Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Troncanit stanga fata, pocneste si scartaie

andrei_gl
post 7 Dec 2015, 19:58
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare!
Am si eu o problema cu al meu Megane 2, 1.6, 16v, 112 hp, 2007. Am un troncanit in partea stanga fata atunci cand demarez foarte incet (maxim 5 km/h) si rotile sunt virate catre stanga. Trancanitul nu se aude si la viteze mari decat daca intri brusc intr-un viraj si prin brusc ma refer cu 30 de la ora si viraj maxim stanga sau dreapta (troncanitul cred ca se aude din partea stanga, dificil de dat seama). Am observat ca se aude un usor scartait atunci cand virez spre stanga. Daca volanul e virat maxim dreapta si incep sa virez incet spre stanga, dupa ce cursa volanului a trecut de jumatate se aude acest scartait. Daca revin cu virajul spre dreapta nu se aude nimic. Acest scartait nu se aude tot timpul. Numai cand se ”aseaza” ea. Am inlocuit flansele amortizor cu tot cu rulmenti marca LEMFORDER, ambele brate inlocuite marca TRW si capatul de bara dreapta tot marca TRW. Capatul de bara stanga e schimbat in primvara si e tot TRW. Tot in primavara am schimbat si bucsile calandru si bucsile bara torsiune ambele marca FEBI. Intr-adevar cu aceste bucse de torsiune am probleme. Scartaie atunci cand trec peste denivelari (opritoarele de la trecerile de pietoni) dar am pus vaselina spray pe ele (cat am avut acces) si scartaitul a disparut (pentru 2-3 saptamani).
In afara de aceste bucse nu prea as mai avea ceva de schimbat.
Daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema sau are cineva idei, sunt binevenite.
O seara buna!

--------------------
renault megane 2008 sedan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 14:37
Dacia