Probleme rulmenti renault symbol 2009, Ce marca de rulmenti sa cumpar?
![]() ![]() ![]() |
Probleme rulmenti renault symbol 2009, Ce marca de rulmenti sa cumpar?
Bulina0015 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 January 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2009
|
|||
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Salut!
Am avut problema asta la un Renault Rapid, acum mulți ani.... I-am pus rulmenți Timken, Ina si Snr. Nu mai stiu exact ordinea. Cert e faptul ca pana n-am cumpărat ansamblul complet ( fuzeta, rulment, port-fuzeta etc) de la dezmembrări n-am scăpat de zgomotul ăla îngrozitor din masina. This post has been edited by dethave: 9 Jan 2016, 08:49 |
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
the race,2002 Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
Ygi_17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 2 February 09 ![]() |
la Clio II -fabricatie 2003 de la 117.000 km am schimbat primul rulment pe fata. Nu tin mai mult de 50.000 km. Unii chiar 20-25.000 km depinde de montaj Probabil ca are dreptate cine spune ca trebuie schimbat amsamblul complet ( fuzeta, rulment, port-fuzeta etc) |
--------------------
Renault
Clio II - Symbol
2003 / 8V 75 CP
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
si eu aveam probleme cu rulmentui pe fata am schimbay 3 randuri de rulmenti in mai putin de i luna ... mai aveam putin si schimbam fuzeta, dar cand am cumparat uktimul rand de rulmwnti cei de la magazin au zis sa iau orignali care erau 230 ron ca sunt cei mai buni, si a avut dreptaye, rulmentii au in jur dw 70000 si nu se aud incaa
|
--------------------
Renault
clio
- BZ 05 LDT
2005
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Nu mai cumparati rulmenti ieftini! Eu m-am lecuit de chilipiruri, am schimbat unul ieftin dupa cateva mii de km, am platit manopera de doua ori si rulmentul ieftin degeaba.
![]() |
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
Eu am pus FAG si nu am probleme dupa vreo 25.000 de km
Inainte de astia am avut porcariile de MAPCO (made in Germany) si m-au ''impresionat'' atat de tare incat a trebuit sa-i schimb pe amandoi dupa cel mult 5000 km, mult sub ce am parcurs pana acum cu FAG, dar si pretul a fost aproape triplu... FAG inca rezista, ramane de vazut cat... tocmai ce am aruncat o privire pe autokarma sa vad ce preturi au si ce sa iti recomand si vad ca FAG au ajuns aproape la 200 de lei (rulment fata pentru 1.4 8v din 2005), ceea ce mi se pare cam mult, asa ca daca prinzi rulment original aproape de pretul asta, ia original... SKF e pe la 140 NTN SNR e pe la 130 ( si daca nu ma insel, pe FAG-urile mele scria NTN pe undeva pe o muchie...) mai e un model de FAG dar nu pentru modelul meu, pe la 100... FAG mi-au recomandat cei din service si asta am pus... This post has been edited by z_fdd bacau: 14 Jan 2016, 06:38 |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
kretzu77 |
![]()
|
![]() n00b Group: Members Posts: 310 Joined: 14 August 06 ![]() |
Eu am schimbat anul trecut pe primul (stanga spate). Am luat de origine.
|
--------------------
Toyota
Corolla E15/Prius 3
2008 1.4D-4D/2012 Hybrid Ne nastem pe rand si murim pe sarite!
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am pus de origine anul trecut si asa cum zice multe lume pe aici, Snr sunt cei originali, nu va mai pacaliti singuri. Fag e prea scump ca sa ii mai puna si ei adaus comercial. Rulmentii buni sunt produsi de Fag, Snr si Skf, mai bine nimeresti buni de la Febi daca ai noroc. sa : original 180, Snr 120. Stiind de faza cu originalul, ii intreb care e diferenta intre original si Snr, raspuns "niciuna".
![]() This post has been edited by alexgeogabriel: 14 Jan 2016, 19:03 |
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
Eu, cand i-am schimbat pe cei originali, nu am gasit pe nicaieri scris ceva pe aia vechi...altfel luam aceeasi firma
Si dupa experienta cu aia ''made in germany'' care n-au fost tocmai cei mai ieftini (dadusem vreo 55 / bucata) am preferat sa dau mai mult numai sa nu fiu nevoit sa mai platesc o alta manopera, seful de la service si mecanicul recomandandu-mi cu putere FAG... si am gasit si pretul pentru FAG la acel moment: 115 / bucata, deci am mintit cand am zis ca pretul a fost aproape triplu |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 16:49 |