Țeapă firmă telefonie, Una la telefon, alta pe hârtie
![]() ![]() ![]() |
Țeapă firmă telefonie, Una la telefon, alta pe hârtie
Aerius |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 1 April 09 From: Bukarestburg ![]() |
|
||
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@UXE: Deci n-ai fost notificat, deci ei sunt in culpa.
This post has been edited by marksman: 7 Feb 2018, 14:44 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am uitat sa mentionez.. in ianuarie am vorbit cu casierita si im-a zis toata povestea: ca nu a mai venit deoarece am fost vanduti UPC-ului, dar asta mi-a zis-o asa ca "ramane intre noi".. Nu a fost o notificare din partea MITNET , ci doar ea ca persoana si-a justificat gestul de nu a mai veni sa incaseze banii. SI am intrebat atunci daca MITNET-ul nu imi cere bani pe decembrie? Si a zis ca nu, ca ea nu a primit dispozitie de la sefi sa vina sa ridice banii. Si ea atunci a mentionat de ca e "cadou"
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(St @ 7 Feb 2018, 14:36) [...] Ai un contract intre tine si furnizorul vecinului? Daca da, in functie de ce scrie in contractul dintre vecin si furnizorul lui, s-ar putea sa mearga. Am. Doar ca, legal, e nevoie si de acordul vecinului sa primeasca net de la mine, ca nu-i pot da cu forta. Poti cesiona contractele, dar nu oricum, trebuie sa notifici clientii. Stiu ca la mine la plantatie a iesit scandal cu clienti care s-au trezit cu notificari ca plantatia a fost cumparata, aveti echipamente pe care nu le mai "servisăm", luati de aci echipamente noi. Ei bine, aia au livrat o notificare ca au contract pentru echipamentele alea inca vreo 5 ani buni, si tocmai platisera cateva sute de milioane bune doar pe echipamente, cheltuisera cateva zeci de milioane sa le puna in functiune, si acum vine un Pwlică Frânaru sa le schimbe? Proces, daune, si ii pierdem de clienti, sau se respecta contractul initial. Asa ca merge contractul initial, avem obligatia sa le facem mentenanta pana expira contractul. This post has been edited by marksman: 7 Feb 2018, 14:57 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic asa sa nu platesti nimic si sa astepti pasii urmatori din partea lor, dupa cum te-au sfatuit colegii de forum. Asa vom putea vedea linistiti cu totii daca ai facut bine sau nu.
Daca platesti, nu vom putea sti niciodata ce s-ar fi intamplat daca nu ai fi platit, corect? ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
UPC nu respecta contractul initial? Pana acum pare ca da...deci exemplu nu sunt sigur ca e cel mai bun.
@UXE cred ca poti denunta contractul initial prin pricina faptului ca tu nu-l poti cesiona dar ei pot, partile nu au beneficii echivalente. (daca contractul tau este cum a gasit Sudsemnatu pe net) This post has been edited by St: 7 Feb 2018, 15:17 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai o sa ma uit diseara..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
marksman |
![]()
|
@St: povestea lui UXE e diferita: el nu a primit notificare nici de la Mi(n)tnet ("vezi ca vindem, poti sa ramai cu UPC daca vrei, sau sa renunti"), nici de la UPC ("vezi c-am cumparat, poti continua cu noi sau sa renunti").
Daca primea notificare, putea sa renunte la un serviciu oferit de o firma pe care nu o agreeaza. Nu poti fi obligat sa primesti un serviciu, fie si prin cesionare de contract. Repet: transferul de clienti nu e tot aia cu transferul de bunuri. This post has been edited by marksman: 7 Feb 2018, 15:24 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Aerius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 1 April 09 From: Bukarestburg ![]() |
UPC respecta un contract in care ei nu ar fi parte.
Sudsemnatu, nu il indemn nici sa plateasca nici sa nu plateasca, ci doar sa ceara UPC o copie de pe contractul in baza caruia ii factureaza si sa se orienteze mai departe de acolo. Stiu ca romanul e cel mai viteaz si drept dintre traci si plateste cu drag orice factura... Suntem renumiti in lume. |
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|
marksman |
![]()
|
Exact asa am zis si eu in primul post pe subiectul asta. Altfel, oricine poate emite o factura pentru un serviciu prestat, dar fara vointa unui presupus beneficiar.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu i-am zis rezolvarea cea mai rapida si fara bataie de cap dar vad ca voi il sfatuiti sa se scarpine invers:
1. A facut deja o cerere de reziliere care va fi procesata si va incheia alt contract cu alt operator 2. Sa plateasca suma care a fost facturata, suma pe care oricum ar fi platit-o catre Mitnet ( deci nu e nimic in pierdere) pentru un serviciu de care a beneficiat. Ceea ce e si corect la urma urmei. El se leaga ca i-a zis o casierita mai in gluma mai in serios ca luna decembrie a fost cadou ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
marksman |
![]()
|
Ceea ce ii propui tu este sa continue cu UPC, ceea ce a zis ca nu vrea. Suma i-a fost facturata pentru ca nu a avut posibilitatea sa renunte la contract (nu a fost notificat de cedent sau de cesionar).
Prin urmare sunt curios care este contractul in baza caruia UPC ii emite facturi, in lipsa posibilitatii partii ramase in contract de a-si exprima opozitia fata de cesiunea contractului. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Imi pare rau dar tu nu citesti ce scriu
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Da' tarifu'? Cat e tarifu'? Barem platesti la fel/mai putin?
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Sunt foarte curios ce contract va rezilia el cu UPC....
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite aici incercare de teapa aparent din partea unei firme de telefonie: se da mailul cu continutul
QUOTE Buna ziua , Accesul la serviciile Vodafone a fost suspendat pentru neplata facturilor. Pentru a reactiva serviciile Vodafone si a evita rezilierea contractului, va rugam sa dispuneti de urgenta plata facturilor scadente. Total datorat 294.26 Ron. Va multumim, Vodafone venit aparent de pe adresa vodafone.departamentulplati_ro@vodafone.com N-am chef sa-i injur, dar nici nu i-as lasa in pace. Se ocupa vreo institutie de tentative de-astea, sau pot doar sa marchez drept spam si trec mai departe? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
http://ro-ro.facebook.com/mitnet.ro/
Si altii au fost in situatia lui Uxe, intamplandu-se ce am banuit: UPC au luat lista de clienti ai Mitnet si au inceput sa factureze la rand. Jenanta strategie pt ditamai firma... This post has been edited by Bicicleta galbena: 7 Feb 2018, 19:07 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(marksman @ 7 Feb 2018, 15:20) @St: povestea lui UXE e diferita: el nu a primit notificare nici de la Mi(n)tnet ("vezi ca vindem, poti sa ramai cu UPC daca vrei, sau sa renunti"), nici de la UPC ("vezi c-am cumparat, poti continua cu noi sau sa renunti"). Daca primea notificare, putea sa renunte la un serviciu oferit de o firma pe care nu o agreeaza. Nu poti fi obligat sa primesti un serviciu, fie si prin cesionare de contract. Repet: transferul de clienti nu e tot aia cu transferul de bunuri. Eu sunt convins ca UPC-ul o sa prezinte dovada notificarii. ![]() |
--------------------
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ma UXE, stai asa... Deci aia ti-au dat SMS cu "lamultean" de ziua ta si tu nu vrei sa platesti op'jdalei
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
UXE |
![]()
|
Daca totul este legal platesc cat datorez. Am gasit contractul .. o sa il postez aici..
Pai de plata a ramas 120 de lei. Au emis a treia factura pe 01.02.2018. Rezilierea aceea era pe 6 febr. Am acea clauza cu cesiunea, punctul 17.5 . Deci va trebui sa platesc. Aatept sa imi dea rezultatul in urma cererii recalcularii. 20180207_213925.jpg This post has been edited by UXE: 7 Feb 2018, 21:46 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 7 Feb 2018, 19:42) Si eu sunt convins ca pot face asta. Prin 2006 am renuntat la cablul de la ei si am trecut la erdeesh pentru ca la 2-3 luni mai bagau cativa lei (x10000, nedenominati) la abonament. Punctul culminant a fost cand au facut ceva manevra si au bagat Discovery/Animal Planet si inca vreo doua canale intr-un pachet separat si au zis ca ala costa in plus. A doua zi eram la ei cu cererea de reziliere. 7 Feb 2018, 21:51: @UXE: mda, te-au ars bine cu clauza aia, ca practic tu ai renuntat la dreptul de opozitie. This post has been edited by marksman: 7 Feb 2018, 21:51 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si nici nu aveau obligatia sa il notifice.
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.365 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
2018, bucuresti, net la firma de cartier cu incasare la usa casei???
Time travel nu alta! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
QED
Nu mai sunteti asa vocali acum cand ati vazut cauzele din contractul lui nu? Cum era aia ca serviciile nu sunt ca marfurile? Foarte bine ca ai facut cererea de reziliere, acum urmeaza sa platesti cat ai consumat si sa te muti la ce firma vrei tu. Bafta! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Aerius |
![]()
|
Sudsemnatu, ai castigat internetul...
Mie mi se pare o clauza abuziva. Merita sa-ti bati capul pentru 100 lei sau cat era, mai ales daca ai beneficiat de serviciile alea? Nu. Data viitoare citesti inainte sa semnezi. Desi nu poti negocia contractele astea, macar alegi alt operator, daca nu-ti plac anumite clauze. |
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Nu am castigat nimic ci doar am dovedit ca sfaturile de pe interent nu pot fi decat proaste, mai ales cand nu ai informatii despre situatia clara a omului. Sfaturi de genu: nu plati nimic, nu au ce sa iti faca, nu fi fraier, nu au cum sa te preia asa abuziv, lasa ca stiu eu, am patit si eu la fel, nu dovedesc decat ca poti baga in belea pe un om, pentru simplul fapt ca situatia lui nu se asemeana cu a ta.
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Aerius |
![]()
|
L-am sfatuit doar sa se intereseze un pic, nu sa plateasca in orb
|
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Nu am facut referire la tine
![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 7 Feb 2018, 11:29) Eu i-as intreba pe aia care imi trimit facturile, in baza carui contract o fac.[...]Ca preluare de abonati, ca preluare de firma, astea-s povesti vanatoresti fara acoperire pe hartie. Mda... victorie mare pentru unii. <span class='edit'>8 Feb 2018, 10:48:</span> QUOTE(Sudsemnatu @ 8 Feb 2018, 09:43) [...] Cum era aia ca serviciile nu sunt ca marfurile? [...] Clientii. Ziceai ceva de citit? This post has been edited by marksman: 8 Feb 2018, 10:50 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Ti se pare ca exemplele tale au legatura cu realitatea?
QUOTE(marksman @ 7 Feb 2018, 14:55) Maine ma duc sa demufez fibra de la vecini si sa o bag in mediaconverterul meu, apoi peste o luna ii facturez ca au avut net de la mine, c-am preluat eu clientii erdeesh de pe strada. Au beneficiat de net de la mine? Sigur ca da, doar fibra vine din mediaconverterul meu! Sa plateasca ce au folosit! Sa plateasca ce au folosit, atata timp cat au semnat ca sunt de acord sa ia net de la tine sau de la cel caruia i-ai dat tu voie sa dea. QUOTE(marksman @ 7 Feb 2018, 15:13) Uite ca se face. This post has been edited by Sudsemnatu: 8 Feb 2018, 11:02 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 13:02 |