Problema treapta a-5-a
![]() ![]() ![]() |
Problema treapta a-5-a
Ombuds |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 August 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
La 70 intr-a patra ii dai a treia sa faci o depasire...da' asta-i alta poveste.
Pt treapta a cincea e f important nivelul uleiului, asa ca pt inceput si cel mai simplu, ar trebui verificat nivelul uleiului din cutie + o inspectie vizuala pt eventuale pierderi. Si reglajul defectuos al timoneriei poate duce la imposibilitatea introducerii intr-o treapta de viteza...pe vremea asta mai ingheata, intra zapada intre tija si caroserie...etc |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Ombuds |
![]()
|
O sa ma duc sa verific uleiul la cutia de viteze, niciodata nu l-am verificat pana acum, mi-a mai spus cineva acum.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu cumva ai gheata? cum a spus si colegul...o spun ca am fost patit cu a 5 si R
This post has been edited by wolfin: 20 Jan 2016, 15:24 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
99% e zapada intrata intre scut si podea, care a inghetat acolo, mai ales ca pe vremea asta se foloseste mai rar treapta a 5-a. Am patit-o si eu de 2 ori.
Salt-o pe un elevator si baga o tija, o bara, un lemn....ce vrei tu acolo si curata gheata. Atentie numai sa o cureti incet, din aproape in aproape, nu izbi in timonerie Sau las-o o noapte intr-un garaj incalzit daca ai posibilitatea. Sau incalzesti acolo cu un uscator de par. Nu baga pistol de ala de aer cald ca-i prea fierbinte si nu stiu cat e ok aer fierbinte pe acolo unde poate mai e ulei curs.... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
corect, sunt patit si eu cu zapada inghetata la levier... daca nu ai garaj incalzit, poate vreo parcare subterana unde e mai cald... o lasi o perioada pana se dezmorteste si incerci sa vezi daca intra in a 5-a...
verifica intai asta, apoi verifica si uleiul, ca tot nu l-ai verificat niciodata ![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Ombuds |
![]()
|
Cred ca a fost gheata, ieri am incercat cu motorul oprit sa bag in treapa a5a, si si-a dat drumul putin, azi am fost in trafic iar un drum mai lungut, am bruscat putin si la un moment dat a intrat, acum functioneaza perfect. Multumesc
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:38 |