fluierat cutie viteze 1.4 8v 2005
![]() ![]() ![]() |
fluierat cutie viteze 1.4 8v 2005
bogdan1888 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 18 May 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
clio 2005 1.4 8v
|
|||
CipTal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 12 September 14 ![]() |
De unde stii ca e de la cutie? Daca calci ambreiajul se mai aude? Daca se mai aude dupa ce calci ambreiajul, este un rulment de roata. Daca nu se mai aude dupa ce calci ambreiajul atunci ar putea fi angrenajul principal din cutia de viteze sau un rulment din cutie, deci trebuie sa umbli la cutia de viteze.
This post has been edited by CipTal: 20 Jan 2016, 11:41 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007/1.5 dci 85 CP
- xxx
|
|
bogdan1888 |
![]()
|
se aude in momentul in care demarezi , cand masina ruleaza iti poti da seama ca este de la cutie daca apesi ambreiajul nu se mai aude chiar daca masina merge , doar in momentul in care este in sarcina cutia si doar viteza 1 se aude mai tare restu foarte putin aproape insesizabil
|
--------------------
Renault
Clio
clio 2005 1.4 8v
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Exista topicuri...s-au scris romane pe forum despre sirenajul din fabrica al cutiilor de symbol, cu precadere 2005-2007...sirenaj au si alte cutii, chiar pe trepte superioare...logan...etc
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
bogdan1888 |
![]()
|
ma.m tot uitat si nu am gasit nimic despre , oricum ms pentru rasp ! mi sa mai spus ca e ceva specific cutiilor din perioada aia dar sunt genu care imi place ca masina mea sa ruleze cat de bine se poate si cateodata devin putin paranoic
![]() |
--------------------
Renault
Clio
clio 2005 1.4 8v
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Cum au mai zis sus colegii, vezi sa nu fie rulment de roata, fa verificarea cu ambreiajul si vezi pe urma. Daca ma luam dupa un mecanic, schimbam cutia de viteze si zgomotul tot acolo era.
![]() This post has been edited by alexgeogabriel: 21 Jan 2016, 23:36 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:47 |