Stie cineva de la ce e mufa aceasta?
![]() ![]() ![]() |
Stie cineva de la ce e mufa aceasta?
Green52 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 June 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Meagane I
2002/ 19 DCI
|
|||
Lovele |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 2 February 11 ![]() |
Este o mufa care se conecteaza la alimentarea radioului daca nu ma insel. Am mai vazut una la fel la un megane 1 din 99, alea din 2000 au deja mufa respectiva lata si subtire de culoare albastra.
|
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
Stoica06 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 July 14 ![]() |
Din cate stiu, este o mufa ce e conectata doar la modelele cu geamuri electrice spate, acesta fiind rolul ei.
|
--------------------
Renault
Megane
2000
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cel mai probabil este mufa care blocheaza deschiderea geamurilor spate (la cele care au de fabrica geamuri electrice pe spate) - tu cel mai probabil nu ai.
Ar mai putea fi si mufa de dezactivare a ESP-ului, tot pentru M1 care au venit cu asa ceva de fabrica .. sunt cam rare oricum asa ca eu sunt 90% ca este prima varianta This post has been edited by cj98czh: 18 Sep 2015, 12:08 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Atat la fostul meu Megane cat si la Coupe-ul cumnatului meu erau plasate unde am scris mai sus .. a u fost puse si unde spui tu, dar parca in 2001 s-a schmbat pozitionarea butoanelor, de cand a inceput Megane 1 sa vina cu noile si actualele versiuni de echipare ... in loc de RXE, RT, etc ..
This post has been edited by cj98czh: 18 Sep 2015, 13:54 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:06 |