Nu se mai aud boxele, Nu se mai aud boxele
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai aud boxele, Nu se mai aud boxele
alexelxndr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 September 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|||
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Buton de pauza din comenzile de la volan?
This post has been edited by verde: 14 Jan 2016, 14:35 Attached thumbnail(s) comenzi_volan.JPG ( Size: 93.07k ) Number of downloads: 58 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.011 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
asta e cand intrebam eu de ce nu apare meniul cd-ul...in cineva ma intreaba daca am bagat un cd sa vad daca merge...si mergea cu cd
![]() pauza ar trebui sa apara pe afisaj ![]() This post has been edited by wolfin: 14 Jan 2016, 15:13 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
alexelxndr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 September 15 ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.011 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ideee e ca nu se rupeau firele la toate boxele deci e din casetofon....pe "sursa" audio
aparat de masurat daca ai daca nu service de alarme montari casetofoane inceraca cu un alt aparat..de la vreo cunostinta mai greu cu electronica...dar nu esti singurul cu problema http://www.daciaclub.ro/Probleme-casetofon-t28317.html http://www.daciaclub.ro/forum/arc...hp/t-17640.html gogu e sfant ![]() This post has been edited by wolfin: 14 Jan 2016, 16:44 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:33 |