Sisem anti-furt pentru roti - Renault Grand Scenic
![]() ![]() ![]() |
Sisem anti-furt pentru roti - Renault Grand Scenic
Brigid |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 1 November 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic II
2005 1.9 dci 120 CP
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Vorbește cu vechiul posesor, cheia e pereche cu antifurtul.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca nu gasesti capul special de desfacut surubul antifurt mai ai 2-3 solutii sa le desfaci:cu ciocan+dalta,cu cap cheie bagat fortat cu ciocan,sudat pe surub un hexagon,gaurit cu burghiu,etc.......manevrele astea daca permite janta!
Odata desfacut si scos trebuie schimbat cu un surub simplu identic cu cele de pe masina.....mai ales la cap cheie cand faci vreo pana pe autostrada! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
JhonyEspace |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 23 October 17 ![]() |
Cred ca era mai usor de cumparat si trimis pe platforma.
Drum dus intors, oboseala, numere, toate astea fac cat o platforma, 400-500 e. Si stai si linistita si te bucuri de sarbatori. |
--------------------
Renault
Espace 1.9
2006/11
|
|
Brigid |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri. Pana la urma am plecat asa, la risc, cu rotile de vara. Eram contra timp.
Legat de alegerea de a cumpara personal o masina din Olanda... Noi oricum mergeam acolo pentru o mini vacanta de 3 zile la niste prieteni. Am cautat pe net o masina, daca tot eram acolo (initial am vrut sa-mi aduc pe platforma din Germania sau Austria). Am gasit EXACT ceea ce cautam, am putut s-o testez eu insami si apoi am condus-o 2000 de km ceea ce m-a facut sa ma obisnuiesc cu ea si sa ma indragostesc pana peste cap. Iar financiar am iesit f bine. Sunt f bucuroasa cu achizitia si cu tot. |
--------------------
Renault
Grand Scenic II
2005 1.9 dci 120 CP
|
|
miculjohn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 12 January 18 From: Bucuresti ![]() |
Ai desfacut pana la urma antifurturile / rotile ???
|
--------------------
Renault
Espace 2.0T
2010
|
|
Brigid |
![]()
|
Da, am fost la o vulcanizare si am schimbat anvelopele acolo. Adica mi le-au schimbat baietii
![]() This post has been edited by Brigid: 21 Jan 2018, 21:08 |
--------------------
Renault
Grand Scenic II
2005 1.9 dci 120 CP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
E bine de stiut cum ai rezolvat-o....de acum cand ai nevoie de ajutor o sa te trimitem la service!
This post has been edited by espacern: 22 Jan 2018, 11:52 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:58 |