Fenomen straniu, Lumini in mansalier
![]() ![]() ![]() |
Fenomen straniu, Lumini in mansalier
foreveruzzy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane clasic
2002 clasic 1.6 16v
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Posibil un scurt în mufele din stopuri, megane I e campion la astfel de probleme.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
foreveruzzy |
![]()
|
Am desfacut...pare totul ok o fi un scurt dar unde naiba sal gasesc??
|
--------------------
renault
megane clasic
2002 clasic 1.6 16v
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
nuu e scurt,e prea lung....
adica masa lipsa sau defectuasa. Scoate mufele si observa cu atentie pinii din lampa,acolo cauta sa vezi urme de scanteie,cam cum era o platina impuscata (la dacii).apoi cureti,intaresti contactele mufei si speram ca e gata. |
--------------------
n
n
-
n
|
|
foreveruzzy |
![]()
|
Am sa incerc...dar totuci de ce naibi daca merg cu portbagajul deschis ,luminile se aprind iar daca il inchid si bag mansalier...nu se aprind
26 Oct 2015, 15:32: E totul curat la mufa 26 Oct 2015, 15:38: E totul curat la mufa This post has been edited by foreveruzzy: 26 Oct 2015, 15:38 |
--------------------
renault
megane clasic
2002 clasic 1.6 16v
|
|
Laza Andrei |
![]()
|
![]() Laza Group: Members Posts: 42 Joined: 7 April 09 From: Bucuresti ![]() |
urmareste cablajul ce pleaca din stopuri , undeva pe stalpul din spate sub plastice mai este o mufa (cel putin la breck asa este nu cred ca difera traseul fata de alta caroserie ) , verifica si acolo .
Deschide o alta usa in afara de portbagaj si vezi daca face la fel |
--------------------
Renault
Megane
- B-97-LAZ
1.6 16v
|
|
foreveruzzy |
![]()
|
Face numai la potbagaj....daca deschid orice usa nu face...decat cea de la portbagaj.oricum maine verific si unde miai zis sa ma uit ms
|
--------------------
renault
megane clasic
2002 clasic 1.6 16v
|
|
foreveruzzy |
![]()
|
Nimeni nu stie ce problema am si eu la masina??
|
--------------------
renault
megane clasic
2002 clasic 1.6 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.386 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
2 utilizatori ti-au spsu sa verific cablajul ... tu insisti ... ai verificat? este o problema destul de cunoscuta la M1 .. lipsa masa ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
foreveruzzy |
![]()
|
Ok team inteles ca nu sunt turc dar.....cablajul asta incepe de la portbagaj pana la capota...ce fac demontez toata masina???eu intrebam daca aveti vreo idee cam pe unde ar fi problema...asa stiu si eu ca e de la cablaj....logic ca e de acolo ca doar e un scurt,dar pe unde?
|
--------------------
renault
megane clasic
2002 clasic 1.6 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.386 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
masura si tu firele ... cu un aparat de masura .. de la mufa becurilor pana la mufa cealalta de dupa portbagaj ...
Mufele le-ai verificat sa vezi daca nu sunt oxidate/topite ... etc ... sau astept totul de-a gata? De cand pierzi vremea pe forum punand tot felul de intrebari la care deja ai primit raspuns, mergeai la un electrician si rezolvai problema daca nu te pricepi. This post has been edited by cj98czh: 31 Oct 2015, 17:40 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Vali63 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 47 Joined: 26 November 11 ![]() |
cauta in mansonul de cauciuc care face trecerea de la caroserie la usa porbagajului acolo ai contact inperfect.
|
--------------------
Renault
Megane1 1,6 e 66kw 90 cp
hachback din 1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:24 |