martor luminos usi deschise, Renault Symbol 2008 martor usi deschise
![]() ![]() ![]() |
martor luminos usi deschise, Renault Symbol 2008 martor usi deschise
patrick83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
1.4 75CP 2008
- B-09-LOK
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
plafoniera.....tine loc
functia de cautare pas ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
patrick83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
adica? becul de la plafoniera?? hmmm... naspa adica nu are acest martor??
|
--------------------
Renault
Symbol
1.4 75CP 2008
- B-09-LOK
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu are martor in bord activ.
nu este o problema asta zic eu.plafoniera isi face treaba ![]() daca te uti pe laterale o sa observi multi martori dar care nu sunt activi...de exemplu lichid spalator...eu zic util dar .... e putin de bricolat ...sonda cielo desfacut bord....multa munca ps multi km cu noua masina This post has been edited by wolfin: 3 Feb 2016, 15:38 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
patrick83 |
![]()
|
mersi frumos
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
1.4 75CP 2008
- B-09-LOK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:18 |