Vand Covorase auto mocheta-velur si cauciuc, PREMIUM-LUX / Presuri cauciuc si Tavite portbagaj
![]() ![]() |
Vand Covorase auto mocheta-velur si cauciuc, PREMIUM-LUX / Presuri cauciuc si Tavite portbagaj
sumicom |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 27 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 1
2002 ___________________
MASAUTO 0729675833 (L-V 9-18) office@masauto.ro www.masauto.ro |
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da, prinderi doar pentru covorașele față. Sunt niște pastile rotunde, o să fac mâine poze și le atașez.
5 Apr 2016, 09:19: Asa arata prinderile, sunt doua pe partea soferului. La pasager nu sunt. This post has been edited by gabize: 5 Apr 2016, 08:19 Attached thumbnail(s) 20160405_072141.jpg ( Size: 4.07mb ) Number of downloads: 410 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
sumicom |
![]()
|
Da, si eu stiam ca doar la covorasul soferului este sistemul de fixare.
Asa vin si covorasele de cauciuc din cate am observat. |
--------------------
Skoda
Octavia 1
2002 ___________________
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(sumicom @ 5 Apr 2016, 08:27) aprob negativ, la mine are si la pasager, dar a fost eroarea mea ca nu am stiut. Poate data viitoare cumpar ce trebe. Vedem cat tin astea la terfeleala. Per total multumit de experienta. Omul parolist, a zis ca atat dureaza, atat costa - asa a fost. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
sumicom |
![]()
|
Stiu ce spui si multumesc mult de detalii si se pare ca exista doua tipuri de covorase din puct de vedere al sistemului de prindere/fixare.
Colegul nu are in dreapta si nici covorasele de cauciuc nu vin la pasager cu sistemul atasat sau pregatite dar la tine este si la pasager. Doar la VW am vazut vreo 3-4 tipuri: unele modele au sistem pentru toate 4 covorasele, altele pentru cele din fata, altele doar la sofer( spre surprinderea mea am gasit si asa) iar sa nu mai spun ca unele sunt pe rotund si altele pe oval asta nu inseamna ca nu se potrivesc, indiferent de sistem. Acest sistem de prindere nu este atat de important pe cat forma si potrivirea covorasului cat si materialele folosite. Sistemul de fixare se mai poate atasa si ulterior pe cate covorase se doreste. Nu odata am atasat saibele pe covoras si am gaurit cu caterul iar apoi aratau ca din fabrica si se potrivesc perfect. Daca erai in Buc. te puteam ajuta in vreun fel cu sistemul(saibele) dar altfel nu cred ca se merita efortul si nici costul, ar fi de 2 ori mai scump transportul. Deci conteaza cum sunt covorasele si daca se potrivesc iar apoi sistemul de fixare care vine optional. Oricum covorasele sunt foarte groase si nici nu mai au nevoie de ceva suplimentar doar ca acolo unde sunt surubelele covorasele stau putin mai ridicate si poate sa fie deranjant. Daca ai covorasele originale le poti atasa sistemul de la ele iar decupajul dupa cele originale sa se potriveasca la gauri. Sper ca este destul de explicit ce am detaliat mai sus. Cele bune, Stima |
--------------------
Skoda
Octavia 1
2002 ___________________
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Tavita de portbagaj pentru Passat B5 sedan? Multam. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
sumicom |
![]()
|
Salut,
Sigur dar doar de saptamana viitoare. Multumesc si eu |
--------------------
Skoda
Octavia 1
2002 ___________________
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
OK, te stresez cu un telefon luni. Seara faina.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
sumicom |
![]()
|
Te astept cu stresu
![]() Ms la fel si tie |
--------------------
Skoda
Octavia 1
2002 ___________________
|
dan-paul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 29 December 09 ![]() |
as dori un pret pentru covorase si tavita portbagaj pentru renault megane 3 grandtour (combi). ms.
This post has been edited by dan-paul: 20 Jul 2016, 17:12 |
--------------------
Renault
Megane 3 Grandtour 1.5 dci 110CP
2012
|
|
sumicom |
![]()
|
- Covorase cauciuc: 108 lei
- Tavita portbagaj: 129 si 134 lei (fara "paravane" de protectie ale articulatiei banchetei (la baza spatarului) sau cu acele "paravane" ) |
--------------------
Skoda
Octavia 1
2002 ___________________
|
sorinache11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 363 Joined: 25 August 12 From: Constanta ![]() |
Salut.
N-ai cumva rătăcit acolo doar un covor de cauciuc față stânga? S-a găurit. Celelalte sunt ok. |
--------------------
RENAULT
SCENIC 2; 1.5 dCi; 101 CP
2004
|
|
sumicom |
![]()
|
Salut,
Imi pare rau, nu am pentru ca toate sunt la set si asa se si vand. |
--------------------
Skoda
Octavia 1
2002 ___________________
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Salut.
Pentru o Fabia din 2009, covorașe din cauciuc? 23 Jul 2016, 17:09: Salut. Pentru o Fabia din 2009, covorașe din cauciuc? This post has been edited by dandobre: 23 Jul 2016, 17:09 |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(sumicom @ 7 Apr 2016, 21:22) Stiu ce spui si multumesc mult de detalii si se pare ca exista doua tipuri de covorase din puct de vedere al sistemului de prindere/fixare. Colegul nu are in dreapta si nici covorasele de cauciuc nu vin la pasager cu sistemul atasat sau pregatite dar la tine este si la pasager. Doar la VW am vazut vreo 3-4 tipuri: unele modele au sistem pentru toate 4 covorasele, altele pentru cele din fata, altele doar la sofer( spre surprinderea mea am gasit si asa) iar sa nu mai spun ca unele sunt pe rotund si altele pe oval asta nu inseamna ca nu se potrivesc, indiferent de sistem. Acest sistem de prindere nu este atat de important pe cat forma si potrivirea covorasului cat si materialele folosite. Sistemul de fixare se mai poate atasa si ulterior pe cate covorase se doreste. Nu odata am atasat saibele pe covoras si am gaurit cu caterul iar apoi aratau ca din fabrica si se potrivesc perfect. Daca erai in Buc. te puteam ajuta in vreun fel cu sistemul(saibele) dar altfel nu cred ca se merita efortul si nici costul, ar fi de 2 ori mai scump transportul. Deci conteaza cum sunt covorasele si daca se potrivesc iar apoi sistemul de fixare care vine optional. Oricum covorasele sunt foarte groase si nici nu mai au nevoie de ceva suplimentar doar ca acolo unde sunt surubelele covorasele stau putin mai ridicate si poate sa fie deranjant. Daca ai covorasele originale le poti atasa sistemul de la ele iar decupajul dupa cele originale sa se potriveasca la gauri. Sper ca este destul de explicit ce am detaliat mai sus. Cele bune, Stima acum am vazut postarea, nu e asa deranjant, si, in plus, e greseala mea, mi-o asum. Tura viitoare poate cumpar ce trebuie ![]() Big like pentru seriozitate oricum. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
sumicom |
![]()
|
Salut,
Da, sunt si pentru Fabia. ______ Multumesc si eu pentru mesaj si comanda. Data viitoare sigur o sa fie comandat ce trebuie. |
--------------------
Skoda
Octavia 1
2002 ___________________
|
sorel_mr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 February 16 ![]() |
Salut, tavita portbagaj Scenic 1 din 2001 si la ce bani? Multumesc
This post has been edited by sorel_mr: 12 Jun 2017, 08:52 |
--------------------
Renault
Scenic 1
2001
|
|
Bumbul |
![]()
|
![]() Am alt vapor acum ... Group: Members Posts: 378 Joined: 22 June 15 From: Constanta ![]() |
Mai este valabil?
|
--------------------
Hyundai
i40
1.7 CRDi 136cp CVA
- CT28SBA
|
|
sumicom |
![]()
|
Da, mai este valabil.
COVORASE si TAVITE AUTO - FABRICATE IN GERMANIA,POLONIA > Covorase velur Premium (LOGO) - 216 RON > Covorase velur PREMIUM (margine din piele si Alcantara pe diferite culori, la fel si cusaturile. *****Atentie: sunt foarte multe variante de culori si le puteti vedea la noi pe site, din pacate nu avem posibilitatea sa atasam mai multe poze. - 187 RON Covorase_mocheta_velur_alb__negru_rosu_beige_gri_maro___VW_AUDI_BMW_MERCEDES_VOLVO_FORD_SKODA_SEAT_RENAULT_PEUGEOT_OPEL.JPG ( Size: 157.9k ) Number of downloads: 166 Covorase_velur___margine_piele.JPG ( Size: 95.51k ) Number of downloads: 153 > Covorase velur Premium (bej, gri, antracit) - 187 RON covorase_mocheta__gri__bej__antracit_VW_AUDI_BMW_MERCEDES_VOLVO_FORD_SKODA_SEAT_RENAULT_PEUGEOT_OPEL___a1.jpg ( Size: 169.27k ) Number of downloads: 156 >Tavite portbagaj dedicate pe model de masina - de la 115 RON pol_pl_Mata_do_bagaznika_antyposlizgowa_Kia_SORENTO_2009_2014_2420_2.jpg ( Size: 79.82k ) Number of downloads: 165 Modalitate de contact: - e-mail: office@masauto.ro - telefon: 0729675833 - forum Modalitate de plata: La predare sau ramburs Starea: Nou. Oras: Bucuresti. Modalitate de livrare: Predare personala sau curier pentru Bucuresti ,iar pentru toata tara prin curier(Fancourier) This post has been edited by sumicom: 9 Sep 2017, 17:37 |
--------------------
Skoda
Octavia 1
2002 ___________________
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Covorase pentru megane 3 cauciuc daca ai poza cu modelul si ma intereseaza daca pentru cele din velur premium logo, se poate pune logo pe covorasele din fata. Ms anticipat. |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai o tava de portbagaj pentru Elantra XD (2000 - 2006) berlina? Dar pentru Suzuki Wagon R+ 2003? Daca da, la ce pret? Mercic.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
sumicom |
![]()
|
Salut,
solidconvert - Pe covorasele de mocheta/velur se poate atasa logo dar sunt cateva disponibile si se pot vedea la noi pe site (vezi semnatura) Covorasele de cauciuc sunt 108 lei si se pot vedea mai jos: covorase_cauciuc_renault_megane_3.jpg ( Size: 149.05k ) Number of downloads: 41 tatabobu - La ambele modele sunt disponibile tavite de portbagaj: 115 si 113 lei (in ordiea spuna de tine). Poze cu tavite se gasesc in aunt la primele posturi Multumesc si eu! |
--------------------
Skoda
Octavia 1
2002 ___________________
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:54 |