resetare cpu bord!?, o mica problema
![]() ![]() ![]() |
resetare cpu bord!?, o mica problema
Cosmin.nova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Decat cartofi.
Era un banc trist... Ai dat un reset? Apasare lunga pe buton... |
--------------------
.
.
.
|
|
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
fai test. apesi butonu de CB din capatul baghetei si pui contactu. treci dintr-un meniu in altu cu acelasi buton, daca nu ai probleme cu senzorii trebuie sa ai ----.
|
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
Cumva esti pe rezerva de combustibil? Daca da, asta-i cauza. Cand se aprinde martorul de nivel minim combustibil, nu mai indica consum instantaneu si autonomie.
This post has been edited by ccoto: 25 Jul 2015, 20:23 |
--------------------
Renault
Kangoo
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
- CT07KZM
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Evident, masina nu o am de mult timp. Nu am fost vreodata pe rezerva... (apropo se aprinde martorul pompa de benzina atunci?). Deci nu imi arata cat consum..ala e deranjul. O sa resetez cum spune colegul mai sus si va informez ce ce intampla
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
f_lorinel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 31 December 07 ![]() |
Aceeasi problema o am si eu de cativa ani. Nu stiu ce sa ii fac. Am dat si resetare de nenumarate ori si tot nu merge indiferent ca e plin/gol rezervorul, vara iarna, acele de apa, combustibil, viteza, turatie mergand perfect.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007 - 1.5 dci 70 cp
- IS 06 ETR
|
|
schreech |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 1 December 07 ![]() |
Salut,
Asa am patit si eu acum cateva zile. Apasat lung maneta de stergatoare apoi pus contactul in mediul de test. Dupa aceea apasati butonul de reset de la ceasurle de bord. Se rezolva |
--------------------
renault
clio symbol
2007 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:35 |