Tutoriale Renault Laguna I
![]() ![]() ![]() |
Tutoriale Renault Laguna I
bogd@n21 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 12 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Bravo, buna ideea, dar mai bine il puneai la tutoriale, si-asa sunt putine topicuri acolo.
Eu am desfacut de curand tamburii sa reglez franele pe spate, autoreglajul ala e pacatos rau, se pare ca nu prea functioneaza odata ce intra un pic de mizerie in mecanism. Reglajul e bun pentru ca frana de picior tine mai "de sus", iar frana de mana nu mai trebuie trasa pana la cotiera ![]() Poate explici si cum se fac treburile astea, la montajul sabotilor. Si obligatoriu se foloseste spray de curatat frane (si manusi), e multa mizerie pe acolo. This post has been edited by andri1940: 17 Jun 2014, 11:29 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
bogd@n21 |
![]()
|
am sa mai demontez odata acolo si am sa va arat cum se face si asta,intradevar e foarte multa mizeria,eu am folosit o perie de sarma si i-am dat luciu ca sa zic asa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Da, buna idee! Felicitari!
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Si mai e ceva care mi se pare foarte important pentru posesorii de Laguna break: rulmentul e diferit fata de berlina (asa cum se poate vedea in ultimele poze). ATENTIE mare cand se scoate tamburul de pe ax, s-ar putea ca rulmentul sa se desfaca in doua, deci trebuie manuit cu grija, pentru a nu cadea piesele pe jos.
Pentru pasii privind reglajul sabotilor manual, aveti primele cinci poze: Attached thumbnail(s) 1__Enlever_cache_moyeu.JPG ( Size: 139.31k ) Number of downloads: 553 2__Douille_de_30.JPG ( Size: 293k ) Number of downloads: 587 3__Image_du_tambour.JPG ( Size: 176.07k ) Number of downloads: 602 4__Rotation_vis_de_r_glage.JPG ( Size: 229.07k ) Number of downloads: 606 5__R_glage_tension_des_cables.JPG ( Size: 144k ) Number of downloads: 602 6.jpg ( Size: 306.48k ) Number of downloads: 192 7.jpg ( Size: 322.46k ) Number of downloads: 202 BUTUC_RULMENT_spate_sectiune.jpg ( Size: 26.13k ) Number of downloads: 175 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
bogd@n21 |
![]()
|
da asa este aveti mare grija cu rulmentu ca si la mine la fel s-a intamplat si mai ales daca lucrati cum am lucrat eu undeva la tara va fi cam nasol
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
ss_remus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 June 12 ![]() |
Daca respecti ce scrie in manualul de service referitor la distanta dintre saboti sti ca ai facut bine reglajul. Distanta se aplica la montarea unor noi saboti.
Attached thumbnail(s) ajustare_saboti.JPG ( Size: 115.24k ) Number of downloads: 199 |
--------------------
Renault
Laguna B56/ Alfa Romeo
1999 1.8 16v F4P Concorde / 156 JTS
|
|
bogd@n21 |
![]()
|
de aceea am si deschis acest topic pentru o parere,lucruri utile si foarte bune
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
am obervat ca exista 2 tipuri de tamburi...
tamburul din prima poza si tamburul din ultima poza...ma refer la capacul exterior... la mine frana tine perfect...si cea de mina, nu are rost de umblu degeaba pe acolo ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
andri1940 |
![]()
|
Alexul, exact asta spuneam, ca e mult diferit tamburul la break- mai mare in diametru si cu un alt tip de rulment, prins de butucul rotii. Daca se duce rulmentul, trebuie schimbat cu tot cu butucul ala si e mai scump. La exterior se observa si capacelul de plastic care protejeaza de praf rulmentul.
Attached thumbnail(s) butuc_spate_break_cu_rulment_si_inel_ABS.JPG ( Size: 32.77k ) Number of downloads: 164 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
Eu am modelul din prima poza ! dar am vazut modelul meu si pe berlina si invers !
Modelul din a 2 a poza este si pe logan si alte renouri. Attached thumbnail(s) 21092009606.jpg ( Size: 57.29k ) Number of downloads: 178 DSC05348.jpg ( Size: 83.07k ) Number of downloads: 176 |
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
spic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 3 November 09 ![]() |
E buna ideea ci tutoriale , am gasit trei in invercarea de a gasi un tutorial care sa ma ajute la schimbarea releului de semnalizare
https://www.youtube.com/watch?v=AtqLNYb0tq4 https://www.youtube.com/watch?v=L_3CHYVcKlg https://www.youtube.com/watch?v=dX_CrTFRDU4 |
--------------------
renault
laguna 2
2003/1,6/16v
- TM95VHL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:41 |