ajutorrrrrrrrrrrrr, motorul pierde putere brusc
![]() ![]() ![]() |
ajutorrrrrrrrrrrrr, motorul pierde putere brusc
llaurentiu04 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 April 14 ![]() |
|
||
--------------------
megane 2
megane 2
- gl 49 alb
1,5 dci 106 cp ... 2006
|
|||
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Descrie fenomenul mai amanuntit, te rugam !
|
--------------------
Renault
Megane
- B XX XXX
2003 2.1 dci + Lume multa oameni putini !
|
|
Renawlt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 5 June 09 ![]() |
verifica instalatia electrica sa nu ai vreun contact imperfect, incepand de la bornele de la baterie. Poate la miscarea de pe loc si in mers sa se miste vreun fir si sa nu faca contact bine. In bord nu apare nicio eroare?
|
--------------------
BMW
330xd
- B-00-XXX
2007
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
din 2006, 106 cp?
|
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
2008 Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Dar de ce ai schimbat tot?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Arborele cu came, capacelele impingatoare la supape si supapele au fost schimbate?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
djthem |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 20 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Este de la pedala de acceleratie. In momentul in care ai impresia ca se infraneaza, ia piciorul de pe pedala si apasa usor din nou. Se schimba acel potentiometru cu tot cu pedala si o sa fie ok. O zi buna! This post has been edited by djthem: 22 Apr 2014, 11:48 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 4 RSLine
2022
|
|
llaurentiu04 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 April 14 ![]() |
cum am spus si mai sus am schimbat tot, am pastrat doar blocul motor pe care l-am dus la reprezentanta unde mi s-a spus ca nu are nicio uzura, vibrochenul lafel, supapele sunt inlocuite cu paharute, ghizi supape schimbate, semering supape schimbate, masurat la lera, abaterea 0,20 admisie iar nominal intre 0,15-0,25, evacuare 0,40 nominal 0.35-0,45, toate sunt bune testerul nu-mi zice nimic, consum 5.5 in oras si intradevar daca iau piciorul de pe acceleratie isi revine
|
--------------------
megane 2
megane 2
- gl 49 alb
1,5 dci 106 cp ... 2006
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa patesc si eu si am masina de noua, fara sa-i schimb nimic. Am fost la Renault, mi-au zis ca trebuie inlocuita acceleratia, asa cum zice djthem. Dar din pacate n-am avut cum sa fac treaba asta pana acum...
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Rahan78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 25 April 14 ![]() |
Buna seara,am si eu aceeasi problema la masina.In comparatie cu shteffanivlad eu am schimbat si pedala de acceleratie si tot degeaba.Am fost la mai multi mecanici si nici unul nu reuseste sa gaseasca problema.La Renault am fost si mi-a schimbat valvola EGR ca asa dadea problema in calculator.Acum imi da in nou problem lapedala de acceleratie care edeja schimbata.Nu stiu ce mai e de facut.Va rog daca aveti vreo solutie sa lasat un raspuns.Ma bucur sa fac parte din familia voatra
|
--------------------
Renault
Megane GrandTour Authentique 1.9 dci 88kw
2005
|
|
Rahan78 |
![]()
|
Imi place ca raspundeti repede la problemele noastre
![]() ![]() This post has been edited by Rahan78: 1 May 2014, 22:04 |
--------------------
Renault
2005
|
|
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Inainte sa schimbi egr cred ca e mai bine sa mergi un pic cu mufa scoasa ca sa fii sigur ca e de la el, chiar daca da eroare in bord. E cam tarziu acum dar...e o idee pt. cei care vor sa.l schimbe.
|
--------------------
Renault
Megane
- B XX XXX
2003 2.1 dci + Lume multa oameni putini !
|
|
Rahan78 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
2005
|
|
alexcuprimera |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 25 March 09 From: Piatra Neamt ![]() |
Schimbați voi pedale de accelerație degeaba, e contactorul de la pedala de frana. O seara buna.
|
--------------------
Renault
Megane
- NT81MOK NT81DAR
2006 Privilege 1.5dCi 101cp Viteza nu ucide,...impactul...da[COLOR=red][FONT=Arial]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:18 |