Problema magazie cd, cabasse
![]() ![]() ![]() |
Problema magazie cd, cabasse
musatel93 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 September 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2006
|
|||
spectator |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 11 May 12 ![]() |
QUOTE(musatel93 @ 3 Sep 2015, 18:22) Am cumparat acum 2 zile o laguna 2 din 2006 si am o problema cu magazia de cd-uri,are inauntru dvd-ul cu harta romaniei si daca vreau sa ii bag alt cd/dvd nu il citeste imi arata sa introduc dvd-ul cu harta si imi arata disk error... a mai patit cineva treaba asta? Daca-ti cere DVD-ul inseamna ca e vorba de cel cu softul pt navigatie (probabil ai CNC). Magazia de discuri este alta unitate montata in torpedou, doar aceasta citeste CD-uri cu muzica. |
--------------------
Renault
Laguna/1.9dci
2007/II
|
|
musatel93 |
![]()
|
magazia e onboard, adica in player nu este in alta parte de aceea nu inteleg de ce nu imi ia alte cd/dvd in afara de cel cu harta
|
--------------------
Renault
Laguna
2006
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Cred ca tu introduci CD-uri in unitatea GPS si e normal sa nu citeasca altceva. Putin mai jos este unitatea CD-Player-ului care citeste CD-uri cu muzica. Vezi poza atasata.
Attached thumbnail(s) interior.jpg ( Size: 53.37k ) Number of downloads: 114 |
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
musatel93 |
![]()
|
da miam dat seama acum ca bagam cd-urile in unitatea de la gps dar problema e ca nu merge sa bag cd-ul in cd-player posibil sa fie stricat mecanismul care ia cd-ul inauntru
|
--------------------
Renault
Laguna
2006
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
e o procedura simpla , apasa tasta load si iti cere insert disc , apasa tasta de la 1 la 6 si cand clipeste fanta cdului bagi discul , samd .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 04:12 |