haion, zdranganit haion
![]() ![]() ![]() |
haion, zdranganit haion
molnar.peter |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 8 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
- ms 67 bcg
2016 break
|
|||
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
eu cred ca sunt "triplele" de pe haion. SI la mine la hatch zdrancane..insa nu se aud in interior...sau cel putin nu le percep eu
|
--------------------
Renault
Megane
- rosii
2011/E2
|
|
molnar.peter |
![]()
|
asa este nu se aude in interior
azi dimineata cu motorul rece culmea nu sa auzit dar la amiaza cand sa bag in garaj iarasi am auzit daca deschid haionul pana la jumate nu se mai aude si am mai observat ca daca tin un pic apasat atunci iarasi tace m-am gandit sa duc la reglat usa in ideea ca daca se inchide un pic mai strans poate numai trepideaza sincer nu stiu ce sunt "triplele" |
--------------------
renault
megane
- ms 67 bcg
2016 break
|
|
Cristi.sdo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 30 April 15 ![]() |
Stopurile de pe haion, am observat si la mine ca au un joc mic dar doar daca le imping cu mana. La relanti nu se aude nimic si nici nu vibreaza.
|
--------------------
Renaul
Megane 3
2011,GrandTour,Break,1.5dci 110hp http://i.imgur.com/UO91dL4.jpg
|
|
molnar.peter |
![]()
|
adevarul este ca saptamana trecuta am schimbat becul de pozitie de pe haion
am desfacut plasticul am desfacut surubul si am tras dar din pacate mai era ascuns un surub evident ca sa rupt locasul pt surub am lipit poate ca acolo este buba dar atunci de ce nu suna cand deschid haionul? |
--------------------
renault
megane
- ms 67 bcg
2016 break
|
|
alexbudan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 19 May 08 From: Pitesti ![]() |
Iti vibreaza plasticul ala de la baza haionului. Cel pe care este fixat numarul de inmatriculare. Eu l-am desfacut de tot, si pe interiorul lui am lipit cu silicon negru de la Bison, toate locurile in care apareau vibratii. Rezultat... liniste
![]() Poate sa fie si din triple, dar ma indoiesc. Ca sa vezi daca trebuie reglata prinderea haionului, inchide-l, si trage in sus de el (de protectia de care am vorbit mai sus) cu putere, de 2-3 ori si vezi daca se simte joc. La mine a fost joc, am desfacut si am reglat prinderea pe caroserie. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer 1.2 TCE 130 EDC
2015
|
|
molnar.peter |
![]()
|
Da, s-ar putea sa ai dreptate! voi incerca !
Se desface usor? Iar este riscul de a rupe ceva? |
--------------------
renault
megane
- ms 67 bcg
2016 break
|
|
alexbudan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 19 May 08 From: Pitesti ![]() |
Se desfac toate plasticele de pe haion, din interior. Acolo s-ar putea mai rupi din cleme, dar trebuie sa tragi cu grija. Apoi trebuie sa desfaci suruburile de prindere ale elementului din plastic de care vorbim. (6 parca). Dupa asta trebuie sa tragi usor din exterior de plasticul respectiv, ca sa iasa din cleme. Desfaci apoi conectorii pentru luminatoare numar si butonul de haion, si gata.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer 1.2 TCE 130 EDC
2015
|
|
molnar.peter |
![]()
|
multumesc
dar cred ca o duc la service, parca ma depaseste deja:) |
--------------------
renault
megane
- ms 67 bcg
2016 break
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alexbudan @ 12 Nov 2015, 23:41) Iti vibreaza plasticul ala de la baza haionului. Cel pe care este fixat numarul de inmatriculare. Eu l-am desfacut de tot, si pe interiorul lui am lipit cu silicon negru de la Bison, toate locurile in care apareau vibratii. Rezultat... liniste ![]() Confirm ca si la mine cateodata vibreaza , mai ales la caldura. Daca desfac hayonul in sus si apoi il mai inchid o data nu mai vibreaza . Poate in primavara ma gandesc si eu la silicon. Nu stiu cu ce este prinsa partea de plastic de structura hayonului . Triplele se pot strange cu mana ... alea nu vibreaza . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
PBI15 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 5 February 15 ![]() |
Salut! Majoritatea Renault-urilor au probleme cu greierașii, mai ales cele făcute în Turcia. Sunt asamblate în bătaie de joc de turci. Și eu am avut probleme cu zdrăngănitul haionului după numai 3500 km. Am mașina de nouă, hatchback, și am mers super atent, am ținut mașina pe palme, vorba aia. Bineînțeles, m-am dus cu mașina la un service Renault, să mă folosesc de garanție. Mi-au demontat tot de pe haion, toate plasticurile și triplele. Cu haionul chel clar că nu mai zdrăngănea. Au depistat o vibrație în interiorul unei triple, ceva dezlipit în interiorul acesteia. Mi-au pus altă triplă, nouă. Apoi au montat înapoi toată plasticăraia de pe haion, bandajând fiecare cep cu o bandă, pentru o mai bună fixare. Ăsta a fost remediul. In concluzie zdrăngănitul a fost de la tripla cu ceva dezlipit înăuntru și de la plasticurile de pe haion montate infect din fabrică.
Atenție mare la demontat, plasticul nu este de foarte bună calitate, și sunt multe cleme și cepuri care se pot rupe ușor. |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2014 1.6 16V 110CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 01:52 |