car kit original, nu am si vreau sa imi pun
![]() ![]() ![]() |
car kit original, nu am si vreau sa imi pun
siriteanu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
-
Dynamique 2006
|
|||
bflorinwolf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 6 November 10 ![]() |
Este pre-echipata masina pentru car kit? Ai mufele sub butonul de avarii? Sau microfonul la oglinda?
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012, 2.0 dci, 150 cp
|
|
siriteanu |
![]()
|
Nu, dar vreau sa o echipez eu
Ajutati ma va rog sa o fac |
--------------------
Renault
-
Dynamique 2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Car kit-ul Nokia vine cu toate accesoriile:microfon/antena/mufe/cutia de coneziune......si functioneaza doar cu anumite modele de telefon.
Se instaleaza destul de simplu pe cablajul auto+alimentare.....si pentru restul (microfon/antena) trebuie ascuns cablajul pe sub capitonajul de plastic. La initierea unui apel volumul muzical se reduce si se comuta comunicatia pe instalatia audio a masinii......e simplu! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
nokia 5110 .
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
iDoctor |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
siriteanu |
![]()
|
http://olx.ro/i2/oferta/car-kit-nokia-hfu-...tml#:b25c2a510a
Asta e okey? Se poate pune pe masina mea daca gasesc unul din tel compatibile? |
--------------------
Renault
-
Dynamique 2006
|
|
siriteanu |
![]()
|
Ma ajuta cineva? Se poate instala acel car kit pe masina mea? Am cdplayer update list...
|
--------------------
Renault
-
Dynamique 2006
|
|
iDoctor |
![]()
|
n-are legatura sistemul audio , se monteaza f usor ideea e sa cumperi tot , antena , uitatea , cablaj ,holder , microfon , difuzor . schema de montaj ti-o trimit .
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(siriteanu @ 10 Nov 2015, 07:24) Am avut si eu tendinta sa pun car kit original (prin 2008) si m-am razgandit. Este fara bluetooth si astfel ai un nr limitat de telefoane compatibile, majoritatea invechite. Aveam chiar si preechiparea din fabrica. Alege un car kit Parrot, n-o sa regreti. Se monteaza relativ simplu si este compatibil cu Laguna ta. Ai aici toate detaliile: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=89486&st=60 This post has been edited by OVIDIUS: 10 Nov 2015, 11:35 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
iDoctor |
![]()
|
asta i-am recomandat dar el vrea retro .
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
|
|
siriteanu |
![]()
|
da, imi place stilu ala cu telefonul in masina
![]() retro cum spune don doctor ![]() |
--------------------
Renault
-
Dynamique 2006
|
|
siriteanu |
![]()
|
ma ajuta cinveva?
este compatibil car kit-ul original de pe o laguna din 2004, fara clima, si cu cd-player simplu, pe o laguna din 2006 cu clima si cd-player cabase...presupunand ca nu am precablare sau ceva. iau kit-ul si il montez pe masina, dar este compatibil cu unitatea audio pe care o am eu ? |
--------------------
Renault
-
Dynamique 2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Da.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(siriteanu @ 12 Nov 2015, 07:57) ..presupunand ca nu am precablare sau ceva. iau kit-ul si il montez pe masina, dar este compatibil cu unitatea audio pe care o am eu ? Uita-te pe masina si daca ai in partea din spate o antena mica, neagra, inseamna ca ai preechipare. De asemenea, trebuie sa ai microfonul din tavan, deasupra soferului, si mufa galbena de sub cotiera. Daca nu ai preechiparea, trebuie sa faci tu toate astea. Uite si schema, unde partea rosie este ceea ce gasesti tu de cumparat: This post has been edited by OVIDIUS: 12 Nov 2015, 08:51 Attached thumbnail(s) echipare_telefon.JPG ( Size: 69.99k ) Number of downloads: 115 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
siriteanu |
![]()
|
nu am antena pe masina. si nu cred ca are preechipare.
|
--------------------
Renault
-
Dynamique 2006
|
|
iDoctor |
![]()
|
n-ai nevoie de antena masinii , kitul are antena in componenta sa , aia este din doua felii , cea interioara cu cablu se lipeste pe un geam lateral spate si aia cu bat se lipeste pe acelasi geam face to face .antena.jpg ( Size: 8.9k )
Number of downloads: 74
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 18:14 |