Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Trafic

nasosu903
post 17 Jun 2015, 16:17
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut. Am o problema si as avea nevoie de ajutorul vostru. Tata socru are un Renault Trafic din 2005 si acum cateva luni i s-a butonul din imagine. sa va explic mai bine. a ramas blocat pe pozitia in care trimite aerul numai in fata. daca incerc sa il invart sa dezabureasca geamurile, pot sa il rotesc dar se intoarce inapoi, si se pune tot pe pozitia anterioara. habar nu am ce sa fie. Cum sa ii dam de cap? a mai avut cineva problema asta? astept sfaturi si pareri! Multumesc!

Attached thumbnail(s)
renault__trafic_1_9_dci_100_2006_8_lgw.jpg ( Size: 73.03k ) Number of downloads: 112

--------------------
Renault Trafic 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nasosu903
post 23 Aug 2015, 22:49
Post #2

Membru incepator

Group: Members

Salut! Am rezolvat cu butonul, si am zis sa postez poate mai are si altcineva problema asta. Am desfacut cele patru suruburi de la masca de la schimbatorul de viteze si inca trei care se gasesc sub masca respectiva. Panoul cu butoanele de la aer iese foarte usor. Dupa panou ala am gasit cablul care era indoit. Cabblu exact ca la frana de la bicicleta. L-am indreptat cu un patent si l-am uns bine si acuma merge fara probleme.

--------------------
Renault Trafic 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 14:25
Dacia