Trafic bucsa bara stabilizatoare, Unde pot gasi bucsa pentru bara stabilizatoare ?
![]() ![]() ![]() |
Trafic bucsa bara stabilizatoare, Unde pot gasi bucsa pentru bara stabilizatoare ?
prosiak |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2003 1.9 DCi 79kW
|
|||
danman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 23 October 08 ![]() |
Asta e unul din marile paradoxuri la Renault: bucsele cele mai banale cum sunt cele de la bara stabilizatoare la Trafic nu se fabrica decat cu tot cu bara.... ca si cum bara aia s-ar uza vre-odata. Probabil ar fi luat prea putini bani pe bucse (sunt de regula cele mai ieftine bucse de pe o masina) si s-au gandit cum sa faca sa ne vanda si bara. Si eu am aceeasi problema, probabil voi apela la un fabricant artizanal sau voi adapta niste bucse de la alt model. Asta e.
|
--------------------
Renault
Trafic & Laguna Sport tourer
Combi 8+1 / 2006 & Laguna 2007 Trafic 1,9 dci 2006 500.000 km - fara probleme majore
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Se uzeaza si bara aia...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
danman |
![]()
|
Da, probabil in timp se schimba la culoare bara...si "trebuie schimbata".
|
--------------------
Renault
Combi 8+1 / 2006 & Laguna 2007 Trafic 1,9 dci 2006 500.000 km - fara probleme majore
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Dupa cum am scris mai sus, se UZEAZA!
Daca nu ai vazut tu nu inseamna ca nu se intampla si nici nu vad ce ti-ar putea motiva sarcasmul. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
danman |
![]()
|
Ok inseamna ca la Renault se uzeaza bara stabilizatoare. La celelalte marci ... nu. Data viitoare, cel putin eu, imi iau orice altceva pt ca vine cu bara care nu se uzeaza.
|
--------------------
Renault
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
SI cine te opreste????
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
Presupun ca ai ales Trafic pentru ca avea oarece avantaje fata de concurenta, nu ca ai fi vreun fan al marcii.
Si cam pe cate marci ai facut tu studiu ca sa poti sa afirmi ca la Renault se uzeaza bara si la celelalte nu? - din curiozitate intreb ![]() Iti recomand Opel Vivaro sau Nissan Primastar ![]() |
--------------------
DS
5H
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
danman |
![]()
|
Nu vreau sa-ti spun cate marci am studiat si condus, sau cate milioane de km am parcurs,ca sa nu ma laud sau sa nu te simti prost, dar intreaba la orice magazin de piese daca mai exista vre-o masina la care se schimba bucsele de la bara stabilizatoare cu tot cu bara. Cred ca polemica asta nu are sens mai departe... sunteti prea "profesionisti", va las...cu forumul vostru. Si nu uitati sa schimbati bara stabilizatoare la masina voastra ca e uzata.
|
--------------------
Renault
|
|
R19/16v |
![]()
|
La noi se schimba bucsele separat:D
Ti-am dat exemplu de alte 2 masini la care se schimba bucsele cu tot cu bara. |
--------------------
DS
5H
|
danman |
![]()
|
E clar, daca mi-a dat ca exemplu Opel Vivaro si Nissan Primastar, si nu stii ca de fapt si alea sunt tot Renault Trafic sub alta sigla....
|
--------------------
Renault
|
|
danman |
![]()
|
Azi am schimbat bucsele (doar bucsele) la bara stabilizatoare. Intr-o oarecare masaura sa stii ca ai avut dreptate, accepta scuzele mele! Bara are si ea urme de uzura, si asta se datoreaza faptului ca in comparatie cu alte bucse, cele de pe Trafic au pe interior o intaritura care probabil e atat de tare incat e capabila sa roada bara in timp. Am luat bucse de Ford Transit (pt cei care nu vor totusi sa dea 4 mil pe bara si nu gasesc bucse de Trafic, pt ca nu sunt) cele de Transit sunt aproape identice (trebuie doar polizati putin umerii pt ca altfel intra foarte greu brida de prindere). Dar trebuie sa recunosc ca in comparatie cu cele originale, astea sunt mult mai slabe, lipseste bineinteles intaritura aceea si nu stiu cat de mult vor rezista... Oricum, parca e alta masina...adio cloncaneli si batai in volan pe drumuri denivelate.
|
--------------------
Renault
|
|
grmadycom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 May 11 ![]() |
Am reusit sa fac rost de bucsile de bara stabilizatoare oe la 150 lei ambele!
Axa piese auto ,stand 49, sector 3 bucuresti, 0724867060! |
--------------------
renault laguna
renault laguna 3
- b81mdl
2009 ,laguna estate 3, 2.0 dci
|
|
furia galbena |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 March 11 From: Modena Tirgu Neamt ![]() |
Buna seara, vreti sa spuneti ca scirtiielile care se aud sub masina sint de la bara stabilizatoare... si eu care am schimbat amortizatoarele pentru zgomotul acela ,cel putin aveam atunci 250 000 km ...mda omul mai invata
|
--------------------
RENAULT
TRAFIC
- NT 04 PIN
cabina dubla 2005 Puterea , este nimic fara control
|
|
sergiucaty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 6 February 10 From: Brasov ![]() |
Eu am luat din BV pe str. Avram Iancu...de la Olmedo cu 60 lei amandoua...
problema a fost ca pe ele scrie Vivaro ![]() |
--------------------
Renault
Trafic Passenger
- BV 85 PSC
2007
|
|
furia galbena |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 March 11 From: Modena Tirgu Neamt ![]() |
Ca e Trafic , Primastar sau Vivaro e aceeasi Marie cu alta palarie
|
--------------------
RENAULT
TRAFIC
- NT 04 PIN
|
|
sfllo80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 November 15 ![]() |
Salutare tuturor!
Legat de bucsile la bara stabilizatoare pentru Renault Trafic, Opel Vivaro, Nissan Primastar, ...a gasit cineva o varianta de inlocuire a lor, decat cea cu tot cu bara? Imi este greu de inteles de ce trebuie schimbata si bara....plus ca pretul e foarte mare ! multumesc |
--------------------
Renault
Trafic
2004
|
|
furia galbena |
![]()
|
Bucsele de la bara stabilizatoare se vind la orice diler de piese de schimb , cele mai ieftine preturi incep de la 15 lei ... Baiul este sa le schimbi, este ceva de munca . De la renault se vinde doar bara de torsiune cu buce completa , este adevarat ca si bara se uzeaza dar , cred eu ca un schimb de buce se poate face . Cea mai mare problema este daca schimbi bara cu totul nu stui pe unde ai sa o scoti , eu am pierdut un pic te timp si m-am lasat pagubas ... schimb doar bucsele .
|
--------------------
RENAULT
TRAFIC
- NT 04 PIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 21:41 |