problema strop-gel megane 2
![]() ![]() ![]() |
problema strop-gel megane 2
kaiac |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 30 December 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- AG15DYN
2004 16 16V
|
|||
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Garaj incalzit sau 2 ore intr-o parcare subterana de hypermarket , golit din maneta si inlocuit cu lichid adecvat pentru iarna.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
cristian.iliescu88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 5 October 14 From: Mioveni-Arges ![]() |
Nu ai folosit lichid de iarna. De asta ti-a înghețat. Ca sa ajungi la el dai carenajul de la roata dreapta jos, dar nu știu dacă ai loc sa îl scoți. Dacă nu ai loc dai bara jos, îl scoți și îl iei în casa pana se dezgheață.
|
--------------------
Renault
Megane Sedane 2.2 1.6 16V+GPL
11/2007 Privilege
|
|
djcosmines |
![]()
|
![]() djcosmines Group: Members Posts: 316 Joined: 20 January 10 From: Spain ![]() |
nu poate turna niste wisky in el..asa un pahar ... sa il dezghete, sau spirt ?
|
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
- 3794 CTK
2004 1.5 dCI 100 cp
|
|
cristian.iliescu88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 5 October 14 From: Mioveni-Arges ![]() |
Nu cred ca îl ajuta foarte mult. Depinde și de cantitatea de lichid înghețat.
|
--------------------
Renault
Megane Sedane 2.2 1.6 16V+GPL
11/2007 Privilege
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
Cea mai buna solutie ramane parcarea sau garajul incalzit,lichid ramane si pe furtune nu numai in vas si muncesti sa demontezi/montezi plus cat astepti sa se dezghete,se mai rupe vreun plastic de la ger,nu se merita.
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
- Numar de vaslui
2019 prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
Mr_X |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 17 October 15 From: Brașov ![]() |
Depinde cât lichid aveai în el. Eu aș încerca o combinație cu spirt + lichid de iarnă (-20/30C) pus peste ce ai acum, în timp ce o lași într-o parcare acoperită.
PS: Asta îmi amintește de momentul când am alimentat de la LukOil și mi-a înghețat "benzina" în Oltcit. Ce vremuri! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 13:23 |