Am nevoie de ajutor!
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de ajutor!
Alex_pgt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1300
|
|||
Staticxxx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Validating Reno Posts: 62 Joined: 7 February 13 ![]() |
Ai facut test computer cu motorul in functiune?
Acolo iti arata daca cam tot ce vrei. Dar cauta pe cineva cu testerul original nu din alea "all cars". This post has been edited by Staticxxx: 16 Sep 2015, 06:19 |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
Alex_pgt |
![]()
|
Am facut test, la Reno cu CLIP pe masina 60 de min sa tot umblat in setari si sa reusit ameliorarea pt scurt timp a simtomelor.
|
--------------------
Dacia
1300
1300
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Eu am schimbat piese de aproape 2000lei și totul era din injectoare.
Dupa curatarea lor cu ultrasunete si apoi facut testul "borcanele" totul e perfect Iubesc masina asta și doar gandul ca o sa iau ceva de 2.0( biensur tot benzin sa i pun gpl), ma va mai calma ...a si faptul ca ramane in familie ![]() |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
Alex_pgt |
![]()
|
salut, ai idee cat costa curatatul injectoarelor si unde se poate face?
Multumesc. |
--------------------
Dacia
1300
1300
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Auto Nesti - pe șoseau berceni, cum vi dispre autovit, la 200m când intrii pe șos. Berceni, pe dreapta este reprezentanța Dacia-Reno
200 lei m a costat, sunt mulțumit. Eu le am avut date jos de pe mașina, deci nu știu să ți spun cât e manopwra pentru asta Am primit certificat de garanție pentru lucrarea ce a durat cam 40-50 min Baftă |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(synergist @ 16 Sep 2015, 10:07) Eu am schimbat piese de aproape 2000lei și totul era din injectoare. Dupa curatarea lor cu ultrasunete si apoi facut testul "borcanele" totul e perfect Iubesc masina asta și doar gandul ca o sa iau ceva de 2.0( biensur tot benzin sa i pun gpl), ma va mai calma ...a si faptul ca ramane in familie ![]() La mine ambele 2 masini Renault anterioare au ramas in familie:un scenic 1.5 si un Clio 1.9.....deci iubire nu gluma..... ![]() |
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 04:56 |