Noul Renault Koleos 2017
![]() ![]() ![]() |
Noul Renault Koleos 2017
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(aphophis @ 29 Aug 2016, 21:42) la o simpla cautare, honda crv si subaru forester. La crv trebuie sa tranteasca hayonul ca sa se poata inchide , iar la subaru forester nu poate sa inchida ca lumea portiera. Pai in filmul ala se poate inchide orice deschidere. La Qashqai iese haionul in afara si bate in stop si nu mai poti sa il inchizi DELOC. Cu asa ceva ai?https://www.youtube.com/watch?v=M3oZSntJBOA Vrei sa mai caut.. dude? ![]() Qashqai_02.jpg ( Size: 349.9k ) Number of downloads: 725 This post has been edited by IRONICK: 30 Aug 2016, 08:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Bababet, in fond si la urma urmei, ce relevanta are faptul ca se inchide sau nu haionul daca o parchezi intr-o rana? Ca doar nu-i cutie de pantofi?
![]() La EuroNCAP vad ca toate astea 4, Kia, Renault-ul, Mazda si Nissan au acleasi rating si +/-, aceleasi scoruri pe categorii, deci bun, s-o fi torsionand caroseria, insa aparent, asta nu are niciun impact asupra sigurantei la bord, deci, despre ce discutam? |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
aphophis |
![]()
|
eh unii nu mai stiu ce motive sa gaseasca sa dea cu rahat in renault-nissan
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 30 Aug 2016, 08:55) Bababet, in fond si la urma urmei, ce relevanta are faptul ca se inchide sau nu haionul daca o parchezi intr-o rana? Ca doar nu-i cutie de pantofi? Pai ia explica-ne tu cum sunt construite masinile si de ce torsionarea caroseriei este un lucru bun. Da nu asa cum ai facut-o la Kwid. Ne prezini asa frumos, cu nvh, rezonante, armonici chiar si de ordinul 4.![]() La EuroNCAP vad ca toate astea 4, Kia, Renault-ul, Mazda si Nissan au acleasi rating si +/-, aceleasi scoruri pe categorii, deci bun, s-o fi torsionand caroseria, insa aparent, asta nu are niciun impact asupra sigurantei la bord, deci, despre ce discutam? This post has been edited by IRONICK: 30 Aug 2016, 13:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
UIte cum sta treaba (si aici, o sa te rog sa fii foarte, foarte atent fiindca nu am chef sa ma repet inutil): eu tie nu trebuie sa iti explic nimic. Si e jenant sa folosesti pluralul princiar
![]() Revenind la masina: eu nu am pretentia sa fiu vreun fin conoisseur al fenomenului auto, astfel sa stramb din nas la nvh, rezonante, armonici chiar si de ordinul 4. Mie imi place cum arata, pare destul de practica, la capitolul costuri de intretinere, siguranta activa/pasiva si costuri cu asigurarea sta la fel de bine precum concurenta directa, deci faptul ca hayonul sau portiera nu se inchid perfect daca masina calareste un sant face sa mi se falfaie. Sansele ca in realitate sa trebuiasca sa inchid vreodata portbagajul cand masina sta cu o roata pe un bustean sunt zero. Nu mici, ZERO. Asadar, parerile diversilor Gigei care sunt prea pretiosi pentru o marca sau alta ca "meh, la aia scrumiera se inchide facand click, pe cand la ailalta e co soft-close" au, cel putin pentru mine, o non-valoare. Sunt liberi sa le aiba, atata doar ca pentru mine nu prezinta interes. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 30 Aug 2016, 14:46) Sansele ca in realitate sa trebuiasca sa inchid vreodata portbagajul cand masina sta cu o roata pe un bustean sunt zero. Nu mici, ZERO. Fair enough. Dar ce se întîmplă cînd vrei să urci totuși pe o bordură? În momentul în care se ridică prima roată, caroseria deja ar vrea să se torsioneze atît de tare încît hayonul să bată în stop dacă ar fi deschis. Cît timp este închis ce se întîmplă? Se deplasează pînă cînd ajunge să se sprijine totuși în stop? Sau încuietoarea lui preia toată tensiunea? Sau cum?Oricum ar fi, mie nu-mi pare în regulă, chiar dacă ai grijă să eviți parcările cu o roată în sus. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Vlade, nu stiu. Si sincer, nici nu imi pasa, ca nu planuiesc sa-mi iau Koleos prea repede.
Ce e de retinut aici sunt doua aspecte: 1) se intampla si la altii, si 2) nu afecteaza siguranta masinii. In rest, poti parca linistit cu doua roti pe bordura si atunci totul e OK, balance restored ![]() Si-asa, majoritatea alora care cumpara SUV-uri de-astea urbane le iau 4x2 si sunt 99% sanse ca masinile sa nu vada vreodata off-road, decat eventual o iesire la tara. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tocmai, ca NU se intampla.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aphophis |
![]()
|
zici tu? Hyundai santa fe, subaru forester, honda crv la toate se intampla intr-o masura mai mare sau mai mica. Si astia is cele la care s-au facut teste din astea sau se stie din experiente utilizatorilor. CIne stie cate alte altfel super crossovere fac la fel. Atata doar ca nu au fost testate.
This post has been edited by aphophis: 30 Aug 2016, 17:13 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Ești dator cu link pt santa fe.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
aphophis |
![]()
|
pune-ti ochelari barfi, am pus link pe pagina precedenta. SI nu cu unul ci cu mai multi proprietari de santa fe care se plangeau de rigiditatea de mucava a kyundai-ului
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
Am înțeles, nu ai un link da mănânci cu polonicul.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
aphophis |
![]()
|
nu e vina mea ca nu-ti porti ochelarii.
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
Nu toată lumea are ochelari de cal, ca tine, un link cu test hyundai găsești? Altfel ești decât un fan reno care nici măcar nu își permite sa conducă unul da combate sa se vadă pe forum.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
aphophis |
![]()
|
scuza-ma ca parerea posesorilor de hyundai santa fe care au avut probleme (si au in continuare, cei care mai au acum santa fe) cu rigiditatea de carton a caroseriei santa fe-ului
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
long story short, pe mine ma tenteaza vechiul Koles, cu vechiu, depasitul, dinamicul 2.0 dci de 175 cp, si nu pentru ca se torsioneaza caroseria pe partea stanga sau invers, ci pentru ca balonul mare la cauciuc asigura durabilitate la terfeleala zilnica prin gropile patriei.
Offroad = gropile zilnice din asfalt, ca di pi asfalt n-ar sa iasa. (gropi la care e fortata sa faca fata zilnic o laguna) |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Dar noul Koleos/noul Xtrail cum se comporta in aceleasi conditii?
PS: De cativa ani incoace Qashqai este, de departe, cel mai vandut model din clasa lui. Oare sutele de mii/miloanele de clienti stiu despre 'problema' asta sau au avut o durere fix in anus despre problemele existentiale ale unora de pe forumul Reno? |
--------------------
-
-
-
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
australienilor le place masina http://www.carsguide.com.au/car-reviews/re...ive-video-45588
http://www.motoring.com.au/diesel-renault-...id-2017-103660/ |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Nu exista nici o masina frantuzeasca in USA. Este plin de Nissan, dar Nissan nu e masina frantuzeasca.
Poate sa le placa australienlor Renault, dar daca nu vinzi masini in USA, inseamna ca pur si simplu nu existi. Renault s-a vindut in USA dar in secolul trecut |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
aphophis |
![]()
|
la ce mai trebuie renault in sua,daca nissanul se vinde foarte bine in acolo?
This post has been edited by aphophis: 4 Sep 2016, 22:13 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Păi cum să vîndă în America, dacă din anii '90 n-au mai făcut un motor ca lumea? Americanii caută motoare, nu ascuțitori din astea de buzunar.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cerinte diferite de la continent la continent.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E ca la telefoanele mobile: unii dau o carca de bani pe telefoane cu butoane "high end", pentru ca alea le satisfac lor nevoile, altora li se pare ca de banii aia mai bine isi iau un smartphone.
Fiecare are piata lui... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
VladSoare |
![]()
|
Apropos de treaba cu hayonul discutată mai sus, cum că e normal să nu se închidă și că așa "face" toate SUV-urile, am făcut azi un test cu Kuga, cu o singură roată urcată pe bordură. Bordura e chiar destul de înăltuță, deși nu pare în film.
Scuzați calitatea filmării; e cu telefonul. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=H7TnAK8OLDQ This post has been edited by VladSoare: 18 Sep 2016, 18:55 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Fugi ma ca tu ai vrut sa te dai mare cu hayonu' tau haftamat
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
VladSoare |
![]()
|
Drept să spun, deși în showroom hayonul automat mi s-a părut beton și am zis că-l vreau neapărat, want, want, want, în practică nu mă încîntă prea tare. Mă cam enervează că trebuie să aștept o veșnicie pînă se deschide, apoi să stau pe lîngă el ca să mă asigur că s-a închis bine. E mai mare daraua decît ocaua.
![]() E mișto doar cînd vii la mașină cu brațele încărcate cu sacoșe, că-l deschizi cu piciorul fără să pui bagajele jos. Dar în afară de asta, nu prea merită. În schimb, e distractiv pentru copii. Cînd e rost de umblat la portbagaj, cea mică se repede să apese ea prima pe buton. E tare încîntată. Iar pe urmă mă pune s-o ridic în brațe ca să apese și la închidere. ![]() This post has been edited by VladSoare: 18 Sep 2016, 19:09 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
danutsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 07 ![]() |
La Kuga exista o informare a service-urilor (nu rechemare ):
Kuga 2013 (08/2012-) - doar cu hayon electric - Hayonul nu poate fi închis; deformare a panoului de ranforsare a balamalei din stânga a hayonului; distanță și poziționare a hayonului neconforme cu specificațiile. P.S. am si vazut una (alba) cu aceasta problema. This post has been edited by danutsb: 19 Sep 2016, 11:12 |
--------------------
Wir
leben
Autos
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Alții au probleme și la închiderea portierelor, nu doar a hayonului.
Tesla Model X: |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(danutsb @ 19 Sep 2016, 11:11) La Kuga exista o informare a service-urilor (nu rechemare ): Kuga 2013 (08/2012-) - doar cu hayon electric - Hayonul nu poate fi închis; deformare a panoului de ranforsare a balamalei din stânga a hayonului; distanță și poziționare a hayonului neconforme cu specificațiile. P.S. am si vazut una (alba) cu aceasta problema. alea portocalii cica nu au problema asta. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 16:19 |