Se aude o bătaie cand virez stanga pe loc, Am adaugat VIDEO in care se aude, Clio 2 dci 2003
![]() ![]() ![]() |
Se aude o bătaie cand virez stanga pe loc, Am adaugat VIDEO in care se aude, Clio 2 dci 2003
tidragos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 July 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2003 , 1.5 dci , 60 kw , 1461cc , 3 usi
|
|||
fsilviu86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
un cap de bara/bieleta de directie/flansa amortizor
|
--------------------
Renault
clio
2005
- BZ 05 LDT
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Rulmentii de la flanse.
Pune pe cineva sa-ti invarta volanul si tu tine mana pe arc. Il vei simti sarind putin cate putin. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Deci eu nu sesizez zgomotul, doar scartaitul rotilor pe loc intr-o parcare cu ciment din ala lucios din mall.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
secundele 0:02 , 0:06, 0:12
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Cristiannm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 14 February 15 ![]() |
Am avut si eu aceasta problema la clio 2 1.5 dci 2005, si am rezolvat prin schimbarea flanselor si a rulmentilor.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005
- TR 10 KRY
|
|
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru a nu mai deschide alt topic, vin si eu cu o intrebare aici. La masina din semnatura tocmai am schimbat articulatia (capete de bara, bielete directie, bielete antiruliu, culisante etrier, bascule+pivot si suport antibalans. Pe partea dreapta tot persista o bataie ( de ex la drum drept cu mici denivelari in viteza a 4-a). Amortizoarele au aproximativ 3 ani vechime la fel si flansele cu rulmentii, suportii de motor au ~1 an (marca Febi si vibreaza masina al dracului de urat la rece). Ma mai gandeam la bucsele de la bara stabilizatoare pe care le-am schimbat acum 40.000km dar stiu sigur ca atunci nu se manifestau asa desi erau praf si ar mai fi planetara, dar habar nu am cum face o planetara dusa. Nu face niciun zgomot pe loc cand misc de volan si nici la urcare/coborare borduri. Arcurile le-am testat la mana cu viraj pe loc si nu sar/vibreaza, altceva nu mai stiu. La masina asta, schimbi una si cade alta.....este un fenomen.
This post has been edited by alexxutzu: 18 Jul 2016, 14:21 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:32 |