Polish Profesional Bucuresti, De preferat 3 M
![]() ![]() ![]() |
Polish Profesional Bucuresti, De preferat 3 M
Antonyo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|||
Mephistooo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 21 March 12 ![]() |
Salut, eu am deschis un service specializat pe tinichigerie si vopsitorie auto, iar pentru un polish general iti pot spune un pret informativ ar fi intre 250 si 400 ron in functie de masina, dar poti sa iei o medie...
0728996644 contact@luxautoservice.ro Ionut |
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
Antonyo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am un renault clio 3 model 2010,care de ceva timp,are pete de rasina pe ea (capota,portiere,aripi,plafon...era mai simplu sa zic ca decat portbagajul a scapat
![]() Intrebarile mele pentru tine sunt: 1.Ce polish Folosesti? 3M,Automagic... ? 2.Cate etape folosesti in polishare ? Unii zic 3,alti 4,alti 6... Asta este un exemplu: Pasul 1: folosirea unei paste abrazive pentru inlaturarea zgarieturilor pronuntate Pasul 2: folosirea unei paste semi-abrazive ce inlatura zgarieturile ce au mai ramas dupa aplicarea pasului 1. Pasul 3: folosirea unei paste de finisare care da aspect de “luciu”, revigorand aspectul vopselei si eliminand hologramele (”fund de oala”). 3.Cat trebuie sa las masina si daca trebuie neaparat sa o las in service. 4.Cat m-ar costa problema mea? Multumesc P.S.- Mai astept optiuni,sfaturi... This post has been edited by Antonyo: 24 Mar 2012, 14:20 |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
Mephistooo |
![]()
|
Salut,
Pentru polish folosim produse de la 3M, iar etapele sunt: 1) Matuire cu 3000 2) Pasta abraziva 3) Pasta holograma 4) Luciu 5) Ceara Asta e pentru masina ta, Clio3 2010. Un pret exact iti pot face doar daca vad masina, sau daca ai posibilitatea sa-mi trimiti niste poze, dar in principiu pretul nu depaseste 400 ron. Cu stima, Ionut 0728996644 Lux Auto Service |
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
Antonyo |
![]()
|
Am inteles,e ok Cel mai bine vin cu masina acolo.Cat dureaza toata treaba?.Spune-mi te rog unde este sediul ?
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Daca va intelegeti, faceti si voi niste poze de inainte si dupa va rugam!
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Mephistooo |
![]()
|
Toata operatia dureaza in jur de 8 ore, lasa-mi un numar de telefon prin pm, sau da-mi un tel.
0728996644 / 0726965800 Macau Ionut |
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
Antonyo |
![]()
|
Am inteles pai,atunci zilele astea cand ma hotarasc sa vin,ca mai am niste treaba de rezolvat,te sun pentru o programare.
OFF: Nu inchideti topicul |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Imi cer scuze, dar de ce faci matuire cu smirghel de 3000 pentru o masina de 2 ani pe care nici nu ai vazut-o???
Stii cati microni indepartezi numai prin acel proces? De ce nu incerci pentru petele alea intai niste argila? This post has been edited by darem: 28 Mar 2012, 16:48 |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Antonyo |
![]()
|
QUOTE(darem @ 28 Mar 2012, 16:45) Imi cer scuze, dar de ce faci matuire cu smirghel de 3000 pentru o masina de 2 ani pe care nici nu ai vazut-o??? Stii cati microni indepartezi numai prin acel proces? De ce nu incerci pentru petele alea intai niste argila? Asta vroiam sa aud si alte pareri. Din ce am vazut,asa de cate ori m-am uitat pare ca lacul sa fi fost ars de la acea substanta (nu stiu daca este posibil ca o substanta de la un copac sa arda lacul).Astazi ma voi duce sa spal masina si voi arunca inca o privire mai in detaliu peste acele pete si poate reusesc sa fac si niste poze clare sa vin cu ele. Am vrut sa incerc si cu un clay bar de argila dar unii au spus ca nu are rost... //OFF nu merge sa adaug poza,arata ca se incarca si sta asa 5 minute la o poza de 1 MB This post has been edited by Antonyo: 28 Mar 2012, 20:22 |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
Antonyo |
![]()
|
http://fbx.ro/e9aqc9g6torb4mfy - puteti descarca poza de aici
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
Mephistooo |
![]()
|
eu am dat detalii pentru un polish profesional, astea sunt operatiile pentru orice tip de auto, culoare, facem matuire cu 3000 pentru semi luciu, intradevar daca indepartarea petelor nu se poate face cu solutie sampon auto concentrat, ulterior se v-a folosi argila.
eu am pus doar o prezentare pentru cum facem noi polish si ce folosim, in pretul exprimat intra toate operatiile, materiale pentru indepartarea tuturor defectelor ( zgarieturi, pete, mizerii ). sper ca am fost destul de explicit. |
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
Antonyo |
![]()
|
QUOTE(Mephistooo @ 30 Mar 2012, 12:40) eu am dat detalii pentru un polish profesional, astea sunt operatiile pentru orice tip de auto, culoare, facem matuire cu 3000 pentru semi luciu, intradevar daca indepartarea petelor nu se poate face cu solutie sampon auto concentrat, ulterior se v-a folosi argila. eu am pus doar o prezentare pentru cum facem noi polish si ce folosim, in pretul exprimat intra toate operatiile, materiale pentru indepartarea tuturor defectelor ( zgarieturi, pete, mizerii ). sper ca am fost destul de explicit. darem vorbeste despre diferentele intre detailing si polishare This post has been edited by Antonyo: 30 Mar 2012, 17:13 |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
Mephistooo |
![]()
|
pentru masina ta, acum ca am vazut si o poza cu acele pete de pe masina se aplica un polish profesional, fara alte operatii de indepartarea petelor, acele mici pete ies foarte simplu si usor prin polish, pret 360 ron ( pret valabil doar pentru luna aprilie, pentru membrii forum.reno ).
|
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
Antonyo |
![]()
|
QUOTE(Mephistooo @ 31 Mar 2012, 08:49) pentru masina ta, acum ca am vazut si o poza cu acele pete de pe masina se aplica un polish profesional, fara alte operatii de indepartarea petelor, acele mici pete ies foarte simplu si usor prin polish, pret 360 ron ( pret valabil doar pentru luna aprilie, pentru membrii forum.reno ). gandeste-te ca este plina de pete d`alea mici ![]() |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
Mephistooo |
![]()
|
pai si atunci ce ai de pierdut, platesti 360 ron si ai o masina ca noua !
|
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
Antonyo |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Nu uita, te rog, sa prezinti etapele efectuate si, evident, rezultatele.
Multumesc. |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Antonyo |
![]()
|
QUOTE(darem @ 2 Apr 2012, 14:36) da,o sa ma duc cu masina sa facem un test undeva pe o pata sa vedem daca iese si daca este ok...continuam sa o facem pe toata.Daca nu trebuie data cu multa pasta abraziva si nu se ia un strat mare de lac este ok un simplu polish. Cat despre etapele folosite in acest caz,Mephistooo trebuie sa spuna care sunt.Daca a spus ca in cazul petelor mele trebuie un simplu polish il rog sa ne spuna pasii.Multumesc This post has been edited by Antonyo: 3 Apr 2012, 12:18 |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
Mephistooo |
![]()
|
sunt 4 pasi:
1 Pasta abraziva 2 holograma 3 luciu 4 ceara. |
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
Antonyo |
![]()
|
QUOTE(Mephistooo @ 4 Apr 2012, 13:13) sa inteleg ca dispare un pas,cel cu matuire 3000 despre care darem spunea ca se pierd foarte multi microni. Salut, Pentru polish folosim produse de la 3M, iar etapele sunt: 1) Matuire cu 3000 2) Pasta abraziva 3) Pasta holograma 4) Luciu 5) Ceara asta ai spus intr-un post anterior...acum sa inteleg ca problema numai este atat de grava dupa ce ai vazut poza cu petele si ai renuntat la Matuire cu 3000 ?! |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
Mephistooo |
![]()
|
exact !
|
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
Antonyo |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
valy_kpt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 4 July 10 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2006
- b -82-kpt Polishez automobile ! Detalii 0721584111 , Preturi de criza !!!!
|
|
valy_kpt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 4 July 10 ![]() |
https://www.youtube.com/user/valykpt82/videos
profesional in bucuresti! |
--------------------
dacia
logan
2006
- b -82-kpt Polishez automobile ! Detalii 0721584111 , Preturi de criza !!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 15:00 |