[VIDEO] Zgomot ciudat motor la consum electric, actionare servo, aer conditionat
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Zgomot ciudat motor la consum electric, actionare servo, aer conditionat
Urzum |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 April 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.5 dCi
- PH 50 AMX
2005
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Fulia de la alternator....ai dreptate ca nu este subiect discutat ci chiar arhidiscutat.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Urzum |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 April 15 ![]() |
Espacern, la ce cunostinte de mecanica am eu, in afara de "zgomot ciudat motor" "pacanituri" etc. nu am stiut cum sa caut. Iar printre rezultate am gasit intr-adevar si despre fulia alternatorului.
Aveam si am nevoie de cineva sa auda zgomotul si ma ajute sa reduc din posibilitati. Iti multumesc, oricum, pentru raspuns. Chiar ajuta ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dCi
- PH 50 AMX
2005
|
|
bostan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 March 10 ![]() |
Salut si pana la urma ai rezolvat problema de la ce era?
|
--------------------
Renault
Symbol
- B-77-AZP
2007 Fidji
|
|
djcosmines |
![]()
|
![]() djcosmines Group: Members Posts: 316 Joined: 20 January 10 From: Spain ![]() |
aici am avut si eu problema, si asta era....schimba repede fulia si nu mai umbla asa....
http://www.reno.ro/Am-o-problema-si-nu-imi...ma-t280453.html Citez pe esparcen "Fulia defecta de la alternator poate sa duca la ruperea curelei de accesorii si bucati din aceasta pot intra la cureaua de distributie....rezultat motor distrus" Noua fulie, are ambreiaj, nu prea ma pricep, dar cica ar tine mai mult pentru ca are jocul mai controlat..sau mai putin joc. This post has been edited by djcosmines: 11 Jan 2016, 00:35 Attached thumbnail(s) IMG_20140728_214118.jpg ( Size: 587.06k ) Number of downloads: 77 IMG_20140729_114134.jpg ( Size: 411.03k ) Number of downloads: 76 |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
- 3794 CTK
2004 1.5 dCI 100 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 21:31 |