Accident cu Megane 2, Sfaturi, service, etc
![]() ![]() ![]() |
Accident cu Megane 2, Sfaturi, service, etc
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
bebeo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 March 06 ![]() |
Umezeala, mazga, calcat banda rezonatoare din partea stanga pe sensul de mers - banda a doua- intrat in balans, incercare de redresare (inutil la peste120hm/h), lovit frontal parapetul de pe marginea carosabilului de langa banda de urgenta, rotit 360grade, aruncat inapoi in banda a doua.
Concluzie: drive safe!Nu va bazati atat de mult pe masini.Si eu am avut masina echipata cu gume Continental - Made in Germany - TS 80, care testele arata ca sunt foarte eficiente la umezeala, mazga, etc. Aiurea!!!Cand D-zeu vrea sa te trosnesti, nu mai conteaza ce gume ai. Oricum urmatoarea masina va fi tot Renault, pentru ca cele 5 stele mi-au salvat viata si mie si sotiei. |
--------------------
Megane II Renault Symbol Fidji 2005, 30.500 km la 09.05.2012
Renault Fluence Privilege 2011 13.000 km la 09.05.2012 |
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Bine ca suntenti bine, restul nu mai conteaza.
Dintr-o experienta asemanatoare iti spun ca 100% e dauna totala. This post has been edited by dansora: 5 Jan 2011, 10:08 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
valeriu24 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 24 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Buna!
Mi-au facut constatarea la Autocobalcescu Am de inlocuit: Portiera dreapta Aripa spate dreapta Prag dreapta Capac rezervor dreapta Bara spate Suporti bara spate Punte Spate Janta bandouri laterale dreapta + capac roata Si evident, e si manopera, vopsitorie, etc Sa vedem ce va iesi! Oricum nu cred ca imi va iesi dauna totala! Nu se ridica reparatia la mai mult de 16.000lei |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dci, 85 eco 2
2007, authentique
- Bucuresti
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
La cate ai enumerat ca si inlocuire, eu as spune ca 20.000 lei e putin.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Nu stiu cat e puntea dar restu'fac sigur 20.000 intr un service reno...nu stiu intr unul mai de cartier.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
corba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 1 November 08 ![]() |
Am facut accident.
Am lovit Meganeul, m-a lovit un VW Golf din plin. Eu aveam stop. Nu am casco. Volkswagenul avea viteza mare, eu a trebuit sa intru mai mult in intersectie pentru ca era vizibilitate mica. La VW au sarit airbagurile. Pe mine m-a lovit din lateral din stanga, partea din fata rotii, cam 35cm sau cat sunt. Aripile sunt cam intregi. Mi-a lovit masca fata cu faruri, Bara fata, radiatorul de racire, fiarele pe acolo sunt indoite bine. Lichidul de racire a curs insa circuitul de la Aerul conditionat era intreg. Motorul este putin deplasat, curge ulei de la cutia de viteze. Intrebarea este cat ma costa reparatia, si unde sa o fac. Sa o fac in Drobeta Turnu Severin sau in Bucuresti. Recomandati un service? In rest masina pare intreaga. nu au sarit airbaguri, capota are 2 cute mici de tot in centru in fata aripile sunt intregi, cea din stanga are o deformare mica, de vreo 3-4 cm diametru. Am mers cu ea tractata, si nu trebuia. Nu au aparut lufturi pe la usi. This post has been edited by corba: 10 May 2011, 16:15 |
--------------------
Renault
Mégane Sedan 2.2 1.4L 16V, 72kW
2007 Manager
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
In primul rand ar trebui sa-ti faci griji pentru vatamarea corporala a soferitei. O echimoza este ce-ai vazut tu, important este ce s-a constata la spital si ce va ramane scris in cetificatul medico legal....
In al doilea rand, din ce spui tu masina ta este dauna totala, asta inseamna ca pretul unei reparatii ca lumea este mai mare decat valoarea masinii. Cu toate astea poate ai avut noroc si nu s-a deformat nimic din structura masinii dar daca vrei mai multe opinii pune poze cu lovitura, inclusiv cu capota deschisa ca sa vedem ce-i prin interior... In plus verifica daca ai aparut lufturi la diferite imbinari ale elementelor nelovite (usi fata de exemplu). Daca este cazul atunci sigur masina este deformata serios. This post has been edited by murfi: 10 May 2011, 11:31 |
-------------------- |
|
valyl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 12 May 10 ![]() |
care este motivul pentru care spui ca este dauna totala? din ce descrie mie nu mi se pare a fi dauna totala... cred ca il speriem prea rau...
This post has been edited by valyl: 10 May 2011, 11:30 |
--------------------
Renault
Megane 2 Bicorp
2008 - diesel 1.5/105
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Pentru ca omul spune ca motorul este deplasat si ca ' Bara fata, radiatorul de racire, fiarele pe acolo sunt indoite bine.' Dea aici presupun ca lonjeroanele sunt strambe. Inca o data este doar o presupunere si pana nu vedem poze nu putem sa dam un verdict plauzibil...
In plus masina celalata a avut airbagurile sarite si soferul lovit asa ca n-a fost doar o 'mica atingere'... This post has been edited by murfi: 10 May 2011, 11:34 |
-------------------- |
|
Dani D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 May 11 ![]() |
Salut !
Am reusit performanta de curand de a zgaria de un gard portiera dreapta fata. Pe langa asta, zgarietura este putin intrata in portiera pe o lungime de circa 10 cm. As vrea sa stiu ce este de facut : trebuie portiera noua sau se poate rezolva si altfel ? Si cam la ce bani ar duce treaba asta. Multumesc |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
CASCO??
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Pune o poza ! Daca nu e adanca iese la polish, daca e pana la talba revosit + chit daca e si infundata.
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
Dani D |
![]()
|
Fara CASCO, cj98czh
Din pacate nu am poza momentan. Si revopsit + chit cam la ce bani ar duce, daca ai idee, mariusd4 ? |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de service... la reprezentanta costa in jur de 400 ron/reper de vopsit... exista insa si alte variante mai ieftine decat reprezentanta dar nu stiu cat de bune sunt... arunca un ochi si aici... tinand cont ca este vorba despre o usa mai bine nu te joci cu diferente de nuanta pe masina... acum depinde si ce culoare este, pentru ca daca este negru sau o alta culoare mai inchisa si mai putin pretentioasa poti s-o vopsesti in alta parte fara probleme...
![]() This post has been edited by solidconvert: 12 May 2011, 13:56 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Dani D |
![]()
|
Mersi solidconvert
|
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
in jur de 500 lei as zice eu, insa ai grija cu vopseaua sa nu iasa alta nuanta
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Dani D, sunt mai multi factori : daca te duci la reprezentanta, mie de ex la logan pt bara spate mi-au cerut 600 ron gri platin (metalizat), daca te duci la un prticular costa in jur de 150 ron cu vopseaua ta, o poti prepara la anumite centre dupa codul de vopsea gasit pe stalpul usii, daca nu iti recomand un service pe la sere in berceni, nu mai stiu exact cum se numeste dar presupun ca daca intrebi stie lumea de el, acolo am vopsit bara fata la logan si a iesit perfect ei spun ca lucreaza cu aceleasi materiale ca si reprezentanta.
Apropos, ce culoare ai ? |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
Dani D |
![]()
|
mariusd4 : Pe talon scrie maro, insa este un gri cu o usoara tenta albastruie. Sa inteleg ca daca iti prepari singur vopseaua, iesi si mai ieftin.
La care sere te referi ? Cele dinspre Metro Berceni sau cele de langa RIN ? |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
mariusd4 |
![]()
|
Cum mergi spre Metro, cam vis a vis de intrarea in carrefour se face stanga, mi se pare ca este un showroom Citroen sau Peugeot, aici au vopseaua lor ti-o fac ei dupa cod, dar exista si service-uri mai de cartier ca sa zic asa care vopsesc bine dar vi tu cu vopseaua gata preparata numai ca exista dezavantajul sa se cunoasca mici diferente.
12 May 2011, 15:10: Vezi si pe la sectiunea de anunturi permanente, mai sunt si pe acolo vopsitori. Iti poti face o parere. This post has been edited by mariusd4: 12 May 2011, 15:10 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
Dani D |
![]()
|
Mersi mariusd4. Cam stiu pe unde zici, sunt si eu de prin berceni
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
mariusd4 |
![]()
|
Bafta !
|
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
dragos100 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 30 January 11 ![]() |
Am avut si eu accident, masina se comporta f f bn in astfel de situatii..
|
--------------------
Renault
Megane 3 1,5 dci 81kw
hatchback nov 2012
- BZ92ALD
|
|
zavatecristian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 1 October 04 ![]() |
Am reusit performanta cu airbag lateral scaun sarit. Trecand peste partea de CASCO si plata lucrarilor in regie proprie, stie cineva cum (daca) pot fi montate alte airbag laterale in scaune? Ideea e ca am scaunele fata cu masute nituite in spatar, si as prefera sa le pastrez, pana in prezent negasind modelul asta la dezmembrari. Varianta 2 este desigur cea a demontarii masutelor si mutarii pe scaune second din dezmembrai. Sugestii?
This post has been edited by zavatecristian: 10 Jul 2014, 19:42 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 1,6 16v+GPL Cristiansen
|
|
zavatecristian |
![]()
|
Chiar nimeni nu stie cum pot inlocui airbag sarit din scaune, fara a schimba scaunele?
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
da poti
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
zavatecristian |
![]()
|
Ma poti ajuta si pe mine in cazul asta? Inca nu pot trimite PM. 0745112806
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
zavatecristian |
![]()
|
Pentru cei cu o problema similara, un aibag sarit din scaun se fixeaxa destul de simplu prin fixarea in pop nit pe cadrul metalic al scaunului. Cu ajutorul colegilor de forum, desigur! Succes!
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
1) daca cautai un pic sigur gaseasi despre ceea ce trebuie facut
2) nu se inlocuieste doar airbag-ul sarit, ci si capsa/capsele pirotehnice de la centura/centuri + calculator de airbag, este un pic mai complexa operatiunea This post has been edited by cj98czh: 17 Jul 2014, 07:04 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
19mihai86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 May 13 ![]() |
Salut, astazi am avut un accident si am urmatoarele daune :
- bara fata, grila, ambele aripi, oglinda dreapta. Este un Renault megane 2, LM1S din 2008. Puteti va rog frumos sa-mi recomandati daca cunoasteti un service bun pentru remedierea pagubelor? Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane 2
2008, 1.4 16v
- B-86-VRB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 22:00 |