Probleme COLOANA DE DIRECTIE, Megane 2
![]() ![]() ![]() |
Probleme COLOANA DE DIRECTIE, Megane 2
TomachE |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 20 August 15 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Megane II
1.6/16v 82kW 112 cp Break
2005
- B 301 AAT
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
350 lei caseta aftermarket Ricambi, 900 lei TRW idem originala, ambele noi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
scuze, de caseta e vorba, m-am exprimat eu aiurea. da, au gasit joc si am si zgomot coroborat cu o bataie in volan la trecerea peste denivelari cu roata dreapta.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
100 lei bucsa pe forum, manopera nu stiu cat e ca mi-am montat-o singur. Doar daca axul nu e atacat de rugina, daca a intrat apa, arunca caseta veche. Daca totusi 100 ti se pare mult, se poate si mai ieftin, 2 lei si nu mai troncane nimic
![]() E totusi ceva diferenta intre 2 lei si 1600 cat ti-au cerut hotii de la reprezentanta, nu-i asa? This post has been edited by argon: 17 Aug 2016, 19:58 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
da, mai bine schimb bucsele de 10 ori
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
Referitor la postarea #19 pana la urma i-am dat de capat. Nu era de la coloana ci de la flansele amortizoare kyb, niste cenzuraturi de piese ca sa zic asa. Au 2 pisese metalice la interior ambutisate cred ca nit nu au parca ar fi prinse cu super glue. Ei alea s-au desprins si cand viram de volan de la greutatea masinii tabla de sus calca pe cea de jos. Pana la urma am pus din nou flansele vechi pe masina pana cand voi gasi o marca mai buna. Cert este ca flansele trebuie sa fie cat mai robuste grele si dintr-un cauciuc foarte bun ca sustin forta. Deci nu tot timpul e din coloana de directie!!
La coloana am sesizat in mers in viraje cand trec peste o denivelare si roata ar avea tendinta sa sara in sus simt in volan o bataie intradevar metalica in rest nu am probleme dar niciodata nu am fortat masina, curbe, viraje stranse, figuri de race. Toti prietenii rad de mine ca pana intorc madina ai apuca somnul dar e mai bine asa decat sa ma friga buzunarul. Nu bate si nu tremura nimic nici la viteze mari 170km/h dar numai proba. |
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
mr. black |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 3 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus flansa si rulment Lemforder. Si imi cam pare rau ca am schimbat flansele originale. Astea aftermarket sunt au un cauciuc mai moale.
This post has been edited by mr. black: 20 Aug 2016, 08:42 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16v Dynamique
2007
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:51 |