Renault Megane 2 nu merge geamul dreapta spate, geam dreapta spate nu merge
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane 2 nu merge geamul dreapta spate, geam dreapta spate nu merge
alexrn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 April 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2004
|
|||
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Eu votez butonul!
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
andyandy97 |
![]()
|
![]() Andi Group: Members Posts: 53 Joined: 10 February 15 From: Tulcea ![]() |
Asa am eu acum la Megane 2.2 2006 , am scos mufa la service definitiv si nu mai functioneaza deloc fiindca initial la mine era asa : dadeam comanda de la sofer ca geamul sa coboare , el cobora , actionam dupa sa se ridice el tot cobora , la fel si la butonul lui individual , actionam sa coboare el cobora , dadeam sa urce el tot cobora . Pana am ramans cu el jos definitiv si nu mai actiona deloc si l-am ridicat din motoras si l-am lasat asa de atunci , nu stiu inca motivul pentru care face asa .
|
--------------------
Renault Megane
Privilege
- TL 26 RRS
2006
|
|
cristian.iliescu88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 5 October 14 From: Mioveni-Arges ![]() |
Verificati butoanele intai. Atat cel de pe usa soferului cat si cel de pe usa respectiva. Apoi verificati modulul de comanda al motorasului. Cautati topicul dedicat aceste probleme.
|
--------------------
Renault
Megane Sedane 2.2 1.6 16V+GPL
11/2007 Privilege
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Mufa mare de sub scaunul soferului. Acolo e problema la voi. De la umezeala s-au oxidat contactele.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
kelyoss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 14 October 11 ![]() |
firele din usa de la sofer se intrerup, asa am patit si eu , toate geamurile se alimenteaza din blocul de comanda de la sofer .
|
--------------------
Renault
Megane II
- B 69 AKY
2004 "urasc moderatorii prosti cum urasc mancarea de post"
am megane II ca atat i-mi permit ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:19 |