Pete ulei capac supape, dupa reglare tacheti
![]() ![]() ![]() |
Pete ulei capac supape, dupa reglare tacheti
adrianopolis1978 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 24 November 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4 benzina, 55kw
|
|||
razvantrc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 7 June 13 ![]() |
cine ti-a reglat culbutorii, probabil nu a asejat bine garnitura sau nu a fost bine strans capacul, nu a fost bine curatat inainte, cel mai probabil. Fugi cu masina inapoi si zi-i aluia
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 Clio Symbol Fidji 1.4, mai putin de 16 valve - 2006
Born-iunie 2013-112750 km |
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
daca nu ma insel se foloseste o pasta pentru a etansa garnitura...
|
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
adrianopolis1978 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 24 November 13 From: Bucuresti ![]() |
S-a rezolvat problema. Nu au strans bine capacul. Acum au dat cu pasta si l-au strans cum trebuie. Totul e in regula
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4 benzina, 55kw
|
|
eolianu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 4 December 15 ![]() |
Salut! Imi musteste si mie ulei pe la capac tacheti / culbutori sau cum i o mai spune....Cum se procedeaza : se schimba garnitura din otel , se etanseaza doar cu silicon / mastic special sau se pune si silicon / mastic si garnitura de otel? Un mecanic mi a spus ca doar cu silicon , cu garnitura o sa patesc la fel in timp...sunt nedumerit cum sa procedez mai bine sa fie mai trainica operatiunea?
|
--------------------
Renault
Symbol 1.4 8v benzina
2007 facelift
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
trainica nu o sa fie niciodata...combinatie de fier(capac) si aluminiu chiuloasa nu prea ai ce sa ii faci....cald rece cald rece cu timpul isi face loc uleiul....
dar daca nu curge excesiv din cand in cand poti sterge....eu asa am facut...in 9 ani am sters doar o singura data...si vad ca este ok....desi initial am vrut sa desfac capacul...nu se merita daca doar musteste |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Garnitura de la capac este din cauciuc elastic/mateabil......si dupa un timp materialul se rigidizeaza/intareste adica nu mai etanseaza perfect.
Costa relativ putin o garnitura noua si dureaza cateva minute schimbul ei......trebuie curatate bine suprafatele de contact fara alte "silicoane". |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
eolianu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 4 December 15 ![]() |
Pe site urile de piese se mentioneaza ca este din otel de 1 mm. In conluzie este mai indicat sa montez garnitura fara silicon?
|
--------------------
Renault
Symbol 1.4 8v benzina
2007 facelift
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:19 |