Scurgeri antigel pe sub baterie
![]() ![]() ![]() |
Scurgeri antigel pe sub baterie
mihaicip03 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 209 Joined: 20 October 09 From: BRASOV ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan meneger
2007 1.5 dci 101 hp ....... BLACK... SI IN BRASOV SUNT MEGANURI...:P...
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cred ca este furtunul aerisitor din cutia de viteze....dupa explicatiile tale.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mihaicip03 |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 209 Joined: 20 October 09 From: BRASOV ![]() |
Atunci sa inteleg ca este ulei din cutie...e normal sa se mai intample asa ceva sau care e cauza?. Daca imi scade nivelul mi se aprinde vre-un bec ceva? Mentionez ca uleiul l-am verificat anul trecut. MULTUMESC DE AJUTOR
|
--------------------
renault
megane sedan meneger
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La scaderea nivelului in cutie nu exista avertizare.....de aia trebuie suprevagheat daca sunt scurgeri/pierderi si eventual controlat/complectat nivelul.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mihaicip03 |
![]()
|
Si totusi care ar fi putut fi cauza pentru care a dat ulei pe acolo? E pentru prima oara!
5 Dec 2015, 14:36: Oricum mersi mult de raspunsuri pentru ca nu stiam ce lichid este, macar acum am o informatie precisa.Multumesc! 5 Dec 2015, 23:02: Ar trebui schimbat titlul topicului in furtun aerisire cutie viteza.... ! This post has been edited by mihaicip03: 5 Dec 2015, 23:02 |
--------------------
renault
megane sedan meneger
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 04:45 |