Problema geam spate(stanga) MEGAN II CC `04, Cablu rupt. Motoras defect?
![]() ![]() ![]() |
Problema geam spate(stanga) MEGAN II CC `04, Cablu rupt. Motoras defect?
sweetpayn |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 31 December 11 From: Tg-Mures ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG00072_20111230_1421.jpg ( Size: 727.3k ) Number of downloads: 1375 IMG00073_20111230_1422.jpg ( Size: 720.72k ) Number of downloads: 1462 IMG00076_20111230_1527.jpg ( Size: 384.32k ) Number of downloads: 1404 IMG00077_20111230_1528.jpg ( Size: 489.5k ) Number of downloads: 1405 |
||
--------------------
Renault
Megane
2004 CC Privilege
- MS ?? ???
|
|||
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
http://stores.ebay.com/ensarian, dureaza cam 10 zile pana vine dar este mai bine decat la mana a doua. Eu am deja de 3 ani un geam reparat cu kit-ul de la Ensarian sau daca nu are special pentru cabriolet poti sa cumperi un kit de la care sa iei melcul acela de plastic
![]() This post has been edited by Tossi: 3 Jan 2012, 11:41 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
sweetpayn |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 31 December 11 From: Tg-Mures ![]() |
Butucu are 45 mm.(din interioru ansamblului de motoras)
Are cineva un tutorial sa ma lumineze cat de cat cum sa il pun de indata ce voi face rost de componentele lipsa? ![]() LE: Ce lungime or fi avand parghile alea..care le am eu is varza si nu le pot masura ![]() This post has been edited by sweetpayn: 3 Jan 2012, 18:51 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 437.78k ) Number of downloads: 1230 2.jpg ( Size: 494.37k ) Number of downloads: 174 3.jpg ( Size: 457.53k ) Number of downloads: 175 4.jpg ( Size: 457.96k ) Number of downloads: 185 5.jpg ( Size: 474.01k ) Number of downloads: 167 Renault_Megan_2_cabrio_spate_dreapta__02__09.jpg ( Size: 33.17k ) Number of downloads: 185 6.jpg ( Size: 353.7k ) Number of downloads: 181 |
--------------------
Renault
Megane
2004 CC Privilege
- MS ?? ???
|
|
Vasilica007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 15 November 09 ![]() |
Poate te inspira (mai ales de la 2:10). Numa' bine, Mihai |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.9 dCI
|
|
sweetpayn |
![]()
|
Mersi dar sistemul de la cc e ft diferit si ceva mai complex....pentru cine are nevoie sa afle mai multe informatii despre instalare PM me.
This post has been edited by sweetpayn: 18 Jan 2012, 23:56 |
--------------------
Renault
Megane
2004 CC Privilege
- MS ?? ???
|
|
Vampp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 June 12 ![]() |
Salut sunt si eu din Targu Mures , scriu dupa cateva luni , iti sugerez cam cu orice problema ai sa mergi la iesire din unirii la Dogaru , ei te rezolva cam cu orice piesa , eu momentan am un For Mondeo 2001 , piesele pe el sunt EXAGERAT de RARE , dar la el gasesc majoritatea , sau imi aduce daca nu are. Te poate ajuta si cu renault-ul , mai nou se ocupa unul dintre baietii lui cu masini sport asa ca multa bafta.
O intrebare doresc sa imi iau si eu un Renault Megane Cabrio 16V 1.6 115 CP , din cluj , merita la 5500 euro? oricum nu e vorba de bani ci de masina in general are probleme costisitoare , sunt student si eu si doar cat ma descurc din stanga in dreapta nu am job , ideea e ca e costisitor modelul in sine? |
--------------------
Renault
Megane
2007 Cabrio Coupe
- Ms 06 SES
|
|
sweetpayn |
![]() ![]()
|
QUOTE(Vampp @ 23 Jun 2012, 15:02) Salut sunt si eu din Targu Mures , scriu dupa cateva luni , iti sugerez cam cu orice problema ai sa mergi la iesire din unirii la Dogaru , ei te rezolva cam cu orice piesa , eu momentan am un For Mondeo 2001 , piesele pe el sunt EXAGERAT de RARE , dar la el gasesc majoritatea , sau imi aduce daca nu are. Te poate ajuta si cu renault-ul , mai nou se ocupa unul dintre baietii lui cu masini sport asa ca multa bafta. O intrebare doresc sa imi iau si eu un Renault Megane Cabrio 16V 1.6 115 CP , din cluj , merita la 5500 euro? oricum nu e vorba de bani ci de masina in general are probleme costisitoare , sunt student si eu si doar cat ma descurc din stanga in dreapta nu am job , ideea e ca e costisitor modelul in sine? deja ti-am scris si pe alt post(am de vanzare), la fel si eu sunt student si pot sa-ti ofer orice informatie despre acest model, Andrei 0752389173(suna cu incredere) This post has been edited by sweetpayn: 24 Jun 2012, 17:34 |
--------------------
Renault
Megane
2004 CC Privilege
- MS ?? ???
|
|
rama |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Saut
S-a stricat si la mine al II lea geam spat la CC. Intrucat primul a costat enorm (macaraua) ma gandeam sa te intreb cum ai reparat tu macaraua. Ce kit ai luat. PLS help ca nu as mai vrea sa arunc cu banii la Renault. Intreb asta pt ca nu cred ca se potriveste kitul de megane obisnuit, sau este un kit original ceva ? Multumesc. Eventual si niste detalii despre montaj, cum desfaci acolo in spate ? Pare al naibii de complicat. Ma rog pare. |
--------------------
Megane 2.1
Coupe Cabriolet
2004 / 2.0 16V 136 CP
|
|
sweetpayn |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
2004 CC Privilege
- MS ?? ???
|
|
ccc78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 5 August 07 ![]() |
Buna ziua, după ce in urma cu câțiva ani am avut un Megane 2 pe care l-am vândut am hotărât si am reușit de o săptămâna sa-mi cumpar un Megane CC, 1.6, 16 v dar si GPL. Am o problema. Geamul dreapta spate nu coboară sau urca decât atunci când le dau jos pe toate cele 4 geamuri de la butonul de lângă frână de mana cand vreau sa o decapotez. Nu pot sa-l ridic sau cobor nici de la șofer, nici de la butonul lui din spate, dreapta. Ce-ar putea sa fie? Vreun contact? Unde as partea sa caut? Multumesc.
|
--------------------
Renault
Megane
2004
- CS 14 CLA
|
|
TOD_ADRN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 February 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
megane
2006 CC
|
|
Johannes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 5 October 15 From: Slatina/Olt ![]() |
Buna ziua, am si eu un Megane Coupe Cabrio din 2009 si azi dimineata cand am vrut sa las jos geamul de pe spate dreapta supriza nu mai merge nici cu cele 3 nici de la buton separat, va rog sa imi dati si mie cateva ideei ce sa fac si de unde sa cumpar macaraua sau kit-ul de reparare!
![]() 5 Nov 2015, 15:04: Inca ceva, am tot urmarit toate tutorialele si peste tot se vorbeste numai de kit-uri, ideea e ca eu efectiv cand apas pe buton nu se aude absolut nici un tacanit nimic nimic nimic cum ar trage motoru sau cablurile miscanduse pe acolo! This post has been edited by Johannes: 5 Nov 2015, 14:04 |
--------------------
Renault
Megane 2
08/2008
- OT 15 CIF \_
\_\_ \_\_\_ \_\_\_\_ Megane 2 1.6 16V _/_/_/_/ _/_/_/ _/_/ _/ |
|
geapsy1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 9 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Verifica sigurantele prima data,apoi daca totul este in regula verifica contactele de la motorasul macaralei si curata-le.Ai grija cu ce spray dai sa nu intre in releul care este atasat de motoras.Verifica de asemenea butonul.Daca tot nu se intampla nimic,si nici macaraua nu are defectiuni,cel mai probabil releul atasat pe motoras este defect.
|
--------------------
Renault
Megane II
2008 Megane II 1.6 16V, 82KW,2008
|
|
TomachE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 20 August 15 From: Bucuresti ![]() |
Acel releu,este cumva numit si "modul impuls" ?! Daca ar fi el vinovatul,ce putem face/inlocuii ?! Cred k eu sunt "norocusul" in priviinta asta.......Mersi !
|
--------------------
Megane II
1.6/16v 82kW 112 cp Break
2005
- B 301 AAT
|
|
geapsy1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 9 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Da ala este, pe el scrie "TEMIC" si un cod .Daca dai cautare pe google gasesti ceva inlocuitori cu niste relee facute in "casa",dar care nu mai au functia de ridicare si coborare automata cu impuls,si nici din telecomanda.Pe original il gsesti cu tot cu macara si motoras sauil iei second,poate doar motor si releu,dar cum il probezi?
|
--------------------
Renault
Megane II
2008 Megane II 1.6 16V, 82KW,2008
|
|
TomachE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 20 August 15 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles.Daca il i.au cu tot cu macara knd se v.a arde/strica si acela ce naiba fac... ?!
Pana cand vine vara ,o sa ma gandesc ce voi face,pana atunci vine frigul nu mai deschid geamul (fiind si al pasagerului).Mersi oricum ! |
--------------------
Megane II
2005
- B 301 AAT
|
|
Mr_X |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 17 October 15 From: Brașov ![]() |
Ai verificat siguranțele?
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
2007
|
|
Johannes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 5 October 15 From: Slatina/Olt ![]() |
Salut, da, am vazut ca am 3 sigurante, pe partea din fata una iar doua am pe stanga si pe dreapta a masini(la geamuri), ideea e ca nu e de la sigurante sa iti spun si de ce, cand activez din consola mea dupa usa soferului partea din spate a geamurilor, noaptea se aprind (butoanele de la geamuri) cand am farurile aprinse, iar daca le blochez se sting cea ce denota cred eu ca, curent intra in motoras sau cel putin ajunge pana in el!
This post has been edited by Johannes: 6 Nov 2015, 14:27 |
--------------------
Renault
Megane 2
08/2008
- OT 15 CIF \_
|
georgione2005 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 3 August 12 From: Bucuresti ![]() |
am motorase geam cu impuls de la un megan 2 an 2004 sunt identice cu cele din pozele de mai sus daca va intereseaza prin pm
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004
|
|
Johannes |
![]()
|
Cu asta am rezolvat-o i-am gasit buba, nu era nici motorasul nu era nici cablul si nici macar acea mica siguranta, toata problema era ca atunci cand am inchis geamul prietena mea era razmat pe el si sa declansat nu stiu ce siguranta in caz de forteaza in geam sa se blocheze!
|
--------------------
Renault
Megane 2
08/2008
- OT 15 CIF \_
|
TomachE |
![]()
|
Relateaza putin...Cum ai descoperit ?! Ce ai facut ?! Cum ai ajuns la concluzia asta ?!
|
--------------------
Megane II
2005
- B 301 AAT
|
|
Johannes |
![]()
|
QUOTE(TomachE @ 6 Nov 2015, 20:50) Păi am fost la mecanic mi-a desfacut scutul acela din spate, a desfacut acel burete a bagat mana nu stiu ce draq a tras pe acolo si supriza si-a revenit, dar ideea e ca aseara mi se blocase iar cand l-am desfacut pe loc stand mi sa vlocat iar la jumate, l-am sunat si mi-a zis sa dau 2-3 palme in acel material si iar supriza si-a revenit iar! |
--------------------
Renault
Megane 2
08/2008
- OT 15 CIF \_
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:56 |