Probleme relanti laguna 1 16 16 v, Se turează exagerat
![]() ![]() ![]() |
Probleme relanti laguna 1 16 16 v, Se turează exagerat
manex1000 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 February 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 16 16 v
1998
|
|||
darksleep |
![]()
|
![]() Za software developer Group: Members Posts: 351 Joined: 23 April 13 From: Arad ![]() |
Verifica MPP-ul, respectiv Motorasul-Pas-cu-Pas
Scoate-i mufa in timp ce merge motorul, vezi cum reactioneaza motorul, odata scos poti sa il cureti foarte bine, cu alcool. Iar daca tot te-ai apucat de operatiune verifica si clapeta de acceleratie si curata-o si pe aceasta. Mai jos ai o poza care te poate ajuta. Cu rosu este incercuit senzorul de acceleratie iar cu verde zona unde se afla clapeta de acceleratie. MPP + Clapeta acceleratie O alta simptoma ar putea fi, garnitura de la clapeta de acceleratie este mancata si trager aer fals, garniturile de la galeria de admisie sunt si ele praf si din nou trage aer fals sau vre-un furtun fisurat care din nou trage aer fals. Exact aceeasi problema am avut si eu si am facut aceeasi operatiune: 1) Curatat motoras pas cu pas. 2) Curatat clapeta acceleratie. 3) Inlocuit garnituri galerie admisie ( erau pur si simplu pietrificate ). Daca nu ai buget alocat pentru garnituri se poate lua jos galeria de admisie, curatat si degresat foarte bine si pus in loc de garnituri, silicon calitativ care rezista. |
--------------------
Renault
Laguna I Phase II
1999 Kia Ceed 1.6 GDI @ 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 09:07 |