Problema volanta!, Apar uneori trepidatii la plecarile de pe loc
![]() ![]() ![]() |
Problema volanta!, Apar uneori trepidatii la plecarile de pe loc
papa_mulo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai poti sa incerci o chestie: cand iti trepideaza, sa incerci sa pleci cu a 4 a de pe loc. Scopul este sa patinezi abreiajul defapt si sa mai elimini din depunerile pe care le acumuleaza. Eu asa faceam la meganetul vechi (2.2) si o perioada nu mai trepida deloc.
L.E.: oricum nu ti face impresii ca vei rezolva total preblema daca schimbi piesele... eu am cumparat masina cu tot ambreiajul schimbat la 130xxxkm, iar acum am 150xxxkm. Intradevar, tine foarte jos pedala si este mai moale, dar in schimb daca freci masina mult timp in aglomeratie, incepe sa aibe un usor tremurat la plecarea de pe loc (departe de a fi deranjant, dar totusi isi face simtita prezenta). La meganul 2.2 am schimbat de 2 ori ambreiajul in garantie fix pe acelasi motiv si dupa aceea m am lasat pagubas. De aceea am afirmat anterior ca a mostenit boala... This post has been edited by solidconvert: 27 Jan 2016, 12:47 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
ciprian83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 8 May 15 ![]() |
Ar fi ok sa fie placa de presiune si nu volanta insa saptamana viitoare sper sa aflu exact. Oricum nu prea am mai iesit cu masina de cand cu problema....ma cam streseaza....
|
--------------------
renault megane
megane 3
2011
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(solidconvert @ 27 Jan 2016, 12:39) Mai poti sa incerci o chestie: cand iti trepideaza, sa incerci sa pleci cu a 4 a de pe loc. Scopul este sa patinezi abreiajul defapt si sa mai elimini din depunerile pe care le acumuleaza. Eu asa faceam la meganetul vechi (2.2) si o perioada nu mai trepida deloc. Cu tot respectul ... dar nu mai da astfel de sfaturi ! Dupa ce ca ii trepideaza si ca e pe duca ... ce naiba depuneri sa aiba ... Daca vrea sa-l curete , sa dea cu spray de curatare ambreiaj sau frane daca tu crezi ca trebuie degresat ceva pe acolo. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
N ai inteles nimic! Cine a spus ceva de degresat????? Reciteste ce am scris!
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
AdrianD93 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 May 17 ![]() |
si eu am acc probleme...am 190k si nu sunt sigur ca sunt reali 100%... trepideaza si smuceste in treapta 1.a si 2.a destul de rau. O sa merg cu ea pana face poc...30 de milioane volanta dual mass si tot kitul plus manopera. Sper sa nu stric cutia datorita volantei.
![]() ![]() Attached thumbnail(s) Fotografie0220.jpg ( Size: 2.06mb ) Number of downloads: 476 |
--------------------
Renault Megane 2
Renault Megane 2
2006
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu e posibil sa am problema la volanta Renault Kadjar 2016 1.5 Dci -38.400 km. Vineri am facut softarea la EGR/Injection pentru reducerea noxelor de azot si de atunci am vibratie la relanti. Am dus masina azi in service si mi-au zis ca softarea e ok si ca ei cred ca e problema la volanta. Asteapta si ei ok de la Renault ca sa se apuce de demontat. E posibil la km asa de putini?
This post has been edited by kriprii: 24 Jul 2018, 16:10 |
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca faci o interventie la masina, oricare si oriunde ar fie ea si apoi apare o problema...is 99% sanse sa fie problema de acolo.
Altfel e doar o coincidenta nefericita...cam mici, sanse insa nu 0. E suficient ca dupa resoftare sa se reduca cursa motorasului EGR cu cateva grada ca sa afecteze functionarea motorului. Sfatul meu, tu faci cum vrei:nu demonta volanta!Revino la softul initial si vezi cum se comporta:daca problema dispare...ai gasit cauza;daca nu, vezi mai departe ce e de facut. This post has been edited by azaghorth: 25 Jul 2018, 10:02 |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 13:50 |