Coltul sportivilor, coltul, nu clanul
![]() ![]() ![]() |
Coltul sportivilor, coltul, nu clanul
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Parcă aveai barbă....
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si a lasat parul lung nu vezi.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
https://youtu.be/A73HQwEct-o
Robot in toată regula..... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu este recunoscut recordul ... a avut 40 de iepurasi care l-au ajutat ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Detalii. Este incredibila performanta. Ca maratonist stiu ce inseamna lupta cu secundele. E de apreciat, nu de dat din gura aiurea.
La unul din urmatoarele maratoane mari recordul o sa cada, oficial. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pentru cei care nu știu cu ce se mănâncă, ce sunt pacemakerii? Sau mai degrabă ce fac ei? De ce face ca rezultatul sa fie mai puțin impresionant?
Și eu am citit că nu se pune că nu era competiție oficială și că avea pacemackeri. |
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ho mah ... eu am zis ca nu se ia in considerare acest record si motivele pt care ni se ia .... nu sariti 😂
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cam totul tine de aerodinamica. Grupul din fata alergatorului principal sparge aerul. Iar efortul depus de vedeta e diminuat. Asta nu scade cu nimic efortul vedetei. Sa alergi cu 2.50 pe km este incredibil. Din acest motiv nu e omologat. Urmatoarea cursa sigur se vor gasi 2-3 iepurasi sa il ajute. Nu mai conteaza, conteaza faptul xa se poate sub 2 h. Iar dupa cum alerga pe final, impresia mea este ca se mai poate reduce timpul cu 1 minut. Enorm.
Ps: mare bucurie pe mine in dimineata asta. Am facut un maraton in Herastrau. Nu era nimeni. Toti erau la cursa oficiala. La mine gata cu maratonul de la Bucuresti. Desi au schimbat traseul anul asta, inca am sechele cu portiunea biblioteca centrala- targ vitan dus -intors. Asa plictiseala mai rar. This post has been edited by Solon: 13 Oct 2019, 15:13 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 13 Oct 2019, 15:19) Pentru cei care nu știu cu ce se mănâncă, ce sunt pacemakerii? Sau mai degrabă ce fac ei? De ce face ca rezultatul sa fie mai puțin impresionant? Și eu am citit că nu se pune că nu era competiție oficială și că avea pacemackeri. Foarte putin aerodinamica (la viteza aia n-ar conta practic deloc), cat motivatia mentala a alergatorului, cumva 'obligat' sa tina pasul cu insotitorii inr-un anumit ritm si constanta, pentru atingerea obiectivului. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Solon |
![]()
|
Ai alergat vreodata in spatele a 2-3 alergatori sa vezi cat de usor e?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dandobre |
![]()
|
Și mai bine daca ar fi alergătoare....
![]() Țin minte că făcea Ben Fogle niște emisiuni din astea în care participa la diverse curse montane, maraton, triatlon etc și el spunea că așa își găsește cel mai ușor motivația..... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
MuciX |
![]()
|
Mersi de lămuriri. M-am gândit că ar ține de aerodinamica, dar mă gândeam că o duc prea departe.
|
--------------------
-
-
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Solon @ 13 Oct 2019, 16:31) N-aveam cum, ereau toti in spatele meu ![]() Acu' mai serios, cand alergam si eu, acum vreun milion de ani, simteam exact ce ma poate intarzia/deranja, si ce ma putea ajuta in mentinerea ritmului. Aerodinamica nu mi s-a parut un impediment, adica nu mi s-a parut ca as avea nevoie de ajutor aici. Posibil insa, la un traseu de 42 km, ca orice ajutor sa fie important - daca ai ciupit trei-patru minute de la aerodinamica e fantastic, dar tot cred ca cea mai mare parte a rolului 'iepurilor' e mentinerea grupului la un anumit ritm si viteza, pentru atingerea telului. LE - Urasc cu patima ipocrizia autoritatilor, care acepta mintirea oamenilor cu privire la consumul unei masini (testele se fac in conditii ideale - toti consumatorii opriti, viteza mica in ultima treapta, rezervor cu cativa litri, accelerari si franari ca si inexistente etc etc), dar nu accepta performanta unui om care alearga cu picioarele lui, in incaltamintea lui, doar pentru ca are in jur o echipa motivationala. Kipchoge e un alergator fantastic si cred ca meritul e 100% al lui, ma indoiesc ca va mai avea ocazia sa repete performanta. This post has been edited by Bicicleta galbena: 13 Oct 2019, 17:00 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
MuciX |
![]()
|
Eu am fost la film și am băgat nachos cu sos de brânză. Mă simt oribil, așa că am venit la sală. Cap prost de om.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
sambata, duminica ... pauza ... suficient de luni pana vineri sau luni-joi daca plec in weekend ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Solon |
![]()
|
S-ar putea sa gresesc dar ultimele maratoane de la Londra au fost castigate de el. Oricum, recordul va cadea. Oficial.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:33 |