cutie viteze scenic
![]() ![]() ![]() |
cutie viteze scenic
r.a.v.e.n |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic1
2002
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cutia ta este JC5.....dar trebuie seria VIN pentru indecele de viteza (rapoartele) sau vezi pansonarea de pe cutie.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
r.a.v.e.n |
![]()
|
Pansonarea de pe cutie nu am cum sa o vad ca nu este demontata de pe masina.
Iar seria VIN este : VF1JA050526498541 Motor: F9Q-K7 This post has been edited by r.a.v.e.n: 17 Jan 2016, 19:51 |
--------------------
renault
scenic1
2002
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se vede pe jos nu trebuie demontata.....JC5 132
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Parerea mea e sa gasesti o cutie SH si sa nu te chinui cu reparatia celeilalte. Se gasesc cutii SH in mintile lor, nu sunt foarte ieftine (ultima data cand am cautat eu cutie pentru Megane-ul meu cea mai ieftina era undeva la 900 RON), poate au mai scazut preturile intre timp. Important e sa iei cutia cu acelasi cod, ca sa aiba aceleasi rapoarte de demultiplicare.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
r.a.v.e.n |
![]()
|
Cat de importanta este terminatia dupa JC5 ...?
Am gasit la mine in Bucuresti la un parc de dezmembrari , un scenic identic cu al meu la motorizare dar cutia avea seria JC5 113, Si tot in parcul ala de dezmemrari mai era un megane tot 1.9DCI ,2002, 75kw ( motor tot identic ) dar cutia era JC5 107. |
--------------------
renault
scenic1
2002
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Aia e importanta pentru ca de acolo rezulta demultiplicarea. JC5 107 vine pe Megane berlina, difera raportul la viteza a 5-a si cel de la diferential. Nu stiu insa daca e mai avantajoasa de pus pe Scenic sau nu, trebuie facute niste calcule. Caut prin calculator si-ti zic mai pe seara daca ajung in timp util acasa...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
r.a.v.e.n |
![]()
|
Un sfat urgent.
Eu am cumparat o planetara General Ricambi firma , cred ca reconditionata de fabrica,eu astazi fiind in service cu masina am dat planetara veche ( originala) jos, am constatat ca este buna, nu are nici un defect, cutia este cu probleme. Acum intrebarea este , sa o pun pe a mea veche inapoi pe masina ? Sau sa o pun pe cea cumparata? Cea cumparata am vorbit si o pot returna la Unix de unde am luat-o ,a mai fost si 670 ron. Astept o parere. |
--------------------
renault
scenic1
2002
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Salut!
Repede cu ea la UNIX, daca cea veche e in stare buna. Nu mai pupa nimeni piese de calitatea celor de fabrica, indiferent de vânzător.... |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
sorinache11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 363 Joined: 25 August 12 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
RENAULT
SCENIC 2; 1.5 dCi; 101 CP
2004
|
|
r.a.v.e.n |
![]()
|
La fel a fost si alegerea mea, am pus inapoi pe masina planetara originala,dupa ce am verificat-o daca este totul ok.
Cea de la Unix am returnat-o si mi-am luat bani inapoi. Merge bine masina cu cutia Second-Hand, ce nu pot sa inteleg este cum a putut sa se strice cutia la doar 170.000 km? Fara se fie afectata de planetara sau altceva, pur si simplus s-a spart ceva in ea la diferential. Si alta chestie care am vazut-o pe cutia care am dat-o jos de este ca pinionul care iese din cutie spre planetara dreapta ( unde intra in acea bucsa canelata) avea cam tociti dinti. Cutia care am luat-o SH si mi s-a spus ca avea masina 195.000km arata mult mai bine la acel ax canelat decat cutia mea. Acum legat de a doua problema cu turbina. Reconditionatul turbinei a fost undeva la 1100 ron dar am mai fost si altele,demontat si curatat ,electromotor( tot uleiul din turbina a curs pe electromotor) ,demontarea si remontarea turbinei ( care este foarte greu acesibila ,este bagata la dracu) si colac peste pupaza cand sa remonteze turbina au gaurit meseriasi si furtunul acela de plastic de la turbina la intercooler , ei cica asa a fost, dar se vedea clar ca era gaurit de surubelnita chiar langa colier,Si a trebuit sa comand si acel furtun care nou a costat 600 ron. |
--------------------
renault
scenic1
2002
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
http://www.reno.ro/carcasa-cutie-de-viteze...rta-t62963.html
nu esti singurul e diferentialul slab am spart 4 cutii pana sa schimb masina jc5 107 fata de 132 are "top speed" mai mare merg ambele pe scenic fara nici o problema |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:15 |