Jante Captur, modele, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Jante Captur, modele, recomandari
Ridermann |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 30 September 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
CAPTUR
Intense 2017 1.5 dCi 90 Eco2
|
|||
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Acum doi ani am rezolvat undeva in Bd. Metalurgiei, peste drum de Carrefour.
This post has been edited by BlaueCorsa: 15 Apr 2018, 11:49 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
tannu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 28 April 15 ![]() |
In mod normal si profesionist, puterea pistolului este reglata pentru a strange prezoanele cam cat le-ai putea strange cu coarba, fara sa pui forta in coarba. Ideea e sa economiseasca timp la desfacere/infiletare. La montare, dupa apropierea lor cu pistolul, finalul se face cu coarba sau cheia dinamometrica. Sub nici o forma nu exista posibilitatea de a se rupe prezoanele cu pistolul.
In mod real, multe putori ordinare maresc puterea pistolului si strang prezoanele doar cu pistolul, de lene. In cazurile astea apare posibilitatea ruperii prezoanelor. Din fericire, pana acum nu am avut surprize neplacute, dar de multe ori am intrat in certuri cu diversi angajati pe la vulcanizari, pe teme din astea. Strans prezoane doar cu pistolul, strans prezoane in cerc si nu in X, strans prezoane doar cu roata in aer, etc. Am fixurile mele, recunosc, dar pana la urma vorbim de siguranta mea, asa cum stiu si imi asum eu. |
--------------------
Renault
Captur
1.5 dCi
|
|
addrianno21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 2 December 08 ![]() |
Salut baieti,
Pe Capturul meu 0.9 TCE din cate stiu sunt montate jante cu dimensiunile 6.5Jx16 ET40, 4x100. Intreb pe cei in cunostinta de cauza. Se pot monta jante 7Jx16 ET38, 4x100? Si a doua intrebare: pot comenta ceva cei de la reprezentanta Renault avand in vedere ca masina este in garantie? Cumparata in luna august. |
--------------------
Renault
Captur
2018/Life Evo 0.9 TCE
|
|
Tseco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 September 19 ![]() |
Salutare.Am un Captur 0.9tce din 2019,azi am schimbat cauciucurile de vara si dupa vreo 5-6 km. am observat ca discurile de frana sunt foarte fierbinti.senzorii de presiune nu au afisat nici un mesaj, desi ar fi trebuit.Dimensiunile jantelor cu care am cumparat masina sunt 4x100,j6.5,et40 iar cele cu cauciucuri de iarna 4x100,j6,et40.
Desi sunt convins ca mica diferenta dintre cele doua seturi de jante nu poate cauza incalzieea discurile va intreb si pe voi.Multumesc. |
--------------------
Renault
Captur
2019 tce90
- MM27tco
|
|
mihaigab |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 18 ![]() |
https://www.wheel-size.com/calc/?wheel1=205...scl=50mm&sr=0mm
Distanța dintre jante și discuri este aceeași. N-ar trebui sã fie probleme. Poate design-ul jenții. Le. Seteazã tu dimensiunile. Eu nu reușesc sã pun link-ul cu cele corecte. This post has been edited by mihaigab: 16 Oct 2019, 06:09 |
--------------------
Renault
Captur
2017 Intens Energy dCi 90
- BV XX XXX
|
|
Tseco |
![]()
|
Revin cu informații.Am pus jantele cu care am cumparat masina si discurile se incalzesc la fel.Am facut o vizita la reprezentanta iar cei de acolo m-iau propus sa testam o masina de la ei,dupa 1km.discurile erau la fel de calde ca si pe masina mea.Am vorbit cu un alt posesor de Captur sidiscurile lui sunt la fel de calde.Prin urmare.......nu stiu ce sa spun.
|
--------------------
Renault
Captur
2019 tce90
- MM27tco
|
|
127.0.0.1 |
![]()
|
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce inseamna “se incalzesc”? Cate grade diferenta pe ce distanta/timp de condus?
|
--------------------
Renault
Megane e-Tech
2023, EV60 Techno+ Megane e-Tech EV60
C-HR 2.0 Hybrid Ex: Kadjar, Captur, Kuga, Pathfinder, Focus, Clio Symbol |
|
Tseco |
![]()
|
Dupa aproximativ 2 km. nu poti sa le atingi.
|
--------------------
Renault
Captur
2019 tce90
- MM27tco
|
|
127.0.0.1 |
![]()
|
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si la al meu se incalzesc discurile in 1-2 km, de la rece, suficient cat sa nu poti tine mana pe ele mai multa vreme, doar sa le atingi putin. Dar apoi nu se mai incalzesc mai mult, daca merg normal. Si nici nu miroase a incins, nici vara.
Eu am schimbat un set de placute la ~20.000 de km, "avantajul" franelor cu tambur pe spate si al cutiei automate. |
--------------------
Renault
Megane e-Tech
2023, EV60 Techno+ Megane e-Tech EV60
C-HR 2.0 Hybrid Ex: Kadjar, Captur, Kuga, Pathfinder, Focus, Clio Symbol |
|
Tseco |
![]()
|
Exact la fel.Dupa 50km.temperatura relativ constanta si nu se simte miros.Probabil asa trebuie sa fie.
|
--------------------
Renault
Captur
2019 tce90
- MM27tco
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:20 |