Sunet ciudat (huruit) pe partea dreapta in viraj
![]() ![]() ![]() |
Sunet ciudat (huruit) pe partea dreapta in viraj
RScenic2000 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 31 August 14 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2000
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
De ce ai montat dimensiunea asta neomologata de pneu?
Monteaza o roata cu dimensiunea regulamentara 185/65/15 si verifica daca se mai aude zgomotul....poate freaca de carenajul interior de plastic |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
RScenic2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 31 August 14 From: Bucuresti ![]() |
Mersi pentru raspuns .Asa am luat masina
![]() 11 Feb 2015, 12:01: Dap scuze , am fost si am verificat si sunt 185/65/15 ![]() This post has been edited by RScenic2000: 11 Feb 2015, 12:01 |
--------------------
Renault
Scenic
2000
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Rectificarea discurilor e un pic sinonim cu bani aruncati.
Fiind consumablie discurile se schimba atunci cand au ajuns la grosimea minim acceptata sau sunt deformate (ovalizate), uzual uzat inseamna ca discul sa subtiat vreo 3 mm Iti asumi un risc mergand cu discuri cu o grosime mai mica decat cea acceptata. Mai jos gasesti detalii despre discuri, dimensiuni, uzuri acceptate http://www.bremboaftermarket.com/En/Car_Di...gueBrand=Brembo |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
eu am 195/65/15 si nu se aude nimic, nu bate nimic
urmatoarele vor fi cu janta cu tot pe 16: 205/65/16 ca e loc destul |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(synergist @ 11 Feb 2015, 12:29) urmatoarele vor fi cu janta cu tot pe 16: 205/65/16 ca e loc destul Asteptam poze cu dimensiunea aia.....cu nerabdare. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
RScenic2000 |
![]()
|
In legatura cu discurile , am intrebat mecanicul daca trebuie schimbate si mi a zis nu ,ca sunt aproape noi , mai mi a zis ca daca as schimba placutele se rezolva fara sa mai fie nevoie de rectificare (o sa schimb placutele si discurile sa scot si chestia asta din ecuatie ) oricum sunetul nu se aude de la discuri .
Alte pareri , de la ce ar putea fi sunetul ? |
--------------------
Renault
Scenic
2000
|
|
RScenic2000 |
![]()
|
Buna tuturor . Intr un final am descoperit si cauza zgomotului(huruitului) pe partea dreapta pentru care am schimbat o gramada de piese (discuri,placute,rulmenti roti,rulmenti flanse)
![]() ![]() Intre timp i am m ai schimbat si compresorul de ac cu unul nou ca tot facea figuri ac si toti ziceau ca e compresorul defect,dar se pare ca nu e de la compresor ci o supapa care nu mai functioneaza cum trebuie (bauiesc ca este supapa expansiune ac) , miercuri am programare la service sa o schimb , sper sa rezolv si cu aerul conditionat . O zi placuta tuturor. This post has been edited by RScenic2000: 2 Aug 2015, 09:14 |
--------------------
Renault
Scenic
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 09:02 |