Pozitie curea aceesorii Renault Laguna 1, 1.6 cmc,
![]() ![]() ![]() |
Pozitie curea aceesorii Renault Laguna 1, 1.6 cmc,
catalin amza |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I Phase 2, 1.6cc, 16v, 107cp, benzina+gpl
1999
- CJ-99-BUF Sa nu conduci niciodata mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor
|
|||
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Salut! La ambele motoare pompa de apa e pe cureaua de distributie. Nu inteleg ce vrei sa spui cu "pozitia corecta a curelei de accesorii"....nu are decat o singura pozitie.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
catalin amza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
cri8sti de unde stii ca pompa de apa e pe cureaua de distributie la ambele motoare?
cri8sti de unde stii ca cureaua poate fi pusa doar intr-un singur fel. Si daca e asa cum spui te rog pune-mi o poza sau recomanda-mi un link cu pozitia curelei de accesorii atat la motorul de 1,6 16v cat si la 1,8 16v. Multumesc. This post has been edited by catalin amza: 16 Feb 2016, 21:56 |
--------------------
Renault
1999
- CJ-99-BUF Sa nu conduci niciodata mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Poze.
This post has been edited by Gabryello: 16 Feb 2016, 22:59 Attached thumbnail(s) image.jpeg ( Size: 108.56k ) Number of downloads: 164 image.jpeg ( Size: 18.54k ) Number of downloads: 166 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
catalin amza |
![]()
|
Gabryello spune-mi si mie pozele sunt pentru motor de 1,8 cmc sau 1,6 cmc?
|
--------------------
Renault
1999
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Din cate stiu sunt la fel.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
catalin amza |
![]()
|
Gabryello nu sunt la fel motoarele.
Cel din poze sunt cu pompa de apa pe cureaua de distributie si pompa de apa cu fulia aferenta nu se vede fiind sub capacul ce protejeaza cureaua de distributie. Acel tip de motor il am eu pe masina din semnatura. De curiozitate i-a vezi daca pe masina ta din semnatura motorul e la fel cu cel din poza sau mai ai o fulie in plus asa cum cred eu? Cea de la pompa de apa! Daca mai ai o fulie in plus fa-mi si kie o poza cu pozitia curelei de accesorii. La motorul tau din semnatura ar trebui sa ai: 1 rola de ghidaj pentru curea, 1 rola de la intinzator, 1 fulie vibrochen, 1 fulie alternator, 1 fulie compresor AC, 1 fulie pompa servodirectie si 1 fulie pompa de apa. Deci 4 fulii si 2 role. |
--------------------
Renault
1999
|
|
16valve |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 27 February 15 From: Baia Mare ![]() |
La 1.8 16 valve pompa de apa e pe cureaua de accesorii.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2
2000
|
|
catalin amza |
![]()
|
Ceva poze 16valve?
|
--------------------
Renault
1999
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Asa este la masina mea f4p 760.
This post has been edited by Gabryello: 20 Feb 2016, 13:29 Attached thumbnail(s) image.jpeg ( Size: 2.37mb ) Number of downloads: 129 image.jpeg ( Size: 1.98mb ) Number of downloads: 121 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
catalin amza |
![]()
|
Multumesc mult Gabryello.
Pozele tale ma multumesc si pot sa pun cureaua la loc corect. In poza din dreapta, fulia de jos, cea cu 3 suruburi este cea de la pompa de apa. Pe asta eu nu o am pe masina mea din semnatura, 1.6, 16v. Pozele cu pozitia curelei ami trebuiau pentruca cureaua se poate pune in doua pozitii si nu stiam care-i cea buna pentru a nu afecta sensul bun de rotatie al accesoriilor. |
--------------------
Renault
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:07 |