile cerute sunt mai mari decat cele ofertate initial, cat timp masina se putea comanda. Asadar o sa spun pas si ma reorientez. Poate sunt totusi persoane interesate, le va prinde bine aceasta informatie. Pai unde sunt? |
--------------------
Renault
Clio
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:39 |