Zgomote directie/puntea fata
![]() ![]() ![]() |
Zgomote directie/puntea fata
ciprian_r |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2006, 1.4 16v renault clioIII, 1.4 16v, 98 cp, confort dynamique
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
S-ar putea sa ai noroc daca am inteles eu bine http://www.reno.ro/index.php?showtopic=412...ndpost&p=589102 ... tre' sa te duci la service si sa stai pe "capul lor" pana ai ceva hartii cum ca piesele necesare se/sunt comanda/comandate si porma programare ca sa ti le schimbe in garantie.
bafta |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE M-am mai interesat pe la altii care au Renault si am inteles ca toate au problema asta si ca e caseta de directie care trebuie schimbata. Dar daca se strica si aia ce rezolv? ma duc din 20 in 20 de mii sa schimb caseta? Plus ca am citit to pe aici pe un forum ca garantia la directie e numai 20.000 km Iti spun eu solutia: mergi mai atent cu masina si sa vezi ca nu o sa o maschimbi din 20 in 20k ![]() Iar chestia 'toate au pb asta' este o mare abureala. Clio III nu se aude nici un zgomot la directie. This post has been edited by ncristi: 7 Jun 2006, 15:11 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
ciprian_r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 April 06 ![]() |
Chestia cu "mergi mai atent cu masina" nu se aplica la in cazul meu, pt. ca nu folosesc masina in orase ci 90% in afara si pe drumuri europene (urziceni-slobozia-constanta) unde nu am in ce gropi sa dau sau curbe in care sa fortez directia!
Iar partea cu "toate renault-urile au pb.astea" nu o zic de la mine pt. ca e primul renault pe care l-am condus. O zic pt ca tot aici pe forumuri am vazut posesori de megane care se plangeau si mai am si prieteni care se ocupa cu vanzari-cumparari de masini (samsari) care au avut zeci de lagune si megane-uri si toate faceau pana la urma figura asta cu directia. E adevarat ca o faceau mai tarziu, pe la 50-60 mii km dar o faceau. Si a mea are exact simptomele de care ziceau ei cum ca ar trebui schimbata caseta de directie. CEi de la IPSO ziceau ca sunt niste bucse de la amortizoare. Abia astept sa ma sune de la service sa-mi schimbe piesele care s-au stricat sa vad daca aveau dreptate sau nu! Sincer, sper sa nu fie caseta! |
--------------------
Renault
Clio III
2006, 1.4 16v renault clioIII, 1.4 16v, 98 cp, confort dynamique
|
|
mihnic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 16 February 06 ![]() |
la drumurile noastre "europene" nu-ti trebuie prea mult sa ti se duca niste bucse. cat despre caseta de directie... si cu problemele care mereu se aud de la altii si cu cliseele gen "am auzit de la toata lumea"... si eu pot spune ca sunt suparatoare zgomotele de la trenul de rulare dar asta este cert de la starea drumurilor. si nu e numai la clio la fel (dar mult mai redus datorita insonorizarilor) este si la laguna. ma intreb daca as merge cu un tanc duap cat timp ii pica senilele pe drumurile din Ploiesti
![]() |
--------------------
renault
laguna
2005 2.0T Laguna 2.0T 170cp
Clio 3 1.5dci 85cp |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
Clio III are in mare acelasi tren de rulare cu megane 2 si modus ! prin urmare va avea aceleasi probleme respectiv flanse bielete caseta directie si coloana directie (asta mai rar da cine stie) ! zgomoele sunt alea de la m2 adica arhicunoscute
|
--------------------
a
a
a
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE zgomoele sunt alea de la m2 adica arhicunoscute Directia (coloana de directie) la clio III, laguna2.2, megane 2.2 este modificata si nu mai are acele zgomote. Am condus clio III si am ascultat cu mare atentie zgomotele coloanei de directie...nimic. In aceleasi conditii in care la meganul meu apar (adica liniile de tramvai luate cu o anumita viteza) la clio III si megane 2.2 (dar cu asta doar am mers nu l-am si condus asa ca nu bag mana in foc) nu se aude nimic. Legat de megane 2.2 poate ne spune cineva care are masin daca se aud sau nu. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
cipm |
![]()
|
"Clionian" Group: Members Posts: 174 Joined: 5 April 06 From: din 'Sighiu' ![]() |
@ciprian_r
Ne-ai lasat in ceata... ![]() Spune-ne si noua ce a fost pana la urma? Bucsele de la amortizor sau directia? ![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.2 16V
2006 Dynamic nume de alint 'Teo'
http://www.cmuntean.ro/site |
|
kekemes |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 27 March 06 ![]() |
n-or fi sunat inca aia de la service
![]() chiar...ce service era...ca sa il evitam ![]() |
-------------------- Renault Clio III 2006 Dynamique 1.4 16V, bleu gri, senzor parcare, climatronic, mp3, jante aliaj, FR
|
|
maryws |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 11 June 14 From: Bucuresti ![]() |
Se auzea pe dreapta fata o bataie. Am fost la service si am schimbat bieleta de directie.
Dupa o zi masina face la fel. Mi-au zis cei de service ca e caseta de directie. E posibil sa fie dusa doar bucsa de la caseta de directie? Cum se manifesta cand e dusa doar bucsa asta? am vazut ca sunt multi care fac reparatia asta. |
--------------------
Renault
Clio III
2007 1.5dci 85cp Renault Megane III 2010 1.5 110cp
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
zgomote se aud si de la placutele de frana,
inainte de a schimba/repara caseta mergi la un service oarecare unde se face ITP si fa o verificare |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
maryws |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 11 June 14 From: Bucuresti ![]() |
sunt schimbate de curand si placutele si discurile. deci cade varianta asta.
sunt curios daca a schimbat cineva bucsa aia de directie, ce simptome a avut. |
--------------------
Renault
Clio III
2007 1.5dci 85cp Renault Megane III 2010 1.5 110cp
|
|
SanKraN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 9 February 15 From: Bucuresti ![]() |
salut, am schimbat eu bucsa de la caseta de directie, ca simptom aveam doar volanul foarte moale...batai la rotit din volan erau de la flanse amortizor fata, o problema des intalnita la modelul asta. Am schimbat si flansele si a disparut bataia.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.5 dCi / 50kw 68CP
Gri Metalizat |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:06 |